A Szemlélekhez eljuttatott nyílt levélben emlékeztetnek, április 24-25. napokon tartják a Magyarországi Református Egyház Zsinatának tavaszi ülésszakát. A tervezett témakörök között nem szerepel a kegyelmi botrány egyik főszereplője, Balog Zoltán püspöki alkalmassága, „ám kétségkívül ez ma a legnagyobb feszültséget okozó kérdés református körökben.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Akkor tehetne érdemi lépést MINDEN EGYHÁZ,ha visszaadná a magyar népnek azt a vagyont, ingatlanokat,amit a tolvaj kormány ellopott tőlük!Lehet gondolkodni,hogy mi ér többet: a becsület a ,HIT,vagy a becstelenség??!!LELKI VETETŐK ! ??Ez a KÉRDÉS!!
Horizont
@Havanagi: "Az Orbán-kormány több mint 250 ingatlant adott át különböző egyházaknak ingyenesen, ezek összértéke pedig csaknem 57 milliárd forint volt."
Havanagi
@Horizont: Szép! És ezek el is fogadták!Ócska szemfényvesztők ,a HIT nevében lopnak,csalnak hazudnak ezek is ,mint a pártok.Teljesen egyformák, a híveik is nézzenek magukba és ne bízzanak egyikben sem,csak Istenben! Ahhoz nem kell semmiféle mocskos egyház !Az ország itt áll lassan pucér sxggel
( anyagilag,morálisan kifosztva),mert ilyen kormánya van Magyarországnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.