Fejenként 6500 forintot kérnek fejenként Hollókőn azoktól, akik húsvétkor átlépik a falu határát. A diák és nyugdíjas jegy pedig 5500 forintba kerül. Az ófaluba csak belépővel lehet bemenni húsvétkor.

Hollókő is beszállt a húsvét-bizniszbe – zsebbenyúlós belépőt kérnek a faluba látogatóktól

Fotó: wikipedia

A Nógrád megyei település amúgy is népszerű célpontnak számít a kirándulók körében, de húsvétkor szinte elözönlik a települést a látogatók. Ennek örömére

a Hollókői Húsvéti Fesztivál és Hollókő Ófaluja is kizárólag a rendezvény hivatalos jegyének megvásárlásával látogatható március 30 és április 1. között.

A felnőtt napi belépőjegy 6500 forintba, a diák és nyugdíjas jegy pedig 5500 forintba kerül.

A belépőjegy tartalmazza a település összes programjainak és egyes látnivalóinak belépődíját is: így be lehet vele menni többek között a Hollókői Várba, a Palóc Játszóházba és a Babamúzeumba is.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Menjen oda az,,akinek hat anyja van... ! Csatlakozom az előttem kommentelőhöz(@Pálinkás Pál: ).. Milyen törvények teszik ezt lehetővé..?..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sztyepospista
Nyugdijas klubbal voltam Hollókőn, cirka 4 éve, akkor még dijtalanul. Takaros, szép kis falu, valamennyi ház fehérre meszelve. Csak ez a szin van engedélyezve. Picike templom, egy kocsma, van borozó, és semmi több. A falulátogatás dijából egy egész napos termálfürdő- strand belépőt meg lehet fizetni. Akkor inkább irány ODA...
Sakk Matt
@Géza: Helyes, hogy nem száguldoznak motorosok a Visegrádi vár felé!
Géza
@Sakk Matt: Azon a szerpentinen esély sincs száguldozni.
kismadár
Kinek a zsebébe került Hollókő??? Nagyot akarnak kaszálni, de lehet, hogy fordítva sülnek el a dolgok.:( Ahogy a többiek is írják, inkább mennek máshova és igazuk van. pl. egy 150 ezres nyugdíjból nem igen dobálnak az emberek 6500 Ft-t egy órás sétáért csak azért mert Hollókő a neve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.