Már a helyszín leszervezése sem volt egyszerű.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Moszkvában kellett volna leszervezni...DDDDDXDDXXDXX.. " Elfoglaljuk prüsszelt...stb. "...DDDDXDXDX:) Idiota putyincsicska...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@kereső Gyagyás: Te most a parlamentre méltatlan szégyenteljes gyűlölködés és uszítás parlamenti megnyilvánulásait hiányolod? Normális vagy te Gyagyás?

Brüsszelben egy nemzetközi konferenciát akadályoznak, ahová nem kötelező bemenni aki nem akarja a konferencia résztvevőinek a hangját és véleményét hallani! Hol itt a párhuzam te nagyon Gyagyás?
simmering73
@KisTehen: Mondjuk ki - ti csak egyszerűen fasiszták.
kereső
@Őrnagy: Nemzetközi konferenciát? " Világ putyinista fasisztái egyesüljetek"...obsitos, hülyébb má nem leszel, ne is erőlködj!
Őrnagy
A rendőrségi akció ellenére a konferencia mai programja rendben lezajlott, csak 13 órától már nem engedtek be senkit a konferenciára. A holnapi konferencia helyszíne még titkos, de az is meg lesz tartva.

Libkánykáim nagyon korán örültetek Gyagyások!
Őrnagy
@kereső Gyagyás: Te, aki fényezed a kádári hazaáruló diktatúra soha el nem évülő bűneit, egy szánalmas agyhúgyköves elmeroggyant vagy. Több szót nem érdemelsz Gyagyás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.