Kedden este benyújtották a parlament elé az erről szóló törvényjavaslatot egy salátatörvénybe csomagolva. „Ha ez a rendelkezés a Schadl-Völner ügy nyomozati szakasza idején hatályos lett volna, nem lett volna szükség Rogán Antal embereinek törvénytelen beavatkozására, hiszen a kormány tagjai betekintést nyerhettek volna a folyamatban lévő ügy bármely iratába, és a végrehajtói kar elnöke, illetve az igazságügyi miniszter helyettese még időben megsemmisíthette volna a rájuk vonatkozó terhelő bizonyítékokat, vagy elhagyhatta volna az országot. Ha ez a rendelkezés hatályba lép, a jövőben semmi esély nem lesz arra, hogy a kormányhoz közel álló személyek bármiért is büntetőjogi felelősséget viseljenek!”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ez meg a "lex spar", de mondhatnám cap-cap-rapp törvénynek is! Gumiszabályokkal- bárkire: bige műtrágya, gyógyer gyártás-és nagykereskedelme. Rákosék óta nem született olyan törvény Magyarországon, amely ilyen módon sértené a magántulajdont (amelyet még a gránitszilárdásgú alapizéjük is véd)...szép vagy , gyönyörű vagy Magyarország!
mfor.hu/cikkek/vallalatok/spar-gvh-versenyjog.html
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Menőmanó
Az igazi bűnözők nem megszegik a törvényeket, hanem alkotják.
kereső
@Menőmanó: És még azt is megszegik...és visszaélnek azzal is.
rücsü41
T.Bencus!Nem vagy Te egy kicsit kíváncsi?Kérdés az is hogy egyáltalán hallottál Te már a hatalom megosztás elvéről?Mi a véleményed erről?A kormány szerinted minden hatalmi ágat felügyelhet, bele nézhet iratokba , sőt talán még utasításokat is adhat?
Nyírfa
Mindeközben az EU csúcsvezetői úgy el vannak foglalva a nyáron esedékes választásokkal, hogy észre sem veszik, az önjáró magyar kormány nemcsak egy széthulló társadalmat hagy maga után, hanem úgy viselkedik Európa-szerte, mint egy primitív rablóbanda.
Ideje lenne Orbánék körmére nézni, mert már-már dúvadként készülnek a soros elnökségre, nagy mellénnyel fűt-fát ígérnek Kínának, az oroszoknak, az araboknak, a délszláv államoknak , és úgy lépnek fel az élrintett államok vonatkozásában, mintha Európa felkent urai lennének.
Magyarországot sürgősen a kispadra kell ültetni, és meg kell védeni a kormány kisajátítási tervétől a befektetéseket.
Nagyon haragszom, hogy hagyta idáig fajulni a társadalom a bibósok 35 éve tartó randalírozását.
rohács1926
Hmm! polt-pot már nem teljesen megbízható pártkatona? Nem bírja már elviselni a végtelen mocskot, amit a hátán hordoz? Akkor mostantól a ragadozó antilop felügyeli?
rohács1926
@Nessy 16.46.: Igen, ez a lényeg. Neked ennyi MO.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.