A rendezvényen Orbán Viktor is felszólalt.

Természetesen a YouTube törölte a beszédemet

– írta három sírósan röhögő emojival Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátor, aki a múlt héten szólalt fel a CPAC Hungary rendezvényen.

Vlaardingerbroek egy bohócfejjel kísérve úgy folytatta, hogy gyűlöletbeszéd, majd megköszönte Elon Musknak, hogy megvásárolta a Twittert, most már X-et, és itt már 50 millióan látták a teljes beszédet – írja a telex.hu.

Kínos! Gyűlöletbeszéd miatt törölték Orbán Viktor imádott konferenciájának, a CPAC Hungary-nek egyik videóját

Orbán Viktor is felszólalt az ominózus konferencián/Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A politikai kommentátor előadásában Stockholmban, Londonban és Párizsban történt késeléses esetekről szóló híreket olvasott fel, majd arról beszélt, hogy:

a fehér európaiakat egyre gyorsuló ütemben cserélik le a saját országukban, és ez a civilizációnk végét fogja jelenteni, ha nem fordítjuk meg a dolgokat

Az idén harmadik alkalommal megrendezett program az amerikai Republikánus Párt (szélső)jobb szárnya által szervezett éves szuperkonferencia (CPAC) magyar mini kiadása.

A budapesti CPAC Hungarynek, aminek minden évben Orbán Viktor miniszterelnök a főszónoka és idén is beszélt a rendezvényen. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a közpénzzel vaskosan megtámogatott Alapjogokért Központ szervezte a jobboldali konferenciát.

Forrás: telex.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Mocskos uszítók, hazaáruló oroszcsicskák! Az egészet törölni kellett volna!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Mocskos uszítók, hazaáruló oroszcsicskák! Az egészet törölni kellett volna!
simmering73
@Maccska: Fasiszta tempó. Komálod mi?
Nyírfa
Orbán, ha akarná sem tudná már tagadni a fasiszta fordulatot. De nem is akarja, büszke rá, mintha valami értékeset alkotott volna, pedig csak szemét minden szava, tette, gondolata. A valaha volt legsunyibb, legalávalóbb a magyar miniszterelnökök sorában. Milyen társadalom az, amely egy ilyen sehonnai bitang emberrel beéri?
RonaGyuri
őshonos fehér amcsik az őshonos matyarok előadásban! =))
Pusztai
Sokmilliárd adóforintból lobbizik Orbán Amerikában
Az amerikai igazságügyi minisztériumtól kikért adatok alapján a CNN úgy látja, hogy csak
Pusztai
@Pusztai: Fellegit 100 millió usdvel küldte ki a geczi a fidesz mellé szerezzen usa lobbistákat.
az is több 10 mrd közpénz volt guruló ft.
lett kocka dolcsi
Qqberci
@Béla333: Törölni kellett volna vikkancsot is...
dr. prédikátor
Mé nem ezt a nocskos lókupecet törölték???
Sakk Matt
@Maccska: A fradista niggerekét nyald körbe!
csak úgy....
@Maccska: mesélj még a minden országról! - nem veszed még mindíg észre,hogy 0rbánék iszonyatosan sok pénzt basznak és lopnak el alólad és a többi magyar alól? a rágalmazási hadjárataik milliárdokba kerülnek a szavazóiknak , akik ha betegek lesznek, akkor kénytelenek megdögleni ...
csak úgy....
@Sakk Matt: ö fideszes seggekre van szakosodva , - egy ilyen idiótát nincs az a hülye nigger aki a segge közelébe engedné..
bakonyiisti
" fehér európaiakat egyre gyorsuló ütemben cserélik le a saját országukban, és ez a civilizációnk végét fogja jelenteni, ha nem fordítjuk meg a dolgokat "...ebből mi nem igaz..?...ez nem gyűlöletbeszéd, ez tény--...
csak úgy....
@bakonyiisti: ezt említetted már 0rbánnak, hogy esetleg kevesebb ázsiai kellene az országba ?
azt tudod,hogy az eredeti magyarok nem voltak fehérek ? .ez nem gyűlöletbeszéd, ez tény--...
RonaGyuri
Ugye nem azt akarjátok mondani, hogy csak az értelmezési fogyatékosság miatt van? =))

Nem kis botrányt kavart Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátor, aki a múlt héten szólalt fel Orbán kedvenc dzsemboriján CPAC Hungary rendezvényen.

