A volt igazságügyi miniszter elcsukló hangon elmesélt újabb hajmeresztő történeteket Magyar Péterről

Végre nemcsak Facebook posztban, hanem személyesen is megszólalt Varga Judit volt férjéről. Az egykori igazságügyi miniszter a Frizbi TV legutóbbi vendége volt. A teljes epizód szerda este 8 órától látható a Frizbi TV YouTube-csatornájánírta a Blikk.

"A férjem késsel a kezében járkált a házban" – Vége a hallgatásnak, Varga Judit kitálalt Hajdú Péternek

Varga Judit megtörte a csendet és személyesen mesélt volt férjéről/Fotó: Frizbi TV YouTube

Varga Judit Hajdú Péternek adott exkluzív interjút, melyben az eddigieken túl tovább ecsetelte azt, hogy milyen rossz volt a házasságuk.

„Folyamatosan azzal próbált sakkban tartani, hogy az autóm elé állt, hogy kukákat borogatott az autó elé, hogy beült a kocsim hátsó ülésére, amivel el akartam hajtani, hogy elvette a táskámat, hogy bezárt egy szobába”

- mesélte. 

Pedig nem így indult a kapcsolatuk. Mint elmesélte, a veszekedések, a problémák már sokkal korábban kezdődtek náluk, nem is akármilyen mértékben.

"Volt egy nagyon furcsa, 16 éven át felépülő lelki bántalmazás. Ha most lennék 24 éves, mint amikor megismertem, a közelébe sem mennék. Akkor elbűvölő volt, mint ahogy most is a színpadon viselkedik. Megnyerő külső, jó beszéd, Petőfi-idézetek, lánglelkűség. Múzeumba jártunk, tüntettünk Gyurcsány ellen, szerelmes verseket, idézeteket írt nekem. De már akkor is feltűnt, hogy kedvesen, örömmel nevetni ritkán láttam, kárörvendően, gúnyosan nevetni inkább. De nem tudtam felfedezni ezekből a jelekből a lelketlenséget. Aztán jöttek az első jelek, amikor például azt mondta nekem, hogy olyan egyszerű vagyok, mint egy ecseri fakocka, de ekkor még azt gondoltam, hogy a családunk szeretete megváltoztatja majd. Nem így történt...

Az első gyerekünk megszületése volt az első nagy tőrdöfés a szívembe. Hazavittük a kisbabát, én pedig folyamatosan járkáltam be hozzá a gyerekszobába, és lelkendezve beszéltem hozzá. Erre az volt a reakciója: nem tudsz összerakni egy magyar mondatot, nem jártál nyelvtanórára? Meg amikor mondtam neki, hogy megajándékoztam őt egy gyerekkel, akkor azt válaszolta, hogy ez csak egy egyszerű biológiai folyamat. Sírva fakadtam ezektől a mondatoktól, mire annyit mondott: sírjál csak, majd elmegy a tejed... Amikor édesanyámmal telefonáltam, mindig kommentálta a háttérben, hogy milyen proli témákról beszélünk, milyen debil anyám van."

Aztán egyre rosszabb, félelmetes lett számára minden. Hajdú Péter megkérdezte, hogy mitől félt.

„Attól, hogy nem fogja abbahagyni ezt az abúzust. A Péter kijött a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban”

- jelentette ki.

Amikor visszament hozzá 2021 májusában és ismét beindult a terror, akkor elmondta neki szinte kéthetente, hogy:

„Péter, nagyon kérlek, hogy változz meg, mert ha én egyszer leváglak a lelkemről, akkor én már soha többet nem akarlak se téged, se magamat, se senkit megmenteni, én akkor már csak élni akarok, szabadon, és nem fog érdekelni, hogy mivel zsarolsz, mivel fenyegetsz”

- mondta elcsukló hangon.

