Tagadja Orbán Viktor, hogy bizalmas feladatot bízott fiára, Orbán Gáspárra, aki saját irodát kapott a Karmelita kolostorban.

A külpolitikával, kényes diplomáciai ügyekkel foglalkozó részleg a hét minden napján 0-24-ben felügyeli majd a válsághelyzeteket. Orbán Gáspár hajlandó lenne hivatalosan is elfogadni a feladatot, de Orbán Viktor csak nem hivatalosan bízta meg az új nemzetbiztonsági szervezet létrehozásával, ugyanis fél az emberek felháborodásától – írta meg korábban a propeller.hu.

Orbán Gáspár csak családtagként járt a Karmelitába, semmilyen titkos megbízása nincs  – Orbánék szerint

Fotó: Orbán Gáspár / Internet

A VSquare információi szerint a minisztériumok és a Miniszterelnöki Kabinetiroda tagadták, hogy Orbán Gáspár hivatalosan dolgozna náluk. Mint a Magyar Honvédség századosa, csak családi kapcsolatok révén látogathatja apja irodáját. Azonban Biró Marcell kinevezése óta, aki az amerikai modellt követve lett a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója, Orbán Viktor jelentős változtatásokat hajtott végre a nemzetbiztonsági részlegen.

Forrás: https://24.hu/belfold/2024/04/19/a-kormany-cafolja-orban-gaspar-titkos-megbizatasat/

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
"...Mint a Magyar Honvédség századosa, csak családi kapcsolatok révén látogathatja apja irodáját..." Aztán miért is?! Nem tudnak otthon találkozni és beszélni egymással? Nekem sem lehet csak ugy besétálni akár egy bankfiókba, okmányirodába, postára, vagy a repülőtér irányitó szobájába azzal, hogy "családi kapcsolatom" van az ott dolgozó rokonommal. Ezek az állandó hülye magyarázkodások...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@Horizont: ! Talán ,még is igaz a hír , hogy Spanyolba kezelik (mert itthon már túl gyanús lenne) idegösszeomlással ? "vagy egy újabb veréssel"?
Horizont
@bence: ezek úgy összezárnak, hogy nem szivárog ki semmi.
namihami
Csak energiatakarékossági oko miatt jár be! Kevesebb gáz fogy, ha ""melegíti"" a Karmelita hűvös környezetét! Kis szerencsével még a Szájerrel vagy a Melegmáléval is ""egymásba botolhatnak"" !
Clavigo
@namihami: vagy valamelyik tek- es csávóval...
balos
Lehet,hogy igyekszik melegen tartani a kapcsolatát a fidel-ittas köcsögeivel rajta keresztül is!
rücsü41
Gáspár olyan mint a kórházakat ellenőrzők!Megnézi hogy apuka bent van -e a munkahelyén a Karmelitában , és hogy dolgozik-e a kifizetett tiszteletdíjáért!Ezért lehet hogy kapott ott egy irodát, de az is lehet hogy csak diplomata táskában a tízóraiját viszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.