Egy másik gyermekotthonban történt esetről látott ombudsmani jelentést Magyar Péter.

A politikusi pályára lépett férfi szerint újabb csontvázak esnek ki a szekrényből. Magyar Péter Facebook-bejegyzésében egy másik gyermekotthonban történt esetről rántotta le a leplet. Állítása szerint csak a véletlenek összjátékán múlt, hogy az ügyben feljelentés történt, mivel az intézményei gyakorlat itt is az eltussolás volt.

Már megint egy eltussolt pedofilbotrány – Ezúttal egy speciális gyermekotthonban rontottak meg bentlakó tanulót

Magyar Péter újabb pedofilbotrányt robbantott/Fotó: Facebook/Magyar Péter

„A bicskei rémálom nem egyedi eset! Tegnap több dokumentum, többek között egy ombudsmani jelentés jutott el hozzám, melyek szerint az egyik speciális gyermekotthonban 2023 áprilisában az egyik gyermekfelügyelő, aki éjszakára volt beosztva, megegyezett egy 15 éves növendékkel, hogy segít neki megszökni (!) az otthonból, ha cserében a gyermekkel szexuális kapcsolatba léphet.”

Állítólag a szexuális kapcsolat létre jött, azonban a szöktetés meghiúsult, mert nem sikerült éjszaka kinyitniuk az otthon kertjének kapuját. A növendék másnap elmesélte a csoportvezető nevelőjének a történteket, ő pedig szólt a felettesének. Ezután az otthonvezető jegyzőkönyvet vett fel a növendékkel, amelyben elmondta, hogy szexuális kapcsolatba lépett vele a gyermekfelügyelő és szökést ígért cserébe.

Ezután Magyar Péter bejegyzése szerint a vezetőség úgy döntött, hogy nem tesznek feljelentést az ügyben

„az intézmény egy korábbi munkatársa szerint azért, mert a feljelentést követő vizsgálat rossz fényt vetett volna az intézményre és a vezetőségre –, hanem megállapodott a gyermekfelügyelővel, hogy próbaidő alatti azonnali felmondással távozik az intézményből.

Az érintett gyermekfelügyelőt végül nem az intézmény, hanem a növendék gyámja jelentette fel 4 hónappal később, augusztusban, miután a növendék elmesélte a gyermekvédelmi gyámnak, hogy mi történt korábban.”

Magyar Péter úgy véli, a gyermekek sérelmére elkövetett visszaélések a legtöbb esetben az intézmények falai között maradnak és az esetek valós számát felbecsülni sem lehet.

Arról nincs információja hogy ez utóbbi ügyben milyen stádiumban van a büntetőeljárás, mint hogy arról sincs, hogy bárkit felelősségre vont volna az otthon vezetése a feljelentés elmulasztása miatt.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Ez rendszerszintű a gyermekotthonokban sajnos. Mivel nagyon szar a fizetés, bárkit felvesznek aki hajlandó ott dolgozni, így a pedofil gennyedékeknek tiszta aranybánya. Mivel ha kiderül is, inkább eltussolni akarják, mint büntetni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
Ez rendszerszintű a gyermekotthonokban sajnos. Mivel nagyon szar a fizetés, bárkit felvesznek aki hajlandó ott dolgozni, így a pedofil gennyedékeknek tiszta aranybánya. Mivel ha kiderül is, inkább eltussolni akarják, mint büntetni.
lampa laz
Miközben orbán brüsszelnek üzenget folyton, hogy haggyák békén a gyerekeinket. Itthon meg szabad a pálya a rohadt perverz dögöknek.
KisTehen
petya ... csak várnod kellett volna egy kicsit ... neked is 1,5 évig tartott mire bementél az ügyészségre
Clavigo
@KisTehen: Gondolom ,,nehéz életed van a 42- es IQ- dal...
KisTehen
@Clavigo: nem ... tök egyszerű ... nem kell aggódnom a magyar birkák miatt
KisTehen
petya, 2023 januárjában tudtad meg az igazságot a maffiakormányról ... és 2024 márciusába tetted közzé ...

a fickó 2023 áprilisában követte el a büntettet ... szóval még időben volt, hogy bemenjen a rendőrségre
Pusztai
Aszem a HVG-n volt egy pedofiles cikk, 2 hónapja kb., alatta kommentek, oda írta egy srác: informatikus volt a gyermekevédelemnél az egész Pestmegyi intézet hálóra rálátott, írta: ne tudjuk meg milyen mocsok fertő van!
Sakk Matt
@KisTehen: Jelentsd fel! NER cimbi (volt), le van szarva.
Pálinkás Pál
@KisTehen: " TEGNAP több dokumentum, többek között egy ombudsmani jelentés jutott el hozzám, melyek szerint az egyik speciális gyermekotthonban 2023 áprilisában az egyik gyermekfelügyelő, aki éjszakára volt beosztva, megegyezett egy 15 éves növendékkel, hogy segít neki megszökni (!) az otthonból, ha cserében a gyermekkel szexuális kapcsolatba léphet.”...ennek melyik részét nem érted ostoba kérődző...?
KisTehen
@Pálinkás Pál: jól mondtam ... 2023 április
Pálinkás Pál
@KisTehen: figyu barom, az eset történt 2023.-ban...amiből ez kiderül, ismételten idézem, már nem hiszem felfogod.." TEGNAP több dokumentum, többek között egy ombudsmani jelentés jutott el hozzám " érted kérődző...egy napja szerzett tudomást róla...leesik a papírtantusz..?
justhpeter
Pontosan ezért kellett a Varga - Magyar szappanopera, hogy senki ne beszéljen a gyermekotthonok helyzetéről.
KisTehen
@Pálinkás Pál: mondtam ... 2023 április ... 2024 júniusig lett volna ideje bevonulni a rendőrségre ... ha magyar példáját nézzük
KisTehen
@justhpeter: látod, hogy vannak fontosabb dolgok
human
"a feljelentést követő vizsgálat rossz fényt vetett volna az intézményre és a vezetőségre"

Rohadt szemetek. Remélem minden név nyilvános elsz ebben az ügyben és életük végégig megvetésben lesz részük.
justhpeter
@KisTehen: Ó igen. Az összes érintett kivégzése.
jáger laszló
A pedofilokat 1 közös börtönbe kellene csukni,hátha meleggé válnának,hiszem azok nem büntethetőek!!??
Igaz-r milyen remek 5let!?
csak ennyi
barátilag
J,L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.