Húzónevek szinte nincsenek is a kormánypártok budapesti listáján.

Kikerült a Nemzeti Választási Iroda honlapjára a kormánypártok fővárosi listája, ami csak úgy hemzseg az új nevektől. Az első tizenöt helyen a következők állnak: 1. Szentkirályi Alexandra, 2. Sára Botond, 3. Böröcz László, 4. Janó-Veilandics Franciska, 5. Varga Zsoltné Szalai Piroska, 6. Szécsényi Dániel, 7. Havasi Zoltán, 8. Sinkovics Krisztián Ádám, 9. Radics Béla, 10. Böjthe Péter, 11. György Bence István, 12. Elekes Tamás, 13. Tóth Réka Kamilla, 14. Szarvas Attila Sándor, 15. Szilágyi Demeter

Orbánék feladták Budapestet – "B" kategóriás jelöltekkel indul a Fidesz a fővárosban

A fővárosi közgyűlésbe nem élvonalbeli képviselőket jelöl a Fidesz/Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Húzónevek szinte nincsenek is. A telex.hu szerint az ötödik helyen lévő Varga Zsoltné Szalai Piroska például 2017-ben azzal került be a hírekbe, hogy féláron vásárolhatott meg egy felújított önkormányzati lakást Ferencvárosban.

A Szabad Európa szerint teljes sorcserét hajthat végre a fővárosi kormánypártok között Orbán Viktor. Ennek egyik oka a vérfrissítés lehet, illetve megelégelhette a miniszterelnök a párt budapesti sikertelenségét.

Forrás: telex.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@Őrnagy: te milyen jólinformált vagy more,tettél feljelentést? polpotpeti örömmel vár,vagy a budaigyuszó :)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Szopóágon vagytok tőgyös. El a mocskos kezetekkel Budapesttől.
simmering73
Emelkedett jó reggelt, világosságot és csodával határos tavaszt kívánok mindenkinek! Az talán kevéssé határos a csodával, hogy a szabadság-, ketrec- és utcai harcos, a rendszerváltó fiatal és demokrata, kommunistaellenes forradalmár miniszterelnök, minden pávák leghírhedtebb békegalambja, aki a zsinórban többször elnyert alkotmányozó többségét is kevésnek érezte, ezért mondvacsinált különleges jogrendeket bevezetve rálépett a rendeleti kormányzás útjára (értsd: a háborúból ki akar maradni, de a háborús veszélyhelyzetre igényt tart), aki újabban a szólás- és véleményszabadság felkent papjává és önjelölt aktivistájává avanzsált, miután szembejött saját magával Brüsszelben, tizennégy év alatt eljutott oda, hogy úgy indul országjárásra a soros választások előtt, hogy senki ne tudjon róla.
www.kolozsvaros.com/2024/04/23/egyre-tobbe-kerul-az-orszagnak-hogy-az-allampart-megtartsa-a-szavazoit/
KisTehen
@simmering73: megszopatunk titeket pesti
kereső
Mivel megváltoztak a fővárosi közgyúlésbe való bekerülés szabályai, azaz a megválasztott kerületi polgármesterek nem automatikusan tagjai a fővárosi közgyúlésnek, oda csak pártlistáról lehet bekerülni. Ezért aztán a fideSS másodolytályú tagjai a kerületek polgármester jelöltjei...a Bpesti lakosoknak "jóa" van az úgyis, úgysem őket képviselik, hanem "csak a fideSS"-t.
szegfue
@Őrnagy: 14:18 Még ha nem is értek Veled egyet, de ez a betükkel való "játék" nagy ötlet! Te találtad ki, vagy valahonnan "kölcsönözted"?
namihami
Ezek a Fideszben/nek már(?!?!?!) a B kategóriásaik? Ez már(?) a B kategória?
Szegény hazám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.