A volt igazságügyi miniszter Hajdú Péternek beszélt a házasságáról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@szaboria1: Egyre elképedtebben nézem a mindennapi ámokfutását. Hol fog még "szerepelni"?
Visszavonult a közélettől, de az ÁSZ babájaként vannak "kötelességei" ?
Én egy szavát se hiszem el. Megbukott mint miniszter, mint politikus, mint feleség és legfőképpen mint anya. Tehát embernek megbukott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cherry
Ekkora riherongy nincs a világon, de ezért jó a fidesznek mert szemét hazug rib@nc aki a hatalom és pénzért mindenre képes,,,
SÍva
Az igazán nagy tőrdöfést te tetted az emberek felé amikor eltitkoltad azt amit láttál és tudtál, tapasztaltál vagy része voltál az egésznek! A kötelességed lett volna nem hallgati hanem az igazságot világgá kürtölni és a felelősöket megbüntetni! Te voltál az igazságügy miniszter! Nem érdekel senkit sem a magánéleti problémád és ne akard ezzel eltakarni a piszkos dolgait a kormánynak!
Horizont
Szappanopera. Csak nem szórakoztató hanem hányinger.
szaboria1
@Horizont:Még annak is nagyon rossz. Már ha az első gyermekszületése is problémás volt akkor minek szült még 2 gyereket?
Vegye már észre magát nem fognak így mellé állni mert, az általa előadott mondatok csak egy mese lett.
Horizont
@szaboria1: Egyre elképedtebben nézem a mindennapi ámokfutását. Hol fog még "szerepelni"?
Visszavonult a közélettől, de az ÁSZ babájaként vannak "kötelességei" ?
Én egy szavát se hiszem el. Megbukott mint miniszter, mint politikus, mint feleség és legfőképpen mint anya. Tehát embernek megbukott.
szaboria1
Érdekes dologra lettem ma figyelmes az ATV-n két újságíró is vitázott az egyik azt mondta szerinte nem manipulálták az a Hajduval készült interjút.
Szerintem meg igen mivel már az esti lejátszás elött volt belőle előzetes.
Horizont
@szaboria1: Előre fel lett véve. Úgy szar és hazug ahogy van. Oscar díjat Jucusnak. hahahaha
Horizont
Egy komment:
""úgy megvert, hogy nem tudtam aláírni az Isztambuli egyezményt, csak a kegyelmi kérvényre maradt erőm" hahahahahaha
Pegero
@Horizont: Akibe csöppnyi lelkiismeret szorult, aki képes olvasni az elhangzottak vérfagyasztó igazságát és nem azzal hárít, hogy ,,Rogán” meg ,,mocskos Fidesz”, aki a családot, mint az élet értelmét adó közösségét tapasztalásból egy kicsit is ismeri és legfőképpen becsüli, az lehetetlen, hogy Magyar Péterrel bármiben sorsközösséget vállaljon.
Horizont
@Pegero: Kezdjük azzal hogy ennek a bukott igazságügyi miniszternek egy szavát se hiszem el. Karaktergyilkosság folyik és őt fel és kihasználják. Senkit nem érdekel hogy éltek hogy gyepálták egymást az embereket a közügy érdekli amiben igen sáros Jucus. Arról beszéljen.
Vérfagyasztó igazság??? Tényleg ne röhögtess már. Tudod mi volt az? Az a szerencsétlen nő meggyilkolása aki távoltartást kért a volt férje ellen, de nem kapta meg és megkéselte a rohadék. Na az vérfagyasztó. Mióta a hangfelvétel kikerült azóta Varga azóta a bántalmazott nő esetével tele haknizza a médiákat. Hajdúhoz megy egy ilyen szar alakhoz és celeb szintre süllyed?
Egy ócska színjáték folyik, Rogán a rendező. Csak azért, hogy eltereljék az igazi témákról a figyelmet és azért, hogy kicsinálják Magyart, mert annyira félnek attól a helyzettől ami létrejött általa. Végük van, rogyadoznak csak idő kérdése. Persze tudjuk, hogy a város lángokban fog állni ha ez eljön.
Pegero
@Horizont: Várjuk meg a végét! Egyébként meggyőződésem, hogy akik Varga Judit pártján állnak és nem kételkednek a szavahihetőségépben, azok számodra mind szar alakok! Szíved joga, de én nem tudok azonosulni a te véleményeddel. Bocsánat!
Horizont
@Pegero: Nem tartom szar alakoknak. Ne dönts már helyettem jó?
Nem kell az én véleményemmel azonosulnod ahogy nekem sem a tiéddel. Ennyi.
Pegero
@Horizont: Semmi baj! Tobzódj úgy, ahogy jólesik, ki nem szarja le?!
Horizont
@Pegero: Milyen kulturáltan tudsz írni :(
Cherry
@Pegero: Te barom ez a riherongy kurva... minden szava olyan mint a tiéd mocskos arab hazug szemetek.. na takarodó retek
Méhes
én elhiszem, hogy bántalmazták egymást,a többivel egyetértek milyen miniszter,nő, anya aki a sajtóban okádja ki a benne felgyülemlő feszültséget,,megbukott mint miniszter,mint ember,mint anya maga alatt vágja a fát
Pegero
@Horizont: Nem mindegy neked, hogy én milyen kulturáltan írok?
KisTehen
@Horizont: a nőkínzó magyar viszont bejön neked, mi? :)
KisTehen
@Horizont: te se írtad alá sz isztambuli egyezményt?
Pegero
@Horizont: Tényleg azt hiszed, hogy Magyar Péter az új messiás?
Horizont
@Pegero: nem hiszek a messiásokban.
Horizont
@KisTehen: Már kértelek, hogy ne szólj hozzám.
KisTehen
@Horizont: ok, de mit adsz cserébe?
Béla333
Ki a fenét érdekel, hogy egy hisztis tyúk mit fröcsög a volt férjével kapcsolatban...???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.