Borkai Zsolt felesége szerint a férje 13 évig sikerrel vezette ezt várost, és teljes mértékben biztos abban, hogy megválasztása után is így lesz.

Nem túlzás, hogy egy ország fogja kíváncsian figyelemmel kísérni a győri választások alakulását. Mint ismeretes Borkai Zsolt bejelentette, hogy harcba száll: ismét Győr első embere szeretne lenni.

Borkai Myrtill: „Teljes mértékben támogatom a férjem, de semmilyen szerepet nem vállalok a   kampányban

Nem lesz egyszerű dolga a volt városvezetőnek, hiszen jelen állás szerint Dézsi Csaba András jelenlegi fideszes polgármester és Borkai Zsolt volt fideszes polgármester mellett Pintér Bence (Tiszta Szívvel a Városért Egyesület, LMP, Momentum), Glázer Tímea (DK), Pollreisz Balázs (MSZP), Balla Jenő (Összefogás Győrért) és Szilágyi Norbert (Megoldás Mozgalom) indulnak a polgármesteri székért.

Esélyeket latolgatni korai lenne, hiszen rengeteg támogatója van mind a mai napig, de az ellenszél is erős. A propeller.hu, most megszólaltatta a volt és lehetséges polgármester feleségét, aki a botrányok ellenére mind a mai napig kiáll férje mellett és támogatja őt.

Ahogy Borkai Myrtill fogalmaz portálunknak: “Teljes mértékben támogatom a férjem, ebben semmi nem változott.”

Kérdésünkre, hogy milyen mértékig vállal szerepet Borkai Zsolt kampányában, egyértelmű választ adott.

Magam semmilyen szerepet nem vállalok sem most a kampányban, sem később. A férjem 13 évig sikerrel vezette ezt várost, biztos vagyok benne, hogy megválasztása után is így lesz. Mert az itt élők tudják, hogy milyen volt győrinek lenni abban a sikeres 13 évben. Én akkor sem vállaltam semmilyen szerepet a város életében és ezután sem fogok.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Havanagi
@Pegero: Alapozzál még egy kicsit,fuss neki még egyszer !
Pegero
@Havanagi: Felesleges rád pazarolnom az időt! Különben jól vagi?
Havanagi
@Pegero: hát elég hülye vagy,baszki!
Pegero
@Havanagi: @Hogivagi: Hát ha te mondod, biztos úgy van! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.