Új, két csoportszobás, 24 férőhelyes bölcsődét épít uniós támogatással a görögkatolikus egyház Makón. Farkas Éva Erzsébet (Fidesz-KDNP) polgármester a fejlesztést bemutató keddi sajtótájékoztatón azt mondta, az elmúlt években az összes oktatási és nevelési intézmény megújult Makón, döntően uniós és kormányzati támogatásnak köszönhetően. Emellett a környező kisebb településeken is felújítottak több óvodát és iskolát. Makón évente 200-220 gyermek születik. A munkaerőpiac élénkülésének köszönhetően pedig egyre nagyobb az igény arra, hogy az édesanyák már a gyermek hároméves kora előtt visszamenjenek dolgozni - közölte a politikus.

Forrás: epitesihirek.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Ja épülnek a bölcsődék bővítik az óvódákat,csak egy baj ,van nincs tanult dolgozó aki a jövő nemzedékét felkészítse a nemzethy szarra!Persze arra jók lesznek a gyorstalpalót végzett sárga vendég munkások és esetleg az űrlények!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.