A teljes Fidesz-csapat járja az országot, hiszen Orbán Viktor berúgta a kapány-motort és igyekeznek hol szépszóval, hol zsarolással elérni, hogy minél több iksz érkezzen az étlapjukon felkínáltakra, hiszen nem kevesebb forog kockán, mint, hogy a következő 4 évben az történik majd egy-egy településen, ami a szájízük szerint való, vagy az, ami az ottélők érdekeit nézi.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Aki hosszú távon lebutított üzemmódban működteti a karrierjét, az maga is áldozatául válik a saját stratégiájának.
simmering73
Sikeres hetünk volt, ezt kár lenne tagadni. A forint szépen combosodik, Nagy Márton minden bűvészmutatványa ellenére az üzemanyagok ára csak nem akar csökkenni (mondjuk az infláció is így van ezzel), nem áll jól a Fidesz az EP választások előtt, a párt támogatottsága a friss felmérések szerint zuhanórepülésben van, Rogánék változatlanul nem tudták visszaszerezni az irányítást, de még lekövetni sem tudják a közbeszédet, alighanem komoly pánik uralkodik a Karmelitában és környékén. Tudjuk be ennek, hogy Menczer Tamástól kezdve Tarlós Istvánon át Szentkirályi Alexandráig komoly verseny alakult ki, hogy melyik pártkatona tud nagyobb hülyét csinálni magából. Jelenleg döntetlenre állnak, és valószínűleg újabb versenyzők is csatlakoznak még a dilifutamhoz.
www.kolozsvaros.com/2024/04/20/ha-nem-sikerul-elfoglalni-brusszelt-mi-a-b-terv/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.