A DK szerint Áder János testvére, Pölöskei Gáborné Áder Annamária a Főváros Oktatási, Gyermek- és Ifjúságvédelmi Főosztályának vezetőjeként tudott a bicskei pedofil igazgatóról, mégsem tett semmit. Áder szerint ez nem igaz, ezért feljelentést tettek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
öt sem azért tették oda, hogy bármiért felelős legyen! =))
kakukkmadár
Annamária, tudott róla? Ha igen, tett valamit? És ha igen, akkor ne kamupereljen, hanem tegye ki a netre az intézkedése bizonyítékait, és ennyi.
kereső
"Pölöskei Gáborné 2011. szeptember 28-án írásbeli feljegyzésben tájékoztatta a főjegyzőt és az aljegyzőt a bejelentésről, valamint arról, hogy az általa vezetett főosztály büntetőfeljelentés előkészítését kezdte meg."- csak az a probléma, hogy ebből 2011-ben nem lett semmi. Az, hogy megkezdte, nem jelenti azt, hogy lépett az ügyben, az eredmény meg ismert...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.