„Tudjuk, hogy ki az a Tóni, Barbara és Ádám. Azok, akikről önök is tudnak” – a sajtó elé állt az ügyészség Magyar Péter hangfelvétele miatt

KNYF: nem tűntek el iratok az úgynevezett Völner-Schadl-ügyben

Az úgynevezett Völner-Schadl ügyben a vádiratban nem szereplő, fel nem használt bizonyítékok, adatok is megvannak, semmilyen irat nem tűnt el

- közölte Fürcht Pál főügyész, a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) vezetője a nyomozásáról tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

A főügyész kimondta: "Tudjuk, hogy ki az a Tóni, Barbara és Ádám. Azok, akikről önök is tudnak"

Fürcht Pál főügyész, a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) vezetője sajtótájékoztatót tart az úgynevezett a Völner-Schadl ügy nyomozásáról Budapesten, a KNYF épületében 2024. március 28-án. MTI/Hegedüs Róbert

Fürcht Pál felidézte, többször megfogalmazták az ügyészséggel szemben azt a vádat, hogy tények lettek kihúzva a vádiratból. Ez azonban nincs így – szögezte le. Rögzítette: a vádirat azokat a tényeket tartalmazza, amelyeket az ügyészség bizonyíthatónak ítélt; a tényállásokat, amivel vádolja a vádlottat, és a tényeket alátámasztó bizonyítékokat. Azon bizonyítékok is megvannak, amelyek nem támasztják alá a vádat, amit nem használnak fel; "minden adat útja nyomon követhető" – fűzte hozzá.

Az ügyészség minden olyan cselekményt kivizsgál, ami bűncselekmény tényállására utal – jelentette ki, hozzátéve: amit a vizsgálat során nem tudnak kétséget kizáróan bizonyítani, az a vádiratban nem fog szerepelni,

de nincs olyan adat, ami önkényesen eltűnt a süllyesztőben

A főügyész hangsúlyozta, hogy ezen az ügyön "sokszor az egész ügyészség szinte teljes állománya dolgozott". Nem egyetlen nyomozási ügyirat van, másolat van a többi ügyésznél, a bíróságnál, a közreműködő szerveknél is – mondta. "Mindenkit megnyugtathatok, hogy minden irat megvan" – jelentette ki.

Fürcht Pál beszámolt arról, hogy szerdán a Fővárosi Nyomozó Ügyészség tanúként hallgatta ki Varga Judit korábbi igazságügyi minisztert. Az általa elmondottakról azonban a folyamatban lévő nyomozás érdekeire hivatkozva nem adott tájékoztatást.

Elmondta azt is, hogy az eljárásról "sok ügy le lett különítve", amelyek újabb nyomozásokat indukáltak. Ezek most is folyamatban vannak, némelyik más nyomozó hatóságnál – tudatta. Megjegyezte: a világ legtöbb ügyészsége büszke lenne rá, hogy idáig juttatta ezt az ügyet.

A főügyész hangsúlyozta, egyetlenegy gyanúsítottnak sem mondták meg, hogy miről beszéljen vagy miről ne beszéljen.

Mindenki előtt nyitva állt az út, hogy hozza tudomásunkra, ha még súlyosabb bűncselekményről tud

- fogalmazott.

Beszélt arról is, hogy az eljárásokban a leplezett eszköz alkalmazását a nyomozási bírók rendelik el, a lehallgatást pedig mindig erre szakosodott szakemberek végzik, nem az ügyész. Az ügyészség nem hallgat le senkit, az ügyészséghez első körben a lehallgatás anyagáról készült jegyzet érkezik meg, ami közokiratnak minősül – jelezte.

Fürcht Pál kijelentette: az ügyészség független és mindig a törvények szerint jár el.

