Győri Enikő szerint jó esély van arra, hogy a "diktátor Európát" magunk mögött hagyjuk.

A Nemzeti Konzervativizmus (NatCon) konferencián friss gondolatok hangzottak el, és azt gondolom, hogy jó esély van arra, hogy ezt a fajta "diktátor Európát" magunk mögött hagyjuk

- nyilatkozta Győri Enikő, a Fidesz uniós parlamenti képviselője szerdán Brüsszelben.

Annak a reményének adott hangot, hogy az eredeti uniós szerződések szelleme, betűje alapján járnak majd el, dolgoznak a versenyképességen, hogy Európa újra munkaalapú társadalomként működjön és meg tudja tartani azt az életszínvonalát, ami olyan vonzó sok millió ember számára.

Orbánék betiltott rendezvényén elhangzott: "Nem kérdés, hogy ki az agresszor és ki az áldozat"

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A kétnapos konferencia zárónapján a fideszes képviselő panelbeszélgetésen vette részt, előadásának azt a címet adta, hogy Vissza a normalitáshoz.

Mint mondta, az "az álma, hogy Európa visszatér önmagához, maga mögött hagyva az utolsó pusztító öt évet, ami minden szempontból csak kárt okozott az európaiaknak, a magyar embereknek is".

"Ebben az utolsó öt évben olyanokat erőltettek ránk, amikre semmi szükség nem volt és amelyekre egyébként az uniós szerződések alapján nem is lett volna mód" – hangsúlyozta.

Véleménye szerint egyre többen akarják, hogy az ukrajnai háborúban Európa hadviselő fél legyen. "Erre semmi szükség. Nem kérdés, hogy ki az agresszor és ki az áldozat, nekünk viszont az a fontos, miként lehet a leggyorsabban a békét elérni. Sajnos azt látom, hogy Európa erről most elfeledkezik" – jelentette ki.

A migrációval kapcsolatban azt mondta, hogy a középpontban már nem annak megfékezése van, hanem az, hogy az a tagállam, amely nem fogad migránsokat, annak pénzbüntetést kell fizetnie. "Ugyanott tartunk, mint kilenc évvel ezelőtt. Akkor sem működött ez a recept, most sem fog működni" – tette hozzá.

Győri Enikő szerint, a woke az egyetlen ideológia, ami az "üdvözítést" jelenti Brüsszelnek, az egyetlen, amit képes elfogadni. Felhívta a figyelmet arra, hogy a Nemzeti Konzervativizmus konferenciát három brüsszeli polgármester is megpróbálta betiltani.

"Nem fogadják el az alapvető szabadságjogokat. Liberálisnak mondják magukat, miközben a szólás-, a gyülekezési és a gondolatszabadság ellen léptek fel" – jelentette ki az uniós parlamenti képviselő.

Forrás: MTI

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"Európa újra munkaalapú társadalomként működjön és meg tudja tartani azt az életszínvonalát, ami olyan vonzó sok millió ember számára." - basszus, és még a fideszesek mernek aggódni az európai életszínvonal miatt, mikor pont ök bombázták szarrá a magyar életszínvonalat ?
ezek totál becsavarodtak?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Ez a győry enci vajh kinek az ágyában terpeszt ki?A dumája alapján a tompikára szavazok,bár neki már a durr-acella a besegítő készül-ék!
Qqberci
"maga mögött hagyva az utolsó pusztító öt évet"

14 év az az öt...
Pusztai
meddig?
Maradhat a magyar történelem legkártékonyabb, aljasabb gazemberei vannak hatalmon egy egy cezaro és kleptomániás pszihopatával az élen.
csak úgy....
"Európa újra munkaalapú társadalomként működjön és meg tudja tartani azt az életszínvonalát, ami olyan vonzó sok millió ember számára." - basszus, és még a fideszesek mernek aggódni az európai életszínvonal miatt, mikor pont ök bombázták szarrá a magyar életszínvonalat ?
ezek totál becsavarodtak?
SÍva
Ki az agresszor és ki az áldozat? Jó kérdés! Épp most olvastam egy cikket amelyben az ukrán elnök úgy nyilatkozott, hogy nem érdekli hány katonája veszik oda a harctéren ... Biztos, hogy csak az országhatáron kívülről érkező támadó fél lehet az agresszor, aki a határon belül teszi ezt a lakosaival azt minek kellene nevezni?
csak úgy....
@SÍva: biztos,hogy ezt nyilatkozta az ukrán elnök?
SÍva
@csak úgy...: A startlap egyik cikke volt! Én csak elolvastam!
KisTehen
"Liberálisnak mondják magukat, miközben a szólás-, a gyülekezési és a gondolatszabadság ellen léptek fel"

