Magyar Péter egy hegycsúcson készült fotóval üzent követőinek.

A tavaszt és a változást semmilyen erő nem állíthatja meg. Holnap már Virágvasárnap, egy hét múlva pedig itt a feltámadás üzenete. Ne féljetek!

- írta a Facebookon Magyar Péter. A fotó valószínűleg korábban készülhetett, az El Camino de Santagon, a világ leghíresebb zarándokútján. 

Mint ismert, Magyar Péter az elmúlt napokban az ügyészségen is járt, ahol azokról az állításairól kérdezték ki, amelyekben arról beszélt, hogy tudomása van arról, hogy a Völner-Schadl ügyben az egykori államtitkárt előre figyelmeztették az elindított titkos lehallgatásokra. Magyar arra utalt, többek között a volt feleségétől, Völner Pál egykori hivatali főnökétől vannak erről információi – írta meg korábban a 24.hu. Mindeközben Varga Judit egy sokat sejtető kisfilmet osztott meg Facebook-oldalán a párkapcsolati erőszakról, és a 444-nek azt nyilatkozta

egyrészt, mert már visszavonultam a közélettől, és bármilyen közéleti téma – akár az időközben baloldali politikussá vált volt férjem meghökkentő, megtévesztő ámokfutásának –értékelése újra politikai mezőbe helyezne, amit el kívánok kerülni; másrészt korábbi házasságom annyi fájdalmat, bánatot és megaláztatást okozott, hogy a magánéleti téma megvitatásától kifejezetten elzárkózom. Remélem, volt férjem meggondolatlan és manipulatív nyilatkozatai később sem kényszerítenek arra, hogy a sebek feltépésével a nyilvánosság elé kelljen állnom.

A klinikai szakpszichológus szerint "Magyar Péter posztjai és az azokhoz fűzött hozzászólások is tekinthetők lelki bántalmazásnak".

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
elröhögtem magam, ez a krapek egyedül jobban kommunikál mint az egész ellenzéki szarhalom!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
elröhögtem magam, ez a krapek egyedül jobban kommunikál mint az egész ellenzéki szarhalom!!
fergeteg
Idiótáknak és bolsiknak ott a megváltó.
sándorbence
gyüna hangfelvétel nyilvánosan teriti azigen
nem egybeszari nerbül gyütt legény
Eladott Ország
Ezt a pofát b*zdmeg, még a mentőben is ütném. Rogán Antal propaganda miniszter arcgyűröttségének dinamikája. A fertő az, hogy 14 éve ezt tolják a választók.
assets.4cdn.hu/kraken/6vwVsZk6b97sKeBcs-lg.jpeg
Philip Marlowe
Ez a csávó szerintem már nics Magyarországon! De vallószínű, hogy Európában sincs!
Eljátszotta a nagy forradalmárt, és most, hogy elő kell állnia a bizonyítékokkal, szépen lepattant!
Legalább is ha van egy cseppnyi esze!

"Facebook-oldalán jelentette be szombaton délután Magyar Péter, hogy soron következő, keddi ügyészségi meghallgatása előtt a közösségi oldalon és a YouTube-on is közzéteszi bizonyítékait reggel 9-kor." (24.hu)

EZT MEGTEHETNÉD MOST IS TE SZERENCSÉTLEN!...:)
nejlontacskó
@férgeteg: mitől is, lenne ő megváltó?
Ebben a szerepben, Viktorka próbál tetszelegni!
Aki Én
@Philip Marlowe: nem várnád ki a végét, mielőtt totál idiótát csinálsz magadból?
Philip Marlowe
@Aki Én: Milyen végét?
Most írtam le, hogy itt a vége!
Miért nem figyelsz?
Dr. Proktor
Egy klinikai szakpszihológus ,mindent állíthat és annak az ellenkezőjét is...
Főként ha elfogult!
Pusztai
@Dr. Proktor: és meg is tudja indokolni!
o)
nemkati
A világ leghíresebb zarándokútjának neve El Camino de Santiago. A Propeller hírszerkesztői félművelt, igénytelen kontárok.
teuton
@Maccska: Ha a potrohosra gondolsz, akinek az egyiranyu utcaban mindenki szembejön es azt allitja ö megy helyesen, akkor igazad van, Messiasnak kepzeli magat! Berlusconi, Le Pen, Meloni, Kaczinski, minden szelsöjobbos kihatralt mar mögüle, csak a masik örült -trampli-, aki szinten Messiasnak kepzeli magat van mellette, aki azert neha összeteveszti, es Romania meg Törökorszag vezetöjenek titulalja... Neki persze mindegy, MO egy legypiszok a vilagterkepen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.