Emlékeztetett:

terhükre rótták azt is, hogy "nem tudják, ki az a Tóni, Barbara és Ádám". "De igen, tudjuk, hogy ki"

- fogalmazott, megjegyezve: a lehallgatási anyagban egy vállalkozó beszél az egyik vádlottal, de "az, hogy egy vállalkozó bizonyos üzleti terveket előad valakinek, nem bűncselekmény". "Vizsgáltuk, semmilyen üzletről nem találtunk nyomot" – húzta alá, majd ismét rögzítette: nem igaz az az állítás, hogy ne intézkedtek volna mindenben, ami bűncselekmény gyanúját keltette. Amit azonban nem tudnak bizonyítani, az nem szerepel a vádiratban.

Annak kapcsán, hogy az ügy egyik vádlottjának hivatalos helyekre volt bejárása, a főügyész közölte: az illető akkoriban egy hivatásrendnek, a végrehajtói karnak volt az első számú vezetője, ezért önmagában az nem keltett gyanút, hogy hivatali minőségében fogadják őt.

A főügyész hangsúlyozta: folyamatban lévő ügyek bizonyítékait nem értékeli, nem kommentálja, de amint a nyomozás véget ér, mindenről tájékoztatni fogják a közvéleményt, "talán a szokásosnál is részletesebben".

Forrás: MTI

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Őrnagy: te miért nem a kurva anyádat gyagyásozod,te idióta elmebeteg?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pegero
Na erre kössél csomót Magyar Peti! Azt hiszem igaza van Gulyás Gergelynek, kipukkant a lufi!
Őrnagy
@Pegero: Ilyenek az ócska szappanoperák. Minden újabb részben kipukkan egy-két lufi, és a végén valahogy nem marad egy se! Hahaha
fideszes gyökér
Énszerintem az előttem hozzászólók kissé gyogyósok.
Ilyen az élet.

De a Gyogyósok szavazata is számít egy gyogyókráciában.

Szarom le.
Irányitson a Főlopós Muftitörökruszki!
RonaGyuri
Nagyon kilóg, hogy alapvetően egy hiteltelen süketelés, de "az ügyészség független és mindig a törvények szerint jár el." urán egyértelmű!! =))
Pusztai
Én is megtudtam, most már tudom ki az a bélféreg bűnpártoló Fürcht Pál.
Őrnagy
Erre képes ha két agyhúgyköves elmeroggyant : @fideszes gyökér Gyagyás: és @RonaGyuri Gyagyás: mondani szeretne valami "okosat".
Toller Béla
Nem kell itt arcoskodni ! Legyen egy átfogó vád, benne a kormány érintett tagjaival, a közreműködőkkel, sofőrökkel, portásokkal...és kapják meg a büntetésüket. A kormány meg menjen a fenébe ! A többi "irányban" ehhez hasonlóan járjanak el !
KisTehen
@RonaGyuri: b+ dönts már el, hogy hiszel vargának vagy nem
RonaGyuri
@RonaGyuri: Képtelenség

Fürcht Pál főügyész, a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) vezetője a nyomozásáról

