Iványi Gábor elmondása szerint legalább öt esetben került az ügyük az alkotmánybíróság elé, amelynek Sulyok Tamás az elnöke. Az AB valamennyi ügyüket elutasította vagy be sem fogadta. Az alkotmánybíróság Iványi Gábor ügyében Orbánt, s nem az alkotmányosságot, nem a jogot szolgálta. Iványi Gábor kálváriája nem lenne, ha van igazi alkotmánybíróság. Hasonlóan járt mindenki, aki az alkotmánybíróságot próbálta igénybe venni Orbánnal és az önkényuralommal szemben.

Forrás: olkt.eu
Feltöltő: Pálinkás Pál
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SÍva
Mit csodálkoztok? A keresztapa ural mindent és most f.sik, már biztosította magának, hogy repülővel menekülhessen! Csak azt nem tudom a birtokot hogyan viszi magával!
Pusztai
tehát Szutyok Tomi ebben is gerinctelen rohadék volt.
hatalmas károkat okozott az országnak ez a bélféreg is.
Pálinkás Pál
@Maccska: neked ebből ez jött le...?...szánalmas vagy...mellesleg iványit a tatárszentgyörgyi cigányseggnyalás óta kimondottan gyűlölöm...de az sem helyes hogy országunkat egy kilóra megvehető nyilasivadék képviselje,..
Nessy
Nem lévén Alkotmányunk, az Alkotmány bíróság is csak jól fizetett kék taláros fideszes pártkatonák gittegylete!
balos
Nem akarok egyetlen emberi rasszot sem leszólni,de aki az ilyen nyilasokat pártol az lehet akármilyen születésű,csak nem ember!
kereső
Nem kicsit, hanem nagyon hihetetlen, hogy 6,5 milliárd adó-és járulék be nem vallásával, be nem fizetésével vádolják a MET gazdasági igazgatóját. Ehhez minimum 13,7 milliárd összegú bért kellett volna kifizetnie az egyháznak/ az oltalomnak. Ez az összeg egy nagyobbacska , több milliárdos forgalmat lebonyolitó vállalkozásnak is megterhelő lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.