Hadházy Ákos posztolt fotókat arról, hogy a külügyi államtitkár a Külügyminisztérium előtt a járdán állt autójával, míg Menczer állítja, sofőre csak kitette és ment is tovább.

Úgy tűnik, a kormány egy-két tagját Kern András tanította meg a parkolás fortélyaira. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Facebookra tett ki képeket arról, hogy

Menczer Tamás külügyi államtitkár több alkalommal a munkahelyénél, a járdán állt meg szolgálati autójával, közvetlenül a bejárat előtt.

Államtitkároknak mindent lehet – Menczer Tamás a fotók ellenére tagadja, hogy tilosban parkolt

A fotón jól látható az államtitkár, a tilosban parkoló autó – csak a vétkes sofőr nincs sehol    Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Azt állítja, mindezt azért teszi a Külügyminisztérium külügyi államtitkára, mert fél a választóitól és az újságíróktól érkező kérdésektől, és minél közelebb akar megállni a bejárathoz, hogy a válaszadást elkerülje.

A HVG utána járt mindennek, és a következő kérdéseket tette fel a Külügyminisztériumnak:

Kapott-e az államtitkár emiatt parkolási büntetést?

Miért kényszerül Menczer Tamás az ajtóig behajtani, miközben az épület bejárata előtt vannak kifejezetten a minisztérium járműveinek fenntartott parkolóhelyek?

Igencsak meglepő válasz érkezett magától Menczer Tamástól, aki egyenesen tagadta, hogy a közlekedési szabálysértést ő követte el.

„Nem “parkoltam” a járdán, kiszálltam az autóból, az autóban látható kollégám azonnal elállt, senkit sem korlátoztam semmiben egy pillanatig sem.”

A gond csak mindössze annyi, hogy a fotókon sehol nem látszik a „vétkes sofőr”, azaz ha Menczer autója nem önvezető, vagy a sofőr éppen nem a Láthatatlan ember címszerepét játssza, akkor bizony a válasz több mint „sánta”.

Menczer Hadházyt “lyukas zoknis futóbolondnak” nevezte, majd hozzátette: az élete új része, hogy itt-ott sunyiban lefotózzák. „Nem baj, bátorítok mindenkit, hogy ezt folytassa. Ebből is látszik, hogy amit csinálok és mondok, az idegesíti a baloldalt! Számíthatnak rám a jövőben is” – olvasható az államtitkár válaszának végén.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Csizmás Kond: Járdán megszabad állni?
Ne told túl a butaságot, kérlek.
De mutatom mit hordtál össze Kern esetében. Csak a hitelesség kedvéért.
Bocs, de a szokásos helyesírási hibákkal együtt :)

,,...ezek ahogy híresednek úgy nő a beképzeltségük. ...még azért is büntetni kell az ilyent."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Philip Marlowe: Egész pontosan miért állhat meg a járdán tilosban egy államtitkár?
Itt a hülye te vagy, baszki.
Aki Én
Amikor Kern parkol a járdás, hogy hörög a sok agyhalott, aki most, hogy fideszes teszi, nem érti a dolgot.
Húúúú, de kibaszott buták ezek.
balos
@Horizont: Nem is értem,hogy 1 tehén írástudó?Ki lehetett az apja?
human
@Csizmás Kond: Ebben az esetben már ott bukja a történetet, hogy a járdán áll. Az csak a ráadás, hogy mindezt a kereszteződésben teszi ami tovább súlyosbítja az esetet. Olvasd el a KRESZT.
Az az érved is bukik hogy ez csak azért ügy mert nekünk nem tetszik az ipse. Kern András ugyanúgy megkapta a kritikát.
CsipkeRózsa
A volán mögött senki nem ül, ki vezette a kocsiit? Nem saját kézzel Menczer vezette?
Csizmás Kond
@human: Természetesen az hiba viszont elmagyarázta, hogy miért állt ott meg ami ugyan nem elfogadható de ő úgy érzi hogy ez neki jár...mint kernbandinak...
...és nem akarok én senkit védeni, mert az nem az én dolgom csak olyasmit sem fogadok el ami nem igaz ...büntessék meg s kész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.