„Rogánék kihúzatták magukat a Schadl–Völner-ügy nyomozati anyagából” – mondja Varga Judit volt igazságügyi miniszter azon a hangfelvételen, amit Magyar Péter kedden reggel hozott nyilvánosságra.
A NER-propaganda szerint ez képtelenség. Na nem azért mert ez nem macilistája! Csak mert ők nem olyanok!
Az viszont tény, hogy nem kihúzták, csak áthelyezték (a lomtárba)!!! =))
Pusztai
Szőrős négylábú szarosszájú piaci légy megjelent és azonnal ömlik a szar.
Szójjón neki valaki szopja le az apja faszát, vagy bassza szájba a qrva anyját!
Ezeknek a fideszcsótányoknak az a sex, ha személyeskednek?
Kapjanak a lábuk közé és gyúrják le magukat!
Normális helyen 0 sec alatt kibasszák őket IP címmel!
Pusztai
NAgyon erősen lejön a fideszvakhitű szavazók kommentjeiből - sok itteni agymosottból is,- önálló gondolatuk sosincs, másolnak, papagáj módon szajkóznak, - micsoda madárképzavar!! o)) - jelzőznek, személyeskednek, bármit írsz ellenkeznek, ha cikk alatt lehet kommentelni akkor cikkírót lehülyézik, komcsizzák, akárcsak a kommentelőket, szóval a szellemi színvonal átjön azon a 40-es IQ-jukon.
Pusztai
"Molnár Áron Varga Juditnak: Fel kell ismernie, hogy a Fidesz rendszere ugyanúgy egy bántalmazó rendszer, amelynek ön most elszenvedője"
24.hu/szorakozas/2024/03/28/varga-judit-magyar-peter-frizbi-interju-molnar-aron-reakcio-uzenet-kerdesek/
Pusztai
Jut eszembe a fidesztrollok ostoba buta erőszakos, személyeskedő megjegyzései a kommentelőkre ugyanolyan bántó verbális abbuzus mint amit tagadnak vagy ráhazudnak másokra.
Ez a folyamatos személyeskedés orvosi beavatkozást igényelne, ezek gondolkodásra génhibás oxigénfogyasztó gennyes csomók mert látható ha mások figyelmeztetik őket nem befolyásolja, folytatják a szeméyeskedő ámokfutást.
Erkölcsöt etikát nem ismernek, csak a mások bántása akik nem azt vallják amit ők, akik nem bújtak a a geczi szarcsimbókos seggébbe mint ők.
Őrnagy
@Pusztai Gyagyás: Ó te szegény abbuzált agyhúgyköves elmeroggyant Sorosbérköcsög seggfej. Rögtön megsajnállak! Hahahaha
Béla333
Nyugi! Az ügyészek alaposak, amikor egy maffiózó aljassága kerül a nyomozás során eléjük!
Megkérdezik az érintett maffiózókat, hogy érintettek-e a bűncselekményben. Ha azt mondják, hogy nem, akkor már le is zárják a nyomozást velük kapcsolatban. Így járt a Tóni meg a csapata.
Úgy, ahogy pl. az ÁSZ is vizsgálta a CÖF és a Megafon működését. :

"ÁSZ: A CÖF és a Megafon azt mondták, hogy ők nem működtek együtt a Fidesszel "
telex.hu/belfold/2024/02/20/asz-kampanytamogatas-mmm-megafon-cof

Most mondja valaki, hogy nem pártatlan a maffiózók vizsgálata...
Őrnagy
@Béla333 Gyagyás: Az a súlyos tény, hogy sok hozzád hasonló agyhúgyköves elmeroggyant sétálhat szabadon közöttünk, azt mutatja, hogy se a Központi Nyomozó Főügyészség, se a bíróság nem pártatlan, vagy nem áll a hivatala magaslatán!
Ha rendesen és pártatlanul végeznék a munkályukat, akkor az ilyen agyhúgyköves elmeroggyantakat már vagy börtönbe csukták volna, vagy elmegyógyintézetbe!
Béla333
"A Schadl–Völner-ügy nyomozati anyagának egy korábbi verziójában még benne van, egy későbbiben viszont már hiányzik az a beszélgetés, amelyben Schadl György és egy orvos barátja Tóniról, Barbaráról és Ádámról beszél, akikről ma már az ügyészség is elismeri, hogy tudják, kik ők. Ez viszont önmagában nem bizonyítja, hogy Rogánék nyúltak volna bele a nyomozati anyagba, lehet, hogy azt más miatt töröltették onnan. "
telex.hu/belfold/2024/03/28/rogan-toni-barbara-adam-kihuzas-nyomozati-anyag

A hülyemagyar maffiahívőknek ennyi bőven elég is!
Béla333
"„Ezt követően magánjellegű dolgokról beszélgetnek. Grécs megjegyzi, miszerint a múltkor volt Ádámnál is, a Tóninál is, meg Barbaránál is. Tóni is normális volt. Schadl említést tesz valamilyen nagyobb történetről, amiről már beszéltek, és, ami körvonalazódik. Grécs is beszélt Ádámmal. Ádám annyit mondott Schadlnek, hogy úgy néz ki, a harmincöt év nem megy, de egy tíz, húsz évvel kiudvarolják ezt a történetet. Ádám azt mondta Grécsnek, hogy két-három hét múlva üljenek le ebbe is, meg a rendezvénybiztosításos történetben is. ”
telex.hu/belfold/2024/03/28/rogan-toni-barbara-adam-kihuzas-nyomozati-anyag

