Tömegek vonultak fel szombat délután Budapest utcáin és gyűltek össze végül a parlament előtt, a Kossuth téren a Magyar Péter által szervezett tüntetésen, aki maga is beszédet mondott. Varga Judit exe szerint a nép az atombomba, üzent Rogánnak és Orbánnak is. Magyar Péter azt javasolta, kössenek Rogán Antallal alkut, amennyi pénzt a propagandára költenek, ugyanannyit adjanak a bicskei áldozatoknak is, ezt a pénzt személyesen a miniszterelnök és a miniszter adja át nekik. A javaslatot taps fogadta a téren. Magyar a tüntetés végén Anyák napjára hirdetett újabb demonstrációt.

Rogán Antalnak ezt az alkut ajánlották fel, de Orbánnak is személyesen ott kellene lennie

A mai tüntetésre Magyar Péter kérése az volt, hogy ezúttal se legyenek pártzászlók, vagy pártlogók. Nemzeti színű zászlókat és helységnév-táblákat lehetett látni a tömegben. Zúgott a ria, ria, Hungária.

Több százezren vagyunk itt, és visszakérjük az országunkat, nemzeti intézményeinket

– mondta Magyar Péter a Kossuth téren, majd rögtön helyesbít: nem kérik, hanem követelik, mert ez itt az őseik és gyerekeik földje. Az utóbbi 30 év legnagyobb jogi, politikai és erkölcsi válságába vezette a hatalom az országot, teszi hozzá.

Mi magyarok nem leszünk alattvalók a saját hazánkban

– mondta el Magyar Péter, majd kicsit később arról beszélt, hogy ma még ki lehet szállni a bűnözök közül, és át lehet állni a jó oldalra, de lassan késő lesz.

Egy csoda részesei vagyunk

– mondta Magyar, aki aztán úgy fogalmazott, hogy maga mögött hagyta élete jelentős részét, amikor belépett a Partizán stúdiójába.

Első lépésként létrehozzák a Talpra Magyarok közösségét

És ehhez a mai naptól az irányításuk alá tartozik a Legyél a változás! egyesület, ami jogi keretet ad majd a közös munkájuknak. És amikor eljön az ideje, hamarosan, be fogja jelenteni azt a pártot is, aminek a segítségével el fog indulni az EP-választáson.

És veletek közösen olyan eredményt fogunk elérni, ami az első szög lesz a NER koporsójában.

Kössünk Rogán Antallal egy alkut

A Fidesz bolsevik stílusú propagandája adófizetői milliárdokból azt is szajkózza, hogy én áruló vagyok. A valóság az, hogy magyarok millióit, köztük a saját szavazóit árulja el. És igen, én ebben nem leszek tovább bűnrészes. Mindannyian tudjuk, hogy ez a hatalom minden, csak nem keresztény, konzervatív és polgári. Amit a napokban látunk, az a reménytelen helyzetben lévő uralkodó osztály kétségbeesett próbálkozása a lopott vagyon és hatalom megtartása érdekében

– mondta Magyar, aki szerint a hatalom fél.

Ha hatalmat akartam volna és pénzt, akkor sokkal könnyebb dolgom lett volna ott maradni, ahol a végtelen hatalom és végtelen pénz van

– közölte Magyar, aki szerint az ország nagy része felismerte, hogy a propaganda egyre alpáribb.

Nem tőlem félnek, hanem tőletek

– szögezte le.

Kössünk Rogán Antallal egy alkut

– vetette fel Magyar, majd azzal az ötlettel állt elő, hogy amennyi pénzt most Rogán Antal minisztériuma „a hazaszerető magyarok” megfélemlítésére költ, annyit adjanak a bicskei áldozatoknak. Ezt a pénzt személyesen Orbán Viktor és Rogán Antal adja át nekik, tette hozzá.

Rogán Antalnak ezt az alkut ajánlották fel, de Orbánnak is személyesen ott kellene lennie

Orbán Viktor miniszterelnök és Rogán Antal. Fotó: MTI Fotó: Soós Lajos

Az atombomba mi vagyunk, a magyar nép

– jelentette ki Magyar Péter, azt kérve, mindenki tegye fel a kérdést, mit tehet a hazájáért. Magyar Péter úgy fogalmazott, hogy „a megoldást ne csak tőlem várjátok”, mindenkinek meg kell mozdulnia a változásért.

Országjárásra indul Magyar Péter

Magyar Péter bejelentette, hogy jövő héttől 2 hónap alatt bejárják az egész országot, majd azt kérte, hogy mindenki fogja meg a mellette álló kezét, így kifejezve az összekapaszkodást.

