Ma hajnalban a zsidó állam drónokkal támadta meg Iránt, a célpont egy olyan légibázis volt, amelynek közelében nukleáris létesítmény is van.

Izraeli rakéta csapódott be iráni területen, az iráni állami média beszámolója szerint Iszfahán térségében három drónt lőttek le. A városban van az iráni légierő egyik fontos bázisa, és egy nukleáris létesítmény is, amelyet azonban nem ért találat – írja a The Guardian. Az ország több városában felfüggesztették a repülőjáratokat, és aktiválták a légvédelmi rendszert. Az izraeli hadsereg egyelőre nem kommentálta a történteket az AP megkeresésére.

Lángba borulhat a világ – Izrael megtámadta Iránt

Nem hallgatott a Nyugatra Izrael, és ma hajnalban megtámadta Iránt    Fotó: AFP

Izrael lépését a héten az Egyesült Államok és az Európai Unió vezetői is igyekeztek megakadályozni, tartva attól, hogy ezzel egy visszafordíthatatlan erőszakspirálba sodródhat a Közel-Kelet. A mostani csapás válasz volt az Izraelt az előző hétvégén ért nagy iráni támadásra: annak az előzménye pedig az volt, hogy az április 1-jén Izrael Szíriában, Damaszkuszban lebombázta Irán nagykövetségét, és több iráni parancsnokot is megöltek – számolt be az Index.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Hogy dögöljön már meg az összes rohadék parancsot kiadó féreg. Minden oldalon. Mindenhol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
Minden felelősség Izraelt terheli. Egy nagykövetség lebombázása, iráni állampolgárok legyilkolása háborús ok!
Ezek gyilkosok, erkölcs nélküli terroristák.
teuton
@Géza: Aztan mit szol ehhez a böffenesedhez a potrohos kolostormalac gazdad, akinek a legjobb baratja a meteltfarku Bibi??? Ott persze nem pofazik bekeröl meg fegyverszünetröl...
Yoda69
Izrael egyenlore nem vallalta magara az akciot.
Az is lehet hogy az ISIS probalja igy kirobbantani a haborut Izrael es Iran kozott.
Nem is eletszeru, hogy 3 dront kuldenek, amelyek celt tevesztenek. Nagyon amatornek tunik ez a mutatvany, lattuk mire kepes az Izreali hadsereg, ha valamit el akarnak pusztitani.
Géza
@teuton: Tahóság! Diszóólba való a stílusod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.