A hülyemagyar maffiahívőknek meghaladja az értelmi képességét, hogy mit hallgattak le a nyomozók, ezért aztán úgy tesznek, mintha az meg sem történt volna...
csak úgy....
@Őrnagy: te miért nem a kurva anyádat gyagyásozod,te idióta elmebeteg?!
csak úgy....
viktor és tóni kézivezérelt ügyészei, ez egy maffia államban így szokott lenni!
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Mert nektek agyhúgyköves elmeroggyantaknak van kurva anyátok Gyagyás!
csak úgy....
@Őrnagy: te miért nem a kurva anyádat gyagyásozod,te idióta elmebeteg?!
sokanvagyunk
Csak remélem, Varga kihallgatását nem egy Hajdu Péter-féle "végighallgató" végezte.
Béla333
"...Ádám annyit mondott Schadlnek, hogy úgy néz ki, a harmincöt év nem megy, de egy tíz, húsz évvel kiudvarolják ezt a történetet. "
telex.hu/belfold/2024/03/28/rogan-toni-barbara-adam-kihuzas-nyomozati-anyag

Mondtam, hogy a hülyemagyar maffiahívők nem fogják megérteni, hogy mi az a 10-20-35 év, ezért inkább nem is foglalkoznak vele. Még esetleg rájönnének és az nem fér bele a hülyemagyar létükbe...
És a jelek szerint Polték sem tudnak ilyen rejtélyt megoldani, hiába van annyi diplomájuk...
Pusztai
@sokanvagyunk: ÁSZ: A CÖF és a Megafon azt mondták, hogy ők nem működtek együtt a Fidesszel
telex.hu/belfold/2024/02/20/asz-kampanytamogatas-mmm-megafon-cof

Varga Juciur mondta: ő nem tud semmiről, Ocsmány Vigyor parancsára cselekedett.
csak úgy....
A Fidesz legsúlyosabb önellentmondásai az elmúlt 10 évből
www.youtube.com/watch?v=m4xzTseID1I
Béla333
A tábla is hazugság, ami az ügyész mögött van. Méghogy Magyarország ügyészsége...???!!
Azt kellett volna kiírni, hogy a "Maffiakormány ügyészsége, a magyar adófizetők pénzéből eltartva" !
Így pontos!
csak úgy....
"Ezek úgy nyomoznak mint amikor a gyerekek játszanak rendőröset." (@gabben7983 - youtube)
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők még azt sem tudják, hogy az ügyészség nem csak a vádemeléssel foglalkozik, hanem felügyeli a nyomozás menetét, esetenként utasítja, irányítja a nyomozást.
Ha nem tudják, hogy miről beszélget Schadl és a másik maffiózó, akkor utasíthatja a nyomozókat, hogy ennek nézzenek utána.
Ha nem gyengeelméjűek a nyomozók, akkor ezt játszva meg is tudnák tenni! Persze ha az a cél, hogy egyeseket kihagyjanak az ügyből, hogy elmaszatolják a szart, akkor nem is fogják tudni, hogy a lehallgatott emberkék miről is beszélnek...!!!
Aki Én
,,Ha már egyszer olyan országról beszélünk, ahol az ország legnagyobb szervezett bűnözői csoportja foglalta el az államot, és az ügyészség nemcsak a bűnözők ellenőrzése alatt áll, hanem nekik dolgozik. Ez is kriminológiatörténeti fejlemény, s igazi hungarikum, mint az ügyésznek látszó tárgy."