általános libsi betegség
Cherry
Ezt a zsiros szemét cigányt az elsó fára kell felkötni, remélem nemshkára megteszi valaki, elég ebből a szemét rohadék bandából
Cherry
@KisTehen: Te beszélsz lipsikről te rohadék román szemét?? eltakarodtok nemsokára ,,érik a bitófa retkes moslék banda
Menőmanó
@SÍva: A Startlap meg az álhírgyártó magyar nemzetből mazsolázta.
SÍva
@Menőmanó: Mondjuk a tettei teljesen egybevágnak azzal amit olvastam!
teuton
@KisTehen: Tenyleg??? Aztan akkor miert epp MOon nem sztrajkolhatnak tanarok, orvosok, apolok, rendörök? Miert nem lephet fel egy humorits bizonyos kulturhazakban? Miert nem lehet MOon a palesztinok elleni nepirtas miatt tüntetni???
KisTehen
@Cherry: álmodozz csak magyar birka :)
KisTehen
@teuton: mert magyarország nemzeti konzervatív
fergeteg
Nem tudom akik ide irkálnak a brüsszeli diktatúra javára,egyáltalán miért élnek még itt.
Vagy nem is élnek itt. Olyanok mint a, kicsoda is "Magyar" Péter brüsszeli képviselő jelöltjei.
Egyáltalán nem mondják tényleges lakóhelyüket. Az elkövetkezendő 3 hónapban egy szállodában laknak.
Onnan ütik a DK-t és a Fideszt. Most akkor Dobrev is megy a levesbe? Orbán megy? Vagy mégsem.
fergeteg
@Cherry: Minket Orbán fizet busásan. Ti meg nyugati dollárt kaptok.
Minket Orbán a harcra is kiképez. Téged meg drogra,kurvára képeznek ki kenyéradóid.
lampa laz
Az lenne a dolgod, hogy Mo-ért aggódj te tetves tolvaj. Ilyen ßarban még soha sem volt ez az ország mint az uralkodásod alatt. A nyomorunk egyre csak nő a költségvetési hiánnyal együtt. Amilyen megszorításokat a nyakunkba fogsz varrni emiatt az év második felétől, abba bele fogunk dögleni. Rohaggyámeg!
ceni
@KisTehen: Szerintem valaki nincs tisztába azzal amit ír. A nemzeti konzervatizmus nem a lopásról pedofiliáról szól szerintem
Cherry
@fergeteg: Anyád te retek, OV egy zsiros elmebeteg román menekült cigánnyal jöttök nem szégyenlitek ezt a tolvaj zsiros senkiházi pojácát?? nagyon rezeg a léc sokáig nem húzza ez a szemét retek fideszbanda hahahahha hahahahahh takarodjatok szemét hivők is
Cherry
@fergeteg: Te agyhalott 10 IQ s kik a himringyók a fidesz ereszcsúszok ,pedofilok, tolvajok te barom alkesz agitálj a kocsmában sz&r kis buzi
libellle
Europa álma, hogy egy tolvaj-rablo Europa aruloját kilökje magábol. A nazik találkozoján egy kicsit másképpen hangzott el. Na ja voltak legalább 30-an a rendezvényen. Phu milyen dagadt az az ember alig fert el a széken.
human
@csak úgy...: munkaalapú társadalom alatt a rabszolga társadalmat értik. A munkavállalói jogokat fokozatosan építik lefele. Emlékezzünk a rabszolgatörvényre. Az érdekképviseleteket ellehetetlenítik. Lásd orvosi kamara, szakszervezetek, sztrájk jog.
balos
Európa testét egy nyilas féreg rágja!
Őrnagy
@balos Gyagyás: Az agyadat rágta szét a féreg, mielőtt az értelem meg tudott volna benne jelenni!
teuton
@KisTehen: Aha... tehat a konzervatizmus az diktaturat jelent, jogtalan allamot... Egyebkent lenne 1 kerdesem, ki ez a Györi, milyen frakcionak a tagja, hogy igy pofazik az EUrol? Ja, semmilyennek, mert mar evekkel ezelött kipicsaztak a fitymaszbandat a neppartbol! Tehat csak pofazik a levegöbe, mint a drogos tompi, semmi jelentösege nincs, csak a birkaknak szolnak a szobuborekok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.