Fokozott ellenőrzést tart április 15. és 21. között a rendőrség Magyarországon, amelynek során kiemelt figyelmet fordít a gyorshajtók kiszűrésére

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu-n elérhető közleményben arra hívták fel a figyelmet, hogy a gyorshajtás még mindig vezető baleseti ok, az akció ennek visszaszorítását célozza - írja a Pénzcentrum.

Hozzátették: az ellenőrzést az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának (Roadpol) éves ellenőrzési terve alapján hajtják végre. Jelezték azt is, hogy a Roadpol egész Európát érintő sebességellenőrzési kampányához kapcsolódva a magyar rendőrség április 19-én 6 órától kezdődően 24 órás úgynevezett Speedmarathont tart, amelynek során valamennyi sebességmérő eszközt bevetve próbálják visszaszorítani a gyorshajtást.

Indul a kőkemény razzia – Mutatjuk, hol állnak lesben a rendőrök a jövő héten

A kép illusztráció. Fotó: Police.hu

Forrás: Penzcentrum.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Nagyon örülök neki!
csak ennyi
barátilag
J.L.
viccesvigságok
ELkéstetek ezzel már elszabadult pokol évek óta. száguldás ? követési távolság nélkül totál anarhia az utakon.
namihami
Az ellenségem se vádolhat Pintér szimpátiával, de ezt naponta kellene!
Aki már járt a hazai utakon az igazolhatja az ellenőrzés szükségességét! És ez (általában) fokozottan igaz néhány típus és bizonyos számú lóerő felett!
Persze, ez a büntetés kirovását még mindig nem fogja garantálni!
justhpeter
@namihami: Nem mindegy ki hajt gyorsan. Ma sajnos azok vannak többségben az esztelen gyorshajtásban aki a donorlelölt-szakon végeztek Mert bármilyen furcsa, a gyorshajtást sem a jogosítvány megszerzése utáni első napon kell megkezdeni, hanem ugyanúgy gyakorolni kell mint a zogorázást, amit a "boci boci tarkával" kezdjük nem a Csajkovszkíj zongoraversenyével.
namihami
@justhpeter: 15.41: Bocs, de számomra tökmindegy, hogy ki száguldozik! Ahogy a biciklisnek vagy a zebrán elütött szerencsétlennek is mindegy (VOLT)!
De azért az mégse véletlen, hogy a zöme ezeknek mégis egy bizonyos, jól körülírható körből kerül ki! A megoldás a kulturált közlekedés lenne(!!!), de tudjuk, hogy ez illúzió! Akkor pedig jöjjön a drasztikum, ami mégsem fog soha egy réteget visszatartani, de legalább kerüljön nekik sokba!
Még annyi: nem állitom, hogy egy felfúrt, 300 LE-rős autóval bírnék, de azért (ha akarnék), száguldozni a meglevő is alkalmas lehetNE!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.