A propagandahálózatot leleplezésében fél tucat európai hírszerző szolgálat vett részt, pénzeket a magyar mellett német, belga, francia, holland és lengyel politikusok kaptak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@Géza: A cikk elérhető, csak nem élvezi az elérésben a propeller támogatását.

A háborús propaganda mindig kétoldalú, amin nem kell csodálkozni. Magyarországon lehetséges hogy volt és van akit megfizetnek, de nem sok jelentősége van, mert Magyarország nem érdekelt ebben a háborúban.Ez nem lefizetés, hanem felismerés kérdése!

Persze a Sorosbérköcsög libkány csürhét jól megfizethetik (nyilván nem az orosz propagandagépezet), hogy háborúpárti legyen Magyarország és Európa valós érdekei ellenében!
Itt van például ez a @Pusztai Gyagyás: hungarofób húgyagyú gyagyás Sorosbérköcsög agyhúgyköves elmeroggyant seggfej,, a Soros propagandagépezetegyik leghűségesebb csicskása! Őt biztosan jól megfizetik azért, hogy folyamatosan és kitartóan képviselje a háborúpártiságot az emberi életek védelme, a magyar érdek védelme és az Európai érdek védelme ellenében.
Peller Anikó
Vajon hány gramm esze lehet ennek az Órnagynak? Talán párszáz, iszen írni még tud.
Őrnagy
@Peller Anikó Gyagyás hímringyó: Mint mát többször említettem agyúgyköves elmeroggyant Sorosbérköcsög seggfejekkel nem foglalkozok!
Géza
@Őrnagy: Bizony, vannak itt is sorosista bérkommentelők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.