Szombat este Irán megtámadta Izraelt, a magyar kormányfő is gyorsan lépett.

Orbán Viktor vasárnap délutánra összehívja a Védelmi Tanácsot. A kormányfő az egész világra kiterjedő veszélynek nevezte az újabb közel-keleti konfliktust, amely Magyarország biztonságát is veszélyezteti.

A Védelmi Tanács 2022-ben alakult, a kormány honlapja szerint a kormányzati döntéshozatal különös hatáskörű politikai döntéshozó fóruma, elnöke a miniszterelnök, titkára a nemzetbiztonsági főtanácsadó. A testület tagjai közé tartozik a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, a belügyminiszter, a honvédelmi miniszter, a külgazdasági és külügyminiszter, valamint a miniszterelnök által kijelölt tagként a nemzetbiztonsági főtanácsadó. A Védelmi Tanács ülésén állandó meghívottként részt vesz a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
viki ismét fontoskodni akar egy nagyot! ez a fószer már belegárgyult a sok hazudozásba,lopásba,csalásba...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Már úton vagyunk a tanácskozásra! Hamarosan a Facebookon jelentkezünk a legfrissebbekkel! A karmelitába nem akar becsapódni egy eltévedt rakéta porszívó? Szánalmas idióták
uploads.disquscdn.com/images/863fd6e8db75efdc85c8b3e3247eda78c1df5e94ad35b3e0892f1b121021f9cf.jpg?w=800&h=1195
Ha ez a tanács úgy védi az országot Orbán vezetésével, mint ahogy tette Viktor a magánnyugdíjunkkal, akkor itt az ideje menekülni. A védelmi tanács az új operatív törzs?
Eladott Ország
Miért nem a türk tanácsot hívta össze? Ki kell hirdetni a kipcsak államok semlegességét azonnali hatállyal! Most játszhatja a nagy honvédőt. Szíjjártó most kinek a szoknyáján trónol? Lavrovot cidázza. Lavór Balin van. Végtelenul hiteles vagy, te dagadt disznó, hogy húznád meg az anyáda. - Azt ne mondjad, mert kapunk még egy Viktort! Általános hadkötezettség férfiaknak 18-60 év között. Jó lesz az ársapkás rakott krumpli a besorozott embereknek? Rakétabiztos ársapkát húzunk az ország fölé, vaskupolásat...
A picsába már Rogán, ma nem érek rá lopni...
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fassets.4cdn.hu%2Fkraken%2F7n1lNmdBpLympmZYs-xl.jpeg&key=SVSXzPFu6vWiPGSKDPY5Pw&w=800&h=768
Erről ennyit!
uploads.disquscdn.com/images/a24fb08be2570ff0785608499942cb1263e56649c07e2485fd7d8d94402a541d.jpg?w=800&h=1109
CsipkeRózsa
Megint Orbán jár jól, a jó nép megérti, miért kell az orbáni óvatosság. Nem volt neki elég egy szomszédos háború, még egy hivatkozás kell neki egy nagy távolságról is?
Pálinkás Pál
rohadj meg retkes ..mitől jelent ez veszélyt ránh..?...hogy a kecskeqrók,meg a metéltek ütik egymást..?..
jáger laszló
és összeült a védelmi tanács délután...
csak ennyi
barátilag
J.L.
terlasz
Orbán vezér már jól megvédte a hőn szeretett népét az ellenségtől: BrüsszelSorosMigránsGyurcsánytól, most majd a világbékével ajándékoz meg minket.
Szerencsés nép a magyar!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.