nepszava.us/az-ugyeszseg-bemutatja-nem-tortent-semmi/
Józsipapa
a főügyész elvtárs mellébeszél...
az természetes,hogy egy kesztyűtartóban
millió forintot tartanak...
a Dettikét nem említette,hogy milyen szerepe volt
a nevek kihúzásában...
mellébeszélt...
sokanvagyunk
Ennyi idő eltelte utána rendőrség már szokta kérni a "lakosság segítségét megtalálásukban" - meghallgatás céljából. :)
Őrnagy
@Béla333 Gyagyás: A sík hülye antimagyar messiáshívők viszont mindent tudnak. Sőt, mindent úgy tudnak, ahogy azt a Sorosstáb elvárja tőlük, ahogy a "tudásra" felkészítik és folyamatosan tájékoztatják őket.
atekko
@atekko: azaz: mióta tudják és nem miért tettek semmi érdemlegeset ...
B-kérdés: hogyan és ki által fordulhat elő, hogy a keletkezett eredeti ténydokumentumba valaki belenyúl, módosítja azt, ami már bent van az ügyészségen ?
Béla333
Az ügyészek nem csinálnak most sem mást, csak mi a lényegük:
elvtelenül, gerinctelenül kiszolgálják a maffiózókat - az ország érdekeit meg leszarják!
Mióta Polt vezeti őket, azóta ez van! Szemét, bűnpártoló, ingyenélő banda!
Eladott Ország
Fénylőhomlokú Katikát triggerelte a kérdés Szabad sajtó, meg független ügyészség, na meg a... ( sajtófogadás a főügyészségen)
twitter.com/i/status/1773455365360783491
"A Központi Nyomozó Főügyészség lázas nyomozásba kezdett Magyar Péter hangfelvétele ügyében, amely lázas igyekezet abban különbözik jogállami ügyészségek nyomozásaitól, hogy ezúttal a cél nem az, hogy feltárják a bűncselekményt, hanem az, hogy ne találjanak semmit. Mint egy fordított filmben, „Az ügyészség bemutatja: nem történt semmi.”
nepszava.us/az-ugyeszseg-bemutatja-nem-tortent-semmi/
Őrnagy
@atekko Gyagyás: A Központi Nyomozó Főügyészség már nyilatkozott az agyhúgyköves elmeroggyant seggfejek megfelelő tájákoztatása érdekében, hogy senki nem nyúlt bele semmibe, és nem húzott ki semmit sehonnan! Minden dokumentum megvan eredetben, sőt minden agyhúgyköves elmeroggyant seggfej aki úgy gondolja, hogy ez másképpen van, beterjesztheti a bizonyítékait!
csak úgy....
@Őrnagy: = aki a diliházból lógott meg!
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 11:39 ☻ Ügyészség a keddi hangfelvégtelről: Fizikai és jogi képtelenség ügyészségi iratokat átírni. Fogd meg a söröm.
twitter.com/NAFO_Hungary/status/1772730361870508281/photo/1
Egy maffia államban az ügyészség is része a maffiának. Másképp, hogy működne! “Magyarország ügyészségén nincs olyan adat, amiről azt lehetne mondani, hogy nyomtalanul eltűnt a süllyesztőben” Úgy érti, már nincs. Mármint a páncélból kikerült és megsemmisített bizonyíték? Az se tünt el, csak átalakult. Hamunak. Egy vicc ez a pali (Fürcht Pál főügyész úr). Egy olyan országban mondja ezt, ahol 4+14 éve NINCS JEGYZŐKÖNYV az kormánygyűléseken, ahol adathordozókat daráltak le vádemelés előtt, hátsóüléseken halnak meg rendőrautókban 1 percre a mentőállomás mellett, de negyedóra míg kiérnek, és akkor az osztrák szabadon engedett nyugdíjas gázolóról már szó sincs. Bizony, és a klasszikus tőkefelhalmozás idején (olajozás) is történtek evés közben öngyilkosságok, meg balkezes jobbhalántékon lőtte magát. Ott is peregtek a rendes nyomozók. Két ügyész rövid időn belül öngyilkos lett mikor vaskos fideszbűntettbe tenyerelt bele. Váratlanul öngyilkos lett a megyei főügyész, aki Simonka és Boldog ügyében is nyomozott... etc
Őrnagy
@Dollárért Eladott Ország: @csak húgy Gyagyás...: Két rögeszmés, menthetetlen agyhúgyköves elmeroggyant seggfej.
Eladott Ország