Nem tudjuk, hogy akinek a kezét fogjuk, jobbos vagy balos, segédmunkás vagy topmenedzser, de tudjuk, hogy mind magyarok vagyunk és ugyanazt akarjuk

„A haza minden előtt!” – zárta beszédét Magyar Péter, majd a színpadon csatlakoztak hozzá a korábbi felszólalók is.

A beszéd után a résztvevők a Kossuth nótát énekelték, miközben füstgyertyák zöld, fehér és piros füstje borította be a teret. Magyar Péter azt ígérte, hogy anyák napján találkoznak.

Forrás: 444.hu, Telex

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Brutális tömeg volt, tele jólszituált, minden féle, túlnyomó részt fiatalokkal, középkorúakkal. Óriási élmény volt a higgadt, intelligens tömegben, amiről a fidesz csak álmodik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Láttam az óriási tömeget. Hogy igen, meg lehet mozgatni az embereket, tehát nem reménytelen ez a nép. És ez örömmel tölt el. De: olyan nagy a vezérvárás, hogy az könnyen csapdába csalhatja ezt a rengeteg , új kort remélő és akaró embert. Aggódom. És szívem szerint az ellenzéki pártok elé állnék, és megkjérdezném tőlük: Mit műveltetek?
A föld megmozdult Magyarország alatt, kérdés, mekkora lesz a rengés, és kit temet maga alá.
Aki Én
Brutális tömeg volt, tele jólszituált, minden féle, túlnyomó részt fiatalokkal, középkorúakkal. Óriási élmény volt a higgadt, intelligens tömegben, amiről a fidesz csak álmodik.
Havanagi
@Nyírfa: Ennek én is örülök, ahogy írtad: nem reménytelen a nép.Ez nagyon fontos!Több százezres tömeg megmutatta magát már harmadszor ,és elszánt!A fészen voltam egy darabig, ellepték a fidesz csicskák,nyomták az ótvar sötét dumájukat.Hogy mit kerestek ott? Jó kérdés!
Nyírfa
@Havanagi: 19.36

Itt, a propin néztem egy darabig. Nagy Ervinnek micsoda hangja van! Ketté tudná választani a tengert, hogy száraz lábbal keljen át a nép a túloldalra. :)
Géza
Péter! Eszembe nem jut félni tőletek, de Orbánnak sem. Ennek egyetlen alapos oka van: mi vagyunk a többség!
Ne akard, hogy mi is kimenjünk az utcára!
sokanvagyunk
@Géza: Elmentek... Kimehetsz az óvóhelyről. :)
Géza
@sokanvagyunk: Mi nem szoktunk bújkálni. Vannak erre hivatásosok!
Aki Én
@Géza: nem, nem vagytok, sosem voltatok többség. 2002-ben, amikor a fisesz megbukott, több szavazatot kapott, mint amikor ,,kétharmados" lett.
A közismert csalásokkal is csak a magyarok egyötöde fideszes.
Ha nem így lenne, nem költene propagandára ezermilliárdokat.
A magyarok túlnyomó többsége NEM ORBÁNISTA!
Még buszokkal, krumplival sem tud ekkora tömeget megmozgatni.
Ennyi!
Géza
@Aki Én: Mi nem a szocik vagyunk, hogy a cigány szavazatokra hajtsunk.
namihami
Ez egy hülye ötlet! Nem a szerencsétlenek kártérítése, hanem a fizetésre kötelezettek személye---vagyis mi, adózók!
A károkozó ugyanis egy kimondottan fideszközeli volt, akkor miért kellene ezt velünk kifizettetni! Fizessen az, aki a kárt okozta! Nem fog az utcára kerülni! Majd a haverjai megint adnak neki némi ""újbányát""!
Lenne ennek a pénznek állami célú helye is---nem is egy!
KisTehen
2026 még messze van ner péter ... bírod addig szuflával? :)
KisTehen
@Aki Én: szóval nem egy tanártüntetés volt :)
rücsü41
Anyák napján tüntetésre hívni az embereket szerintem elhibázott dolog!Ez a nap egy családi ünnep, és nem gondolom, hogy a magyarok inkább tüntetnek mint hogy a családban ünnepeljenek.
Pálinkás Pál
@KisTehen: ha van gerince, nem keii 2026-ig várni...
DURBINOS
Hajrá MAGYAR PÉTER !!!
Veled vagyunk!!!
Pálinkás Pál
@Pusztai: arra gondoltam, MP nem csak felvonulásokat fog szervezni...
Aki Én
@Géza: mégis azokat környékezte meg a cigány minielnök.
Yoda69
Nagyon jó beszédet mondott Magyar, le a kalappal. Az viszont nagy hiba volt, hogy a fideSS által promotalt Szigetszentmiklósi fopolgit hagyta szóhoz jutni. Ez valahogy nem illik a fideSS ellen indított harcba, ezt jó lenne tisztázni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.