Pesterzsébeten a polgármesteri posztért indul többek között Fekete Katalin, aki korábban nem vallott be vagyonnyilatkozatában néhány millió forintot, valamint Juhák Tamás is, aki a közösségi oldalakon zsidózó megjegyzéseket tett.

Pesterzsébeten gőzerővel készül az ellenzék a júniusi önkormányzati választásra.

Bízzuk rájuk az életünket? Csupa impozáns ellenzéki jelöltje lesz Pesterzsébetnek: az egyik milliókat sumákol el, a másik zsidózik

Fotó: Juhák Tamás / Internet

Juhák Tamás, aki korábban a Jobbik képviselője volt, az Ökölbe szorított emojval- Tegyünk rendbe Pesterzsébetet!" szlogennel kezdte meg kampányát. Néhányan emlékezhetnek rá az zsidózós megnyilvánulásai miatt, amelyek majdnem a politikai karrierjébe kerültek.

„Isten éltessen, drága zsidó származású barátom!”

– köszöntötte fel egyszer ismerősét a jobbikos önkormányzati képviselő, míg máskor azt írta:

„Boldog neved napját, te zsidó!”.

Koncz Ferenc halála után a Fidesz a lányát, az azóta már államtitkár Koncz Zsófiát jelölte, az ellenzék pedig Bíró Lászlót támogatta. Bíró sorozatosan antiszemita bejegyzéseket, hozzászólásokat tett közzé Facebook-oldalán, nem egyszer „judapestezett”, de elmondta véleményét a „zsidó uzsora-banktőkéről” is. Juhák Tamás is részt vett az ellenzéki kampányban, támogatta Bírót, aki később visszalépett az előválasztástól.

És ki ne hagyjuk a pesterzsébeti polgármesteri székért sorba álló Fekete Katalint sem, aki korábban „véletlen” kifelejtett pár milliót a vagyonnyilatkozatából. A DK jelöltje arra készül, hogy leváltsa a kerületet 25 éve vezető Szabados Gábort. Fekete Katalin bruttó 6,2 millió forint bevételéről feledkezett meg számot adni – írta meg korábban a Magyar Nemzet.

Bízzuk rájuk az életünket? Csupa impozáns ellenzéki jelöltje lesz Pesterzsébetnek: az egyik milliókat sumákol el, a másik zsidózik

Fekete Katalin múltjában is vannak fekete foltok    Fotó: Facebook/Fekete Katalin

A jelenlegi DK-s pesterzsébeti képviselő az elmúlt három évben következetesen kihagyta a vagyonnyilatkozatából, hogy Soroksáron is dolgozik, ráadásul az eltitkolt megbízása többek között arról szólt, hogy lobbizzon a fővárosnál, ahol amúgy ugyanebben az időben tanácsadó volt.

Fekete Katalint a június 9-i választáson a DK mellett a teljes ellenzék – LMP, MSZP, Párbeszéd és a Momentum is támogatja.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/04/a-zsidozo-juhak-tamas-is-indul-az-onkormanyzati-valasztason-a-jobbik-szineiben

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@Menőmanó: forrás a magyarnemzet
kereső
Mégis milyen kárt okozott az, aki a "vagyonbevallásában" nem irt be egy éves összesenben 6 millió forintot. Mer, ha ez nem szerepelt az szja bevallásában, akkor még megérteném, na de igy? Van ma Magyarországon bármilyen jelentősége a sajtpapir szintjén mozgó politikusi vagyonnyilatkozatoknak? Na, ugye? Ez azóta komolytalan, amióta rogánbúnözőantal lakása óráról-órára nőtt pár négyeztmétert., ugyanekkor orbánnak egy qrva likas kétfilléres megtakaritása nem volt...szegény mint a templom egere. Ugyan már...ilyennel próbálkozni, tisztelt sajtómunkás.

Az "antiszemita" , zsidózó az tényleg túnjön el a politikai életből...bár ott ülnek a parlamentben is, lehet, hogy még a cikket iró is rájuk szavazott 2022-ben.
jáger laszló
Tessenek választani!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.