Na persze ez semmi ahhoz a hisztériához képest, amit a kormánypropaganda kavar az ügyből. Pontosabban ebből is. Ahogy lenni szokott most arról szól, hogy a gyűlöletbeszéd és rasszista uszítás nekik joguk, mint a vélemény-nyilvánítás szabadsága.
A derék m1 persze nem volt rest és már-már az Orbán beszédek körüli hájp-al ezerrel nyomatja, persze a szokásos szakértők kommentárjával.
Sőt, a szokásos szinkron-hiba ezúttal igen tudatos, mert a derék szakértő és a műsorvezető a magyar –verzióra hivatkozva fröcsög.
Miközben elfelejtették levenni a magyar „ferdítés” alól az eredeti angol-nyelvű szöveget. Kifogástalanul, jól érthetően hallani lehet és - szerintem - egy közepes angol nyelvtudással megérthető: Természesen a hölgyemény – mit nem mondok holland asszonság – nem azt mondta! =))
Yoda69
@bakonyiisti:
Ha a "fehér" minősítő jelzőt nem rakja oda, akkor nem törölték volna.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Mindeközben

a derék m1-esek ferdítésről szóló postomra kaptam kérdést

A hozzászóló kifogásolta, hogy nem tettem említést arról, hogy szerintem rasszista volt-e a holland politikusnő beszéde.
Nos én nem tudom mi minek számít manapság, de idézni tudom a Médiatanács minapi megállapítását, hogy a Balázsék című műsorszám január 15-én sugárzott adása megsértette az emberi méltóság tiszteletben tartására vonatkozó és a kirekesztésre alkalmas médiatartalom közzétételét tiltó törvényi rendelkezéseket:
„a bőrszínt a műsorvezetők összekapcsolták a rabszolgasággal, alkalmas volt egy egyértelműen azonosítható csoport egészével szembeni sztereotip gondolatok kialakítására és felerősítésére, ezáltal kirekesztésre is.”, amihez hozzátették:
„a méltóságsértő és kirekesztő médiatartalom kárt okozott a demokratikus nyilvánosságban”! =))
Yoda69
@bakonyiisti:
Ha a "fehér" minősítő jelzőt nem rakja oda, akkor nem törölték volna.
bakonyiisti
@Yoda69: mi a gond a fehérrel, egy jelző, mint a " kínai "...
bakonyiisti
@csak úgy...: igaz, nem kell ide filippínó sem,...és te tudod hogy 60 ezer éve az őseinknek bundája volt...?...
Yoda69
@bakonyiisti:
Ebben az esetben nem. Itt a fehér jelző kizarja a nem fehér europaikat, márpedig nagyon sok ilyen ember van. Ezért ilyen formában kirekeszto, rasszista. Ezért került törlésre.
bakonyiisti
@Yoda69: nem, azért került törlésre, mert elhülyül a világ,...szerintem nem találsz európában olyan embert ,aki örül ha afrikai, arab, cigó horda költözik a szomszédjába..,ilyenkor bezzeg nem működik a " demokrácia "...vagy hallottál olyat bármely politikustól, .." írjunk ki népszavazást, kell-e a migránshorda.." ?.
Yoda69
@bakonyiisti: Itt most nem a migransokrol van szo alapvetoen, hanem azokrol a nem feher europaiakrol, akik talan mar generaciok ota elnek Europaban, es mar teljesen asszimilalodtak, kiveve talan a bor szinuket.
Olvasd el a mondatot a feher szo nélkül, meglatod egesz mas ertelmet kap.
Olyