Három napot bírt ki a győztes alkotás, a rendőrség nyomoz az ügyben.

Mint arról a propeller.hu is beszámolt a Public Art pályázat győztes műve, a Turul-G szobrot pénteken állították ki a IX. kerületi Ferenc térre. A terv az volt, hogy két hétig lehet megcsodálni a G-Mercit ellopó turulszobrot, azonban valakik keresztülhúzták a szervezők számításait - írta az index.hu. Hétfőre virradóra le is döntötték a műalkotást, amelyről videó is készült, így a rendőrség nyomoz az ügyben.

Volt, nincs! Baranyi Krisztina szerint a nácik ledöntötték az orosz maffiózókat felidéző ferencvárosi Turul-G szobrot

A turul elvitte a G-Mercit, az alkotást pedig három nap alatt megrongálták/Fotó: Facebook/Baranyi Krisztina

„A mondabeli Turul elragad egy G-osztályú Mercedes terepjárót. A Mercedes G-osztály manapság az orosz maffiához és a világ gazdagjaihoz, oligarcháihoz kötődik”

- írta Baranyi Krisztina polgármester a felállítás napján.

A politikus most Facebook-posztjában sajnálkozik. Állítása szerint őszintén bízott abban, hogy most nem azoknak lesz igazuk, akik azt mondták: „úgyis jönnek a nácik és tönkreteszik egy művész munkáját”. Nekik lett igazuk.

Forrás: index.hu

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Géza
@Maccska: Ez több, mint vizuális környezetszennyezés. Ez a magyarok sértegetése, provokáció.
Mit szólna, ha hétágu gyertyatartót tennénk ki, műanyag gyerekfejekkel a tetején? Csak azért, mert szeretjük az igazságot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Géza
Nem kéne a magyarok türelmével játszani! Teljesen meg tudom érteni azt, aki felrúgta ezt a hányást.
nezelodo
@Géza: Nem lehet az, hogy nagyon telibe talált ez a kis szobrocska a maffia NER hivalkodó tolvaj életmódjába? Mindenesetre ötletes kis ripacs munka volt.
Pegero
Baranyi már a kecskének sem kell.
Géza
@nezelodo: Azt hiszem, a hazafiak találtak telibe, amikor Baranyi provokálta a magyarokat!
Yoda69
@Pegero: Latom nagyon be vagy indulva Baranyira. Barmikor megjelenik egy cikk amiben erintett, te mindig a kulsejevel foglalkozol. Ne titkold: szerelem elso latasra.
Pegero
@Yoda69: Baranyi az antierektorom! Ha megszűnni nem akaró erekcióm van, Baranyira gondolok és megoldódik a problémám! A kecskével pedig nem fogok rivalizálni, az maradjon meg Krisztinának.
Géza
Baranyi nem csak csúnya, több attól. Agresszív liberális-kommunista, erőszakos, művéletlen, magyargyűlölö és aberrált, deviáns, szociopata támogató. Provokál, majd hangosan visítozik, nácizik, ha erre válaszolnak. Igazi buta, gőgös proli a szó legmocskosabb értelmében.
Géza
@Maccska: Ez több, mint vizuális környezetszennyezés. Ez a magyarok sértegetése, provokáció.
Mit szólna, ha hétágu gyertyatartót tennénk ki, műanyag gyerekfejekkel a tetején? Csak azért, mert szeretjük az igazságot!
CsipkeRózsa
@Géza: Baranyi jobb magyar, mint te vagy. Ő az emberek érdekében dolgozik!
KisTehen
rózsaszín turul ... nem kár érte
NKF
Hülye Krisztina mindig provokál valami szarsággal! Ilyen süket ribit,hogy picsába választottak meg?
Géza
@CsipkeRózsa: Merész kijelentés egy ilyen rokonsággal a hátad mögött!
CsipkeRózsa
@Géza: Nincsenek rokonaim, vagy mutass be nekik, ha ismered őket.

Persze, ha lennének is, nem a te dolgod lenne velük foglalkozni.
Géza
@CsipkeRózsa: Én is szégyellném őkert, ha gyerekeket gyilkolnának!
Géza
@CsipkeRózsa: Én nem durváskodtam veled! Nem is áll szándékomban, de nincs tovább kontaktus! Egy bizonyos felelősségi szint alatt nincs miről beszélnünk!
CsipkeRózsa
@Géza: Mivel folyamatosan zsidózol, és mindenkivel szemtelen vagy, ne te sértődj meg, mert annak nincs semmi oka. Kérdeztem, te pedig megállapításnak vetted. Szeretném is, hogy hagyd abba a velem való beszélgetést, mert más témád nincs, csak a zsidó gyűlöleted kifejezése.

Vannak, akik finoman, szinte humorosan térnek rá egy zsidó vonatkozású cikk hozzászólására, vagy de te nem tudsz, csak primitív módon beszélni, és főleg a nem zsidó vonatkozású cikkeknél is ezt teszed.
Géza
@CsipkeRózsa: Ez a cikk nem zsidó vonatkozású! Minimum, mint magyar, elvárom a nemzetem tiszteletét a másságtól. Ha nem kapok meg, nincs visszafelé sem! És ne provokálj! Én nem szóltam hozzád!
CsipkeRózsa
@Géza: Éppen azért, mert nem zsidó vonatkozású, ne zsidózás ellen célozgass, mint mindig. A névváltoztatásod nem jelenti azt, hogy nem ismernek meg téged. Egyébként, te sem csak azoknak válaszolsz, akik hozzád szóltak, hanem amivel kapcsolatban meg akarsz szólalni, vagy a cikkre, vagy a hozzászólók szövegeire.

Miért provokáció, ha valaki válaszol, ami neked nem tetszik.
balos
@CsipkeRózsa: Mostanság alaptörvénybe vették,hogy a szuverenitás csak a hatalmasokat védi!Ezt is meg értük!Se köztársaság Se demokrácia,viszont van helyette nemzethy szarok és polgári ökrök gyülevésze!Adni kell valamit a muszka gázért és a kinai megszállásért!
KisTehen
az orosz oligarchák g-mercijeit a turulbaszó libsik nyúlták le
Géza
@CsipkeRózsa: Nem én kezdtem kötözködni veled. Te írtad nekem, hogy Baranyi jobb magyar, mint én. Nem kérdezted, állítottad, ami itt visszaolvasható.
Te magad állítottad azt is, hogy zsidó vagy. Izrael épp a nőket, öregeket, civileket gyilkol Gázában és már több, mint tízezer gyereket. Izrael teszi ezt, ami zsidó állam.
A bűnt, emberteleséget és gyilkosságokat nem szabad a Izraelhez kötni, mert az zsidózás? A magyarság jelképével, a Turullal pedig lehet szórakozni, de tényeket ne írjak Gázáról, mert megsértősz?
Mondtam már, ha tiszteletet akarsz, neked is adnod kell!
Ne szórakozz a magyarságommal és ne provokálj, ha nem tetszik a válasz!
CsipkeRózsa
@Géza: Nem vagy olyan szórakoztató, hogy veled szórakozzak.

Baranyihoz ne is hasonlítsd magad, ő a magyar emberek érdekében dolgozik, te pedig a gyűlölködő magyarok mintája vagy. Ezzel ne dicsekedj.

Nem láttam, hogy valaha is említetted volna Ukrajnával kapcsolatban az oroszok gyilkolásait civilekkel és gyerekekkel kapcsolatban. Vagy azt, hogy gyerekgyilkosoztad volna az oroszokat védő hozzászólások személyeit.
Géza
@CsipkeRózsa: Mi magyarok nem gyilkolunk gyerekeket! Akik ilyet tesznek, azok a gyűlölködők!
Sakk Matt
@Géza: "Orbán Viktor: Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk."
Géza
@Sakk Matt: Kivéve, ha nem kóserkonzervatívak. Toroczkai tudna mesélni!
Clavigo
@Géza: te oláh vagy, @Geéjza: ...
simmering73
@CsipkeRózsa: Ez a Géza (shikari, maccska) a legaljasabb antiszemita, rasszista retek itt a propin.
CsipkeRózsa
@Géza: 17:59

A kérdést a 13:53-ra írtam, azt nem kijelentettem.
Géza
@CsipkeRózsa: Amelyik mondatnak nincs kérdőjel a végén, az kijelentés! Megint magyarázkodsz, mint a barbárok gyerekgyilkosságainak ügyében.
Mélyen erkölcstelen gyilkosokat védeni, megvetlek érte. Nem csak én!
csak úgy....
@Géza: Izraeli miniszter: Orbán Viktor Európa egyik legnagyobb vezetője
propeller.hu/itthon/4013511-izraeli-miniszter-orban-viktor-europa-egyik-legnagyobb-vezetoje#v3913867
na butuska szélkakaska, erre mit nyikorogsz? :)
CsipkeRózsa
@Géza: 13:14

Erről beszéltem, van kérdőjel:

CsipkeRózsa
@Géza: Hülye vagy? Szemtelen vagy?
tegnap, 13:53

Viszont kívánom, mert te véded Putyint: "Mélyen erkölcstelen gyilkosokat védeni, megvetlek érte. Nem csak én!"

Egyébként, te nem írhattad volna az idézett mondatodat, mert nem csak Hitlernek adtál igazat, hanem az összes náci és nyilas gyilkost is szívedbe zártad.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: ezzel a hibbant hülyegyerekkel kár vitázni, bele kell rúgni oszt leszarni!
Géza
@CsipkeRózsa: Hülye vagy? Gyerekgyilkos vagy? Miért gyűlölöd a magyarokat?
CsipkeRózsa
@Géza: Kérdezed, vagy mondod?
Egyébként én nem vagyok egy gyűlölködő, mint te.

Te előbb tudnál gyilkolni, mint én, még megütni sem tudnék senkit.

Te pedig azt mondasz, amit akarsz.
csak úgy....
@Géza: tibim,te egy gyógyíthatatlan elmebeteg vagy!
Géza
@CsipkeRózsa: Ismered a kérdőjelet? Úgy látom nem!
A zsidók gyerekgyilkosságai megkérdőjelezhetetlen tények. Tudom, hogy örülsz is a palesztin gyerekek halálának. Innentől nincs miről beszélgetnem veled!
CsipkeRózsa
@Géza: Te ne találgass, hogy én minek örülnék, mert te még inkább örülnél egyes gyerekek és felnőttek haláláért. És, te nem használsz időnként kérdőjelet.
Géza
@CsipkeRózsa: Nem találgatok, tudom, mi vagy!
nezelodo
@Géza: Provokálta a magyarokat? Először is nem a levegőbe "szoborták" meg a hivalkodó autótipusukat. Hiányoltam a milliós óráikat a szoborban bemutatva, meg a milliós divat táskákat és öltönyöket, szemüvegeket, ha már a fészekaljából kiesett M.P. meg lett gyanúsítva 40 000 Ft-os szemüvegéért. Hogy magyar lenne ez a maffiát megszégyenítő társaság, ahogy állítod, amiből az következik, hogy a megkárosított és reklamáló többi adófizető, az nem magyar! Akkor kérjétek az adóját a apénzünkön megvásárolt külhoni magyaroknak, ha már eldönthetik, hogy mekkora szarban éljünk, és járuljanak hozzá a NER lovagok milliárdjainak gyarapításához.
Géza
@nezelodo: Nem tolerálom a provokációt!
nezelodo
@Géza: Én sem tolerálom... Akkor lenne dolgunk, a NER háza tályán is. Már akkor sem toleráltam, amikor az első királyság előtt robbantgattak a fővárosban, aztán mintha elvágták volna, amikor győzött a megmentőnk. Nem toleráltam Ditmár Clodo felbukkanását, sem Jozef Rohácsét, de provokáció volt a jó pénzért ránktukmált Torgyán is, és még hosszan lehetne sorolni az ilyen "baleseteket", és ami ezekből következett, pl a libenő szoknyák mögé bújó utcai harcosunk ténykedésének nagy része is provokáció. Ne adj' Isten, hogy nagyobb baj legyen belőle!
Géza
@nezelodo: Nekem a magyargyűlölő liberális-kommunista bandával van bajom.
nezelodo
@Géza: A liberális-kommunista csapat egy jelentős része már régóta a fidesz-kdmp sorait gyarapítja, a mai napig fel nem fedett besúgó színeváltókkal együtt, még püspökök is előfordultak, (nak), közöttük. A NER lenyúlásokat kifogásolók nem tudom, hogy miért magyargyűlölők?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.