Amikor a Schadl-Völner-botrány kirobbant, volt az ügynek egy érdekes mellékszála. Kiderült, hogy 2021 őszén a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar volt elnökénél tartott házkutatáson Schadl páncélszekrényéből kompromittáló felvételek kerültek elő: két fénykép, amelyeken három meztelen ember látható intim helyzetben. A fotók mellett két DVD-lemez is volt, amelyeken egy közszereplő neve szerepelt. A történtekről beszámoló RTL akkor megkereste az érintett közszereplőt, aki azt nyilatkozta: nem ismeri Schadl Györgyöt. Azt is mondta, hogy róla nem készülhettek kompromittáló felvételek és nem is zsarolták azokkal. Schadl György ügyével kapcsolatban ezeket a tárgyakat is bűnjelként foglalták le és vették jegyzőkönyvbe a nyomozók. Később, amikor a sajtóba kiszivárgott néhány hivatalos nyomozati anyag, kiderült az is, hogyan fogalmazták meg a nyomozók a felvételeken látottakat. Eszerint “egy férfi egy nővel szexuális aktust folytat egy ágyon, egy tükrös-tolóajtós szekrény mellett. Ezt az aktust egy másik személy fényképezi, ő is látszik a felvételen. Mindannyian meztelenek.” Ugyanazon a napon, amikor a Varga nevét említő felvételeket lehozza a Blikk, az ügyészség bejelenti: a DVD-re rögzített szexvideónak nincs köze a Völner–Schadl-ügyhöz és a végrehajtók botrányához, ezért a felvételt megsemmisítették. "Az már tényleg a jogállam halála, ha a nyomozó hatóság saját hatáskörében dönti el, hogy egy súlyos, a volt igazságügyminiszter-helyettest érintő korrupciós ügyben semmisít meg az eljárás kezdeti szakaszában az eset teljes feltárása érdekében esetleg fontos bizonyítékokat. Hogy lássuk ki süketel: — ( főügyész)
uploads.disquscdn.com/images/85f1890f16e77b39c46d3907966568ef5db806b16700177970536dbb6635822d.jpg?w=800&h=840
Eladott Ország
Főügyész: "hogy családtagjaik vittek be nekik fehérneműt a munkahelyükre, mert éjt nappallá téve dolgoztak." Itt tartunk hogy az ügyészség is csak a szennyesét teregeti érdemi válaszok helyett? Ha függetlenek mikor fognak nyomozni Tiborcz Elios ügyében, a túlárazott lélegeztetőgépek-, illetve a letelepedési államkötvény visszáságai ügyében? Remélem ha buknak ezekre is mind válaszolniuk kell majd. Az biztos, hogy az egész fidesz bandának jogilag legalább fejenként 10 életfogytiglant kellene kiosztani. természetesen teljes vagyonelkobzással együtt. Mekkora buli, már a szügyészségre’ hordták láthatáskor a bablevest, meg a káposztástésztát a rokonok. Beszabehu, a szívem szakad meg értük. Meg a fehérneműt. Ez a főügyész majom is jól megfogta a lényeget, ami a fél országot érdekli jelenleg.Fürcht Pál nyomozó főügyésznek még azt sem hiszem el amit kérdez, magyarul úgy hazudik mint a vízfolyás. Minden normálisan gondolkodó ember tudja, hogy az a hangfelvétel amit Magyar Péter nyilvánosságra hozott hiteles. Tehát Rogán Tóniék beavatkoztak az ügyészség munkájába, az ügyíratokból neveket húzattak ki (főleg a sajátjukét), és bizonyítékokat semmisítettek meg! Magyarországon az ügyészség, és a bíróság NEM független, gyakorlatilag Orbán utasításait, és parancsait teljesítik zokszó nélkűl. Juj, de sokat melózunk azon, hogy elkenjük a szart. Adjatok pacsit.
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 12:01 ♂ Lécci lécci lécci, érjük már el, hogy ne az exminiszter seggébe szorult magánéleti sipolyozásról szóljon a magyar közélet, hanem arról, hogy KÉT AKKOR AKTÍV MINISZTER DÖNTŐ BEFOLYÁSSAL VOLT EGY VÉGREHAJTÓ ELLENI ÜGYÉSZSÉGI NYOMOZÁSRA. Piros legtt a paradicsom nemsárga, Rogán Antal belenyúlt az aktákba...
twitter.com/g_a_negyzeten/status/1773383704498598066/photo/1
Úgy döntöttünk, hogy fideszesek esetében ezentúl az ügyészség látja el a védelem szerepét...
twitter.com/csorike1520/status/1773327695868305797/photo/1
A kolostormalac feltette az egész rendszerét, egy "bulvár interjúra" és ezt a bohócot bízta meg a porondmesteri feladattal, Hajdú Pétert...
twitter.com/csorike1520/status/1773422031180009869/photo/1
Őrnagy
@Dollárért Eladott Ország: Elárulom neked (ha már ilyen szépen kéred), hogy te egy rögeszmés, menthetetlen agyhúgyköves Sorosbérköcsög elmeroggyant seggfej vagy, aki nem érdekel!
viccesvigságok
hm "ugy döntöttünk ,hogy ... kabaréba illő mód " és ha tán nem nyul a seggük alá SENKI hol görnyednének max ma ? igaz 1000 év még elöttünk van.
kereső
"Róma. A rendőr-főkapitányság politikai hivatalának parancsnokává való előléptetésének napján egy közbiztonsági vezető (akinek a nevét nem említik a film teljes időtartama alatt, és akit a forgatókönyvi szakaszban bérgyilkosként azonosítanak) aznap délelőtt az emberölési osztály vezetőjeként egy borotvával elvágja gyönyörű szeretője, Augusta Terzi torkát, a nő lakásában.

