Győri Enikő szerint jó esély van arra, hogy a "diktátor Európát" magunk mögött hagyjuk.

A Nemzeti Konzervativizmus (NatCon) konferencián friss gondolatok hangzottak el, és azt gondolom, hogy jó esély van arra, hogy ezt a fajta "diktátor Európát" magunk mögött hagyjuk

- nyilatkozta Győri Enikő, a Fidesz uniós parlamenti képviselője szerdán Brüsszelben.

Annak a reményének adott hangot, hogy az eredeti uniós szerződések szelleme, betűje alapján járnak majd el, dolgoznak a versenyképességen, hogy Európa újra munkaalapú társadalomként működjön és meg tudja tartani azt az életszínvonalát, ami olyan vonzó sok millió ember számára.

Orbánék betiltott rendezvényén elhangzott: "Nem kérdés, hogy ki az agresszor és ki az áldozat"

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A kétnapos konferencia zárónapján a fideszes képviselő panelbeszélgetésen vette részt, előadásának azt a címet adta, hogy Vissza a normalitáshoz.

Mint mondta, az "az álma, hogy Európa visszatér önmagához, maga mögött hagyva az utolsó pusztító öt évet, ami minden szempontból csak kárt okozott az európaiaknak, a magyar embereknek is".

"Ebben az utolsó öt évben olyanokat erőltettek ránk, amikre semmi szükség nem volt és amelyekre egyébként az uniós szerződések alapján nem is lett volna mód" – hangsúlyozta.

Véleménye szerint egyre többen akarják, hogy az ukrajnai háborúban Európa hadviselő fél legyen. "Erre semmi szükség. Nem kérdés, hogy ki az agresszor és ki az áldozat, nekünk viszont az a fontos, miként lehet a leggyorsabban a békét elérni. Sajnos azt látom, hogy Európa erről most elfeledkezik" – jelentette ki.

A migrációval kapcsolatban azt mondta, hogy a középpontban már nem annak megfékezése van, hanem az, hogy az a tagállam, amely nem fogad migránsokat, annak pénzbüntetést kell fizetnie. "Ugyanott tartunk, mint kilenc évvel ezelőtt. Akkor sem működött ez a recept, most sem fog működni" – tette hozzá.

Győri Enikő szerint, a woke az egyetlen ideológia, ami az "üdvözítést" jelenti Brüsszelnek, az egyetlen, amit képes elfogadni. Felhívta a figyelmet arra, hogy a Nemzeti Konzervativizmus konferenciát három brüsszeli polgármester is megpróbálta betiltani.

"Nem fogadják el az alapvető szabadságjogokat. Liberálisnak mondják magukat, miközben a szólás-, a gyülekezési és a gondolatszabadság ellen léptek fel" – jelentette ki az uniós parlamenti képviselő.

Forrás: MTI

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"Európa újra munkaalapú társadalomként működjön és meg tudja tartani azt az életszínvonalát, ami olyan vonzó sok millió ember számára." - basszus, és még a fideszesek mernek aggódni az európai életszínvonal miatt, mikor pont ök bombázták szarrá a magyar életszínvonalat ?
ezek totál becsavarodtak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cherry
@fergeteg: Anyád te retek, OV egy zsiros elmebeteg román menekült cigánnyal jöttök nem szégyenlitek ezt a tolvaj zsiros senkiházi pojácát?? nagyon rezeg a léc sokáig nem húzza ez a szemét retek fideszbanda hahahahha hahahahahh takarodjatok szemét hivők is
Cherry
@fergeteg: Te agyhalott 10 IQ s kik a himringyók a fidesz ereszcsúszok ,pedofilok, tolvajok te barom alkesz agitálj a kocsmában sz&r kis buzi
libellle
Europa álma, hogy egy tolvaj-rablo Europa aruloját kilökje magábol. A nazik találkozoján egy kicsit másképpen hangzott el. Na ja voltak legalább 30-an a rendezvényen. Phu milyen dagadt az az ember alig fert el a széken.
human
@csak úgy...: munkaalapú társadalom alatt a rabszolga társadalmat értik. A munkavállalói jogokat fokozatosan építik lefele. Emlékezzünk a rabszolgatörvényre. Az érdekképviseleteket ellehetetlenítik. Lásd orvosi kamara, szakszervezetek, sztrájk jog.
balos
Európa testét egy nyilas féreg rágja!
teuton
@KisTehen: Aha... tehat a konzervatizmus az diktaturat jelent, jogtalan allamot... Egyebkent lenne 1 kerdesem, ki ez a Györi, milyen frakcionak a tagja, hogy igy pofazik az EUrol? Ja, semmilyennek, mert mar evekkel ezelött kipicsaztak a fitymaszbandat a neppartbol! Tehat csak pofazik a levegöbe, mint a drogos tompi, semmi jelentösege nincs, csak a birkaknak szolnak a szobuborekok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.