Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál Magyar Péter ugyanúgy sértegeti az embereket, mint Márki-Zay Péter Menczer Tamás szerint lenézés, gőg, önimádat jellemzi a baloldali ügyvédet. Vajon mit szólnak az amerikai finanszírozók ahhoz, hogy Magyar Péter ugyanúgy sértegeti az embereket, mint Márki-Zay Péter? – tette fel a kérdést közösségi oldalán a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás a bejegyzésében felidézte: amikor kitett egy fotót arról, hogy egy idősebb emberekből álló közösséget fogadott a Parlamentben, Magyar Péter gúnyosan szólt hozzá a fotóhoz, és azt írta: Fiatal Demokraták Szövetsége. – Magyar Péter lenézi az idős embereket. Ilyet csak egy tróger csinál.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Nem kell olyan messzire menni!

A Párt központi napilapja számol be Menczer legújabb kirohanásról

„Magyar Péter ugyanúgy sértegeti az embereket, mint Márki-Zay Péter
Menczer Tamás szerint lenézés, gőg, önimádat jellemzi a baloldali ügyvédet.” – címmel számol be arról, hogy Menczer Tamás jiakagr azin, hogy: amikor kitett egy fotót arról, hogy egy idősebb emberekből álló közösséget fogadott a Parlamentben, Magyar Péter gúnyosan szólt hozzá a fotóhoz, és azt írta:
Fiatal Demokraták Szövetség!!!
Kifektette, hogy szerinte: „Magyar Péter lenézi az idős embereket. Ilyet csak egy tróger csinál. Lenézés, gőg, önimádat. Ez Magyar Péter. Magyar Péter támogatóival nekem van politikai vitám. De a koruk vagy különböző adottságaik miatt soha nem bírálnám őket. Ilyet csak egy agresszív, narcisztikus tróger csinál. Vajon mit szólnak mindehhez a külföldi finanszírozók? ”.
Mondhatnók szíve joga, de …
„Gyopáros Alpár szerint a magyarság lelke vidéken él. ”,
„Hende Csaba a családi pótlék emeléséről: Aki nem dolgozik, az ne is egyék”,
és „ORBÁN VIKTOR: SZERETEM BUDAPESTET, DE AZ ORSZÁG NEM CSAK A FŐVÁROSBÓL ÁLL”
zenebohóc
Melyik a jobb a 2 közül? Talán M.P. ?
Ő még nem vág a szavadba!
Őrnagy
MP megjelenése nagy örömöt szerzett a "Messiás" váró Gyagyásoknak, de ahogy a közmondás mondja:
Minden csoda 3 nepig tart, és utána kiderül, hogy már megint csak egy lúzert kaptak, aki természetesen nem tudja befolyásolni a világban lezajló nagy folyamatok alakulását, sőt igazodni e képes hozzá, csak pofázni tud érdemi tartalom nélkül, és a húgyagyú gyagyásokat szédíteni!
Menőmanó
Igaza van Magyarnak, a fidesznek már a neve is hazugság, mert se nem fiatalok, se nem demokraták.
simmering73
Legutóbb a Klubrádióban élőben lehettek tanúi Magyar baloldali és liberális hívei, hogy a messiásuk nem tűr ellentmondást, mindenkit lesöpör, mindenkibe belefojtja a szót, s amit mond, az hasbeszéd. Ám ennél is fontosabb, hogy Magyar a Fidesz propaganda legdurvább oroszpárti, ukránellenes, Amerikát gyűlölő és nyugatellenes szólamait adta elő. Amikor most ezt szóvá tették, arra rendkívül agresszívan, messiáshoz méltón, alig burkolt anyázással válaszolt. Mi bátorítunk mindenkit, beszéltessék minél többet a messiásukat, a reménykedők pedig hallgassák. Aki azt gondolja, hogy ez szükséges ahhoz, hogy Orbánt leváltsák, mert erre buknak a kiábrándult fideszesek, az kezeltesse magát. Mielőtt a konkrét esetet ismertetjük, minden Magyar-hívő tegye fel magának a kérdést, szerinte hol van a határ? A sorosozás előtt vagy után? A nyílt vagy burkolt zsidózás, a náci és antiszemita fideszes uszítás még belefér, vagy épp arra van szükség? Esetleg tervezi-e a "csalódott" reménykedők tábora, hogy maga is náci lesz és beszáll a zsidózásba is?
nepszava.us/magyar-anyazassal-valaszolt-arra-hogy-ellenzeki-messiaskent-orosz-propagandat-terjeszt/
Menőmanó
@simmering73: Sajnos ezzel is egyet tudok érteni, sok furcsa mondata van a figurának, már a Partizánban is volt néhány elfogadhatatlan kijelentése, és azóta is minden interjúban mond valami ijesztőt.
Én kezdettől fogva fenntartásokkal figyelem a figurát. Egyáltalán nem bízok benne.
viccesvigságok
akkor ti tartsátok meg Orbánt had hazudozzon igérgessen olyan kétkulacsosan mint eddig. Attól függően kik és hol a hallgatósága. A parlamenten belül arogáns, lekezelő 100 kérdésére a válaszával meg a merő gunnyal. Lealáz akit lehet. AZ emberi méltóságról fogalma sincs. Maradt volna kőbányásznak , de Soros kimentette és hogy átvedlett akár a PILLANGÓK.Gyuri örülnél a változásnak.! ! A sok rossz után már jöhetne jóbb is. de it már csak napi szinten is szarság. lásd Üzemanyar árak rablási szinten Élelmiszert a nyugdijból??? vicc ám a lopásaikból nem állnak le akkor ?AKI teheti elmegy az országból. Nyugdij igy itt??? a mostaiaknak miből lenne , Amikór a képviselők 5 millát kaphatnak havi szinten ŐK a nyugdijazás utáni 20 hónap alatt kiüritik a KASSZÁT mindegy a Nagy miről trombitál nem lesz pénz mert honnan miből?,hiteleket törleszteni ki és meddig 600 évnyi az amit vissza is illene Ja?
izéke
inkább legyenek öreg republikánusok szövetsége,ha már annyira tramplisták...vagy csikari örömére legyenek az újnyilasok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.