A film flashback-technikával készült, amelyben kiderül, hogy Augusta felkérte a biztost, hogy éljen vissza hatalmával, vagyis meséljen el neki olyan véres részleteket, amelyeknek rendőrként volt szemtanúja, majd ismét provokálta azzal, hogy beszélt vele a kapcsolatáról. egy fiatal „forradalmárral”, a valóságban az anarchista diákkal, Antonio Pacéval, aki ugyanabban a társasházban lakik.

A rendőr gyanú felettisége tudatában és egyúttal támogatni sem tudó hatalmával, amelyet megtestesít, saját maga ellen szóló bizonyítékokkal szórja tele a tetthelyet, és a nyomozás során felváltva zsarolja, sugalmazza és félrevezeti az üggyel foglalkozó kollégáit. Ha eleinte a saját gyanúsíthatatlanságában bízó valakinek arroganciája vezérli a főszereplőt, a tények fokozatosan cáfolják e meggyőződése valódiságát.

A gyilkos rendőr az alkotmányos rend győzelme nevében végül saját büntetésére vágyik, ami azonban kizárt hatalmából és pozíciójából fakadóan: a bűntény egyetlen tanúja, az individualista anarchista Pace nem akarja majd feljelenteni. azért, mert megzsarolhatta („Bűnöző az elnyomás vezetésére: tökéletes!” – kiáltja a kihallgatáson).

Az immár önbüntető pozíciója mellett határozott főhős beismerő levelet ad át kollégáinak, és – egyedüli enyhítő körülményként arra hivatkozva, hogy áldozata folyamatosan gúnyolta őt – házi őrizetet szab ki magára. Hivatalos letartóztatására várva elalszik, és arról álmodik, hogy a nyomokat és bizonyítékokat elemző és elutasító felettesei és munkatársai arra kényszerítik, hogy írja alá „saját ártatlanságának beismerését”.
"Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.