Pedig mintha az épülő akkumulátorgyárak mögött is felsejlene egy erős politikai akarat. Csütörtök délelőtt azonban a CATL-t képviselő ügyvédek stratégiát váltottak, és keményen nekimentek a civileknek. „Ennek az eljárásnak nem politikai csatározásról kéne szólnia” – mondta Csajági Tímea, a CATL képviselője, aki szerint a beruházást valójában nem is helyiek, hanem politikai pártok támadják. Csajági újságcikkekkel igyekezett bizonyítani, hogy a perbe csak most becsatlakozó Védegylet mögött az LMP áll, a többi résztvevő mögött pedig a Momentum és az MSZP.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Csajági Tímea a te házadat építsék körbe a sokk akku gyárral, hogy meg tud milyen lenne mellette élni.
A vizeinket elhasználják még nagyobb szárazság lesz.
Csak gondolkodni kellene a Honfoglaló magyarok miért a mi területünkön telepedtek le. Mert sok víz folyás életet tud adni.
VÍZ NÉLKÜL NINCS élet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@kereső: Ez az ellenzék a büdösch életben soha nem hallja meg a tücsköt!
kereső
@Pusztai: Nagyon nem érted- Neked kell/kellene meghallani a tücsköt- mert egyáltalán nem igaz, hogy nem szólalnak meg az akkugyárak ügyében, a vh ügyben- követelték vj lemondását a pegasus ügyben is,- csak éppen meg sem halljuk - mert ugye a független sajtó is csak a "harsányat" hallja meg. Ha, engem érdekel valami- akkor azért van ez a qrva net, hogy végigbogarászom , hogy meghalljam a tücsköt is, ne csak a harsány papagájt. Szóval nagyon félre érted...mer ugye nem téma, hogy lászló imréék napok óta tiltakoznak a kerület lakosaival este-éjszaka a körvasútsoron folytatott munkálatok miatt- és a készenléti rendőrség minden éjszaka igazoltatja a kerület polgármesterét.és a terület elhagyására szólit fel. De ugye ez csak!! egy ellenzéki polgármester, mi a lófüttyért is foglalkozna vele a független magyar sajtó. És ez csak egy példa...vagy teszem azt, miért ne foglakoznak immár az im miniszterasszony érintettségével a schadl ügyben - helyette inkább a családi szennyes kibontás a téma, mert elvitték ebbe az irányba, meg rogán irányába...miért?
Nem akarok én kötözködni, meg belekötni MP-be, sem belétek- csak ami tény, az tény.
Nem véletlenül keseredett el Hadházy Ákos- hiszen soha nem kapott annyi figyelmet, nyilt támogatást az ellenzéki térfélről- mint MP- pedig Ő a belét is kidolgozta/kidolgozza orbánék ellen. És igy van ez az ellenzéki pártok többségénél - bezzeg ha valaki fehér ingben március 15-én felolvassa kunhalmi ági összes sajtótájékoztatóján elhangzottakat, de mondhattam volna gyurcsányt is, vagy jakab pétert- a már döfi, az igen- igy kell ezt, miközben a halkan muzsikáló tücsökre oda sem figyelsz.
Ennek a hatalomnak meg akkor látjuk majd , hogy be van x@rva , amikor a sajátlábunkon álló felcuccol ismét marbellára.
balos
Ki ez a csajági?Neve alapján biztos munkásőrbe bújt a nyílas ruha után nagypapija!Nem is értem,hogy ennyire igaz lenne a mondás,hogy a pénz nem boldogít,csak akkor ha sok van belőle!A szarnak ha nemzethy nincsen szaga?
Aki Én
@Maccska: ott is minden kert végében?
kereső
@Maccska: 10:07 pontositanék, ha megenged: nem mindegy ám, ha valaki lejáratja magát- vagy ha valakit lejáratnak. Mert az ellenzék esetében ez utóbbi az igaz- a kormány, orbán és a fideSS meg lejáratja magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.