Magyar Péter már külföldön is azt hirdeti: ő le tudná váltani Orbán Viktor.

Magyar Péter szerint arról kel meggyőznie a magyarokat, hogy ő le tudná győzni Orbán Viktort és az Orbán-kormány leváltható, legyőzhető – nyilatkozta Varga Judit exférje a The Guardian című brit napilapnak.

„Két hónappal ezelőtt senki sem ismert engem. Most miénk a legnagyobb politikai mozgalom Magyarországon”

- jelentette ki.

A szerénység nem az erénye – Máris a miniszterelnöki székre tör Varga Judit exférje

Magyar Péter szerint ő le tudná győzni Orbán Viktort/Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az a célja, hogy legyen egy pártja, amivel el tud indulni a júniusi Európai Parlamenti választáson – írta a 24.hu. Becslések szerint úgy tudja, hogy a támogatottságuk 15-21 százalék között mozog. 

Elmondása szerint ő lenne a listavezető, de nem menne ki Brüsszelben, mert itthon építené a pártját. Úgy véli, támogatói 30 százaléka az ellenzéki táborából jön, 30 százalék a bizonytalanok közül és 20 százalék a kormányoldalról

„Én új arc vagyok, de nagyon tapasztalt”

- mondta. Évekig dolgozott diplomataként Brüsszelben, kapcsolatban volt döntéshozókkal és kezelte volt felesége, Varga Judit igazságügyi miniszter közösségi médiatartalmát.

Forrás: 24.hu

120 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Maccska: hírforrás = ruszi+fidesz propaganad nektek,hülyegyerekeknek! :)
csak úgy....
@Maccska: te azt szeretnéd ,hogy én ezt a szennyet havi 3,60 euróért olvasgassam ?
mennyi lenne ebböl a te részesedésed,te ökrök fattya ? :)
koszpeko
@degenerált szarnagy: Mikor látta vendégül Putyint Gy.F.?
Amikor m.elnök volt.
Hány éve volt?
Te balfasz degenerált.
Nem emlékszem hogy láttam volna a.kerités mellett Gyurcsányt erővágóval.
Látom szopod a propagandát mint a gazdáid faszát.
kereső
@Aki Én: Mikor volt az ellenzéknek ekkora "sajtója" a független sajtó részéről? Ott vannak ők is a közösségi oldalakon, de csak a legyintés...meg ugorgyunk. Most meg az árnyékkormány programját amikor előadja MP...akkor ujjongás van. Na, de hagyjuk is ezt...legyen a ti akaratotok szerint.Nem ér annyit, hogy ezen összeugorjak bárkivel is azok közül, akikkel egy oldalon állunk a maffia és a NER ellen. Nekem , és nagyon sokaknak nem az ellenzék leváltása az elsődleges cél, hanem orbán és a NER nem is leváltása, hanem megsemmiisitése politikailag...
Ezodabasz
Legyen Magyar Péter a miniszterelnök! Ő még nem volt...Ha elbassza akkor le lehet váltani(demokratikus úton, szavazással). Az 0rbán klán fideSS maffiával és az ellenzék egymás elleni torzsalkodásával már tele a töke mindenkinek. A pedofil üggyel kezdődött, aztán a családon belüli viták és mi lett belőle???
Már rég nem arról szól ez a történet ami kiváltotta a felháborodást! ha ebben az országban minden rendben lenne, akkor nem tüntetni menne ennyi ember, hanem ünnepelni majálisozni lufival gyerekekkel és boldogan mosolyognának.
Cherry
Mindennel próbálkoznak a fidesz patkányok és ki a sz@rt érdekel a kinlódásotok hahahahhahahah OV féljen csak a retkes zsiros disznó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.