A miniszterelnök lányénak brandje elsősorban exkluzív éttermeket, szálláshelyeket, élményeket kínál az érdeklődőknek, mindezt több hazai márkával közreműködve.

Orbán Ráhel csütörtök este rendezett nagyszabású eseményt legújabb brandjének, a Botaniq Collectionnek, ahova több magyar híresség is meghívást kapott – írja a a Femina.hu

Celebek előtt mutatták be Orbán Ráhel új márkáját a Pesti Vigadóban

Orbán Ráhel, a BDPST Koncept ügyvezetője, kreatív igazgatója    Fotó: BDPST Koncept

A miniszterelnök lánya a Pesti Vigadóban rendezte meg legújabb márkájának eseményét. Ahogy a Botaniq Collection hivatalos weboldaláról kiderül, a brand elsősorban exkluzív éttermeket, szálláshelyeket, élményeket kínál az érdeklődőknek, mindezt több hazai branddel közreműködve.

A márka eseményén a sztárvilág több alakja is jelen volt, a képek tanúsága szerint Vasvári Vivien is a meghívottak között volt, egy közös képre Orbán Ráhellel és Rogán Cecíliával is összeállt.

Dobó Ági egykori szépségkirálynő egy gyönyörű, Merő Péter által tervezett ruhában jelent meg az eseményen, elkísérte férje, Kiss Csaba is. Zimány Linda klasszikus, fekete ruhában érkezett, ami a hamarosan debütáló saját márkájának, az LZ Studiosnak az egyik darabja.

Forrás: Femina.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Gondolom, Récsöl újrahasznosított pelenkája volt a sláger.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
A főcímképhez. Koldusopera.
Lám a cápa szája tátva, megmutatja fogsorát.
balos
@Pálinkás Pál: Lakatlan sziget az északi sarkhoz közel kb 10000 lépésre és meztelenül szerszám és élelem nélkül kitenni az összes vezetőt kezdve az igazgatókkal és termeljék meg a ellátásukat!Annak meg örüljenek,hogy a lopott pénzünk jó helyen van!
Billibácsi
Ráhelka vajon melyik boltban dolgozna eladóként ha nem apu a miniszterelnök?
CsipkeRózsa
Jól kinézünk, Ráhel a Vigadó költségeit is beépíti az áraiba!
human
@Pálinkás Pál: Megértem én az indulatot. Sajnos én sem tartom valószínűnek, hogy olyan szinten el lesznek számoltatva ahogy én írtam. Hisz ezek már annyit loptak aminek egy része visszafejthetetlen. Főleg, hogy az ügyészségükön láthatón megsemmisítenek fontos terhelő bizonyítékokat. De reménykedem, hogy talán mégis egyszer végre lesz egy olyan rendszerváltásunk ahkol megtörténik a szembenézés a múlttal és nem kiegyezés történik az előző rendszer nyertesei és a rendszerváltók közt.
Pálinkás Pál
@human: semmi indulat..a fidesszel szemben el kell felejteni a jogászkodást...erővel vissza szerezni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.