A propagandahálózatot leleplezésében fél tucat európai hírszerző szolgálat vett részt, pénzeket a magyar mellett német, belga, francia, holland és lengyel politikusok kaptak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
"'"Egyes európai politikus, akik együtt dolgoztak a híroldallal, Oroszországtól kaptak fizetést, a pénzek egyes esetekben a júniusi európai parlamenti választásokra való választási kampányukat is fedezték.

Pénzeket német, belga, francia, magyar, holland és lengyel politikusok kaptak – írja a Deník N cseh külügyminisztériumi forrásokra hivatkozva. Az Alternatíva Németországért (AfD) is érintett. Csehország felvette szankciós listájára a Voice of Europe-ot és annak feltételezett támogatóit.

A Spiegel szerint fél tucat európai hírszerző szolgálat vett részt a hálózat leleplezésében. A Voice of Europe mögött állítólag egy ukrán származású oroszbarát oligarcha, Vlagyimir Putyin orosz elnök közeli barátja, Viktor Medvecsuk áll. A Spiegel cikke szerint Medvecsuk arra használta a Voice of Europe-ot több uniós tagállamban, hogy az európai parlamenti választásokon induló jelöltek közül kiválasztott személyeknek titkos pénzügyi támogatást nyújtson és Ukrajnával szembeni propagandisztikus tevékenységeket támogassanak."'"

Tessék, szuveníííír.
Menőmanó
Halló Lánczi efftárs, munka van!!!
Őrnagy
Ja, hvg. és Spiegel.
No comment.

Nyilván aki háborúpárti, az sehonnan nem kapott pénzt, hogy segítsen kirobbantani a III. világháborút és az atomháborút, amibe egész Európa elpusztulhatna! Ahhoz meg, hogy ne akarja valaki Európát háborúba sodorni, ahhoz bizony orosz pénzre volt szükség!

Elég alattomos, és nagyon átlátszó propaganda, de az agyhúgyköves elmeroggyantak beveszik.
Őrnagy
Hogy is viszonyol Európa egyetlen atomhatalma és Oroszország atomarzenáljának az aránya egymáshoz?

Franciaország 1%
Oroszország 100%

Ezek az arányok. Miért kellene az Európai uniónak tovább rángatnia az orsosz medve bajszát ilyen arányok mellett? Meddig is tudna Európa ellenállni Oroszország atomarzenáljának?
KisTehen
@Peller Anikó: .

magyar péter szindróma? :)

ők is csak célozgatni tudnak?
KisTehen
@Peller Anikó: kitalálom ... megvárják április 19 reggel 6 óra 47 percet és majd csak akkor osztják meg a bizonyítékaikat :)
Őrnagy
@KisTehen: Magyar Péter nyilatkozata szerint most azért nem tud több bizonyítékot bemutatni, mert egyrészt ö n"nem olyan ember" aki direkt titkos hangfelvételeket készítene, csak ha erre "rákényszerült" a "családja védelmében", így ami véletlenül készült, azo "nem tudja" hol vannak, előbb meg kell keresnie, és feliratoztatnia kell, mert senki nem hallja róla, hogy egyrészt ki beszél, másrészt mit mond!

Van még kérdés Ildikó? közröhely az egész, de a messiásváróknak, vagy a fizetett zavarkeltőknek ez bőségesen elég!
RonaGyuri
Az hogy a fő-CÖFka nem olvas az egy dolog,

de a derék hvg.hu is erősen félreolvasgat, ha egyáltalán

„Deník N: Magyar politikusokat is pénzelhettek Moszkvából, hogy oroszbarát propagandát terjesszenek az EU-ban” címmel számol be arról a botrányról, ami tulajdonképpen nyílt titok, hisz az eredménye a Párt szinte minden megnyilvánulásban tetten érhető.
Ennek és annak ellenére, hogy magában a cikkben és a hivatkozott cikkekben is (Der Spiegel, Der Standard, Deník N) feltárt tényként és nem lehetséges esetként közölték, hogy „Bár propagandahálózat leleplezésében fél tucat európai hírszerző szolgálat vett részt, a magyart nem, viszont pénzeket a magyar politikusok is kaptak.”!!! =))
Pusztai
A geczi mennyit kaphat ???
SzíjjÁrtó??
Géza
Érdekes, hogy a vádaskodsz cikk már nem elérhető. Na ez a liberális-kommunista "objektivitás". Hazudni egy nagyot aztán eltüntetni.
Őrnagy
@Géza: A cikk elérhető, csak nem élvezi az elérésben a propeller támogatását.

A háborús propaganda mindig kétoldalú, amin nem kell csodálkozni. Magyarországon lehetséges hogy volt és van akit megfizetnek, de nem sok jelentősége van, mert Magyarország nem érdekelt ebben a háborúban.Ez nem lefizetés, hanem felismerés kérdése!

Persze a Sorosbérköcsög libkány csürhét jól megfizethetik (nyilván nem az orosz propagandagépezet), hogy háborúpárti legyen Magyarország és Európa valós érdekei ellenében!
Itt van például ez a @Pusztai Gyagyás: hungarofób húgyagyú gyagyás Sorosbérköcsög agyhúgyköves elmeroggyant seggfej,, a Soros propagandagépezetegyik leghűségesebb csicskása! Őt biztosan jól megfizetik azért, hogy folyamatosan és kitartóan képviselje a háborúpártiságot az emberi életek védelme, a magyar érdek védelme és az Európai érdek védelme ellenében.
Peller Anikó
Vajon hány gramm esze lehet ennek az Órnagynak? Talán párszáz, iszen írni még tud.
Őrnagy
@Peller Anikó Gyagyás hímringyó: Mint mát többször említettem agyúgyköves elmeroggyant Sorosbérköcsög seggfejekkel nem foglalkozok!
Géza
@Őrnagy: Bizony, vannak itt is sorosista bérkommentelők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.