Forrás: index.hu

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@rücsü41: Majd bayerzsótány elmagyarázza, hogy akkor is fenyegette.
rücsü41
Mit szólna Varga Judit ha azt nyilatkozná Magyar Péter, hogy persze hogy késsel jártam a lakásban mer a vacsorához a a pörkölt hú alapját nekem kellett mindig is felvágnom, és azt csak késsel tudom én is megcsinálni!Nem Judit , hanem a hús egybemaradása volt veszélyben!Amennyiben Judit elkészítette volna a vacsorát én a kést csak evőeszközként vettem volna elő, úgy ahogy ezt Judit is mindig megtette.Most jelentsem fel őt hogy késsel villával étkezett , s ezért minden nap késsel volt a lakásban.Én ezt , de szerintem akkor ő sem vette fenyegetésnek.
G.Freeman
@TaknyostPofozó: Te kis hazátlan szutyok. Nincs semmiféle áldozat, hazudtok megint mint mindíg. Ezt már eljátszottátok párszor, akkor is kiderült az igazság.
TaknyostPofozó
Varga Judit gyakorlatilag, a nemzet védelmezője,
aki a balliberális gyurcsányoktól távol mindig a közösség érdekeit tartja jelenleg is szem előtt.

Az ő igazságos elkötelezettsége a nemzet iránt példaértékű,
és az ő munkája nélkülözhetetlen a társadalom számára.

Tevékenységeiből kiderült: Mindig a nemzet érdekeit képviselte, és soha nem hagyta,
hogy bármi is veszélyeztesse azt.

Az ő hűsége, elszántsága és odaadása az ország és a nemzet iránt mindig is kiemelkedő volt.

Varga Judit nem csak egy vezető a mai napig, hanem egy igazi konzervatív Nő is.

Ő az, aki mindig ott áll a frontvonalban, hogy megvédje a nemzetet minden veszélytől.
Az ő bátorsága és elszántsága mindig is inspirálta az embereket.

Az ő szeretete és elkötelezettsége a nemzet iránt mindig is példaértékű volt.

Varga Judit, köszönjük, hogy vagy nekünk!
A te elkötelezettséged, hűséged és szereteted a nemzet iránt mindig is példaértékű volt.
Te vagy a nemzet igazi hőse!
TaknyostPofozó
@G.Freeman: Nem mi kapjuk Soros Györgytől a milliárdokat arra, hogy tönkre tegyük Magyarországot. Nem mi buktunk le milliárdos sikkasztásokkal.

Magyarország jobban teljesít és ebben igazán segíthettetek volna. Helyette vidéken és a fővárosban tönkre tettétek azt.
Fáradságos munkával építjük újra országot.

Évről évre szorultok vissza. A rák, a dollár baloldal. Ilyen az amikor valaki elárulja a saját hazáját amiben él. Fájdalmas lesz, ezért gyors pusztulást kívánok nektek. Soros Györgyöknek!
rücsü41
@TaknyostPofozó: Varga Judit a haza védelmezője , mondod.Hát nem vetted észre hogy még a családját és magát sem tudta megvédeni?Úgy védelmezte ő a hazát mint az a Varsói Szerződésben tették, sehogy!Varga nagy szenvedései között szült három gyereket Magyar Péternek és 2020 -ban azt nyilatkozta hogy mindent férjének Péternek köszönhet.Erről videó is van mit a héten a tévék többször bemutattak.Ezután azt nyilatkozza hogy már több mint tíz éve bántalmazza őt a férje és mint jogász és miniszter nem tudott a bántalmazó kapcsolatból kilépni.Ez a nő legfeljebb ha kiderül hogy igazt mondott azért érdemel dicséretet mert mint mondta a családját védte amikor nem szólt a rossz házasságáról.Barátait , munkatársait , a családját , azokat a párttagokat akik tudtak Varga Judit bántalmazásáról meg tiszteltetem, nagyon "jó" barátok voltak, nem tudták megvédeni a barátjukat , a rokonukat egy bántalmazó férjtől, aki természetesen nem ismeri el hogy bántotta volna a feleségét, gyermekeinek anyát. Mi kívülállók nem dönthetünk hogy kinek van igaza, csak azt gondolhatjuk hogy ilyen alapon több százezer nőt is hősnek kell nevezni, mert ők is bántalmazó kapcsolatban élnek , és tűrnek!Szerintem jobban járnának ha kilállnának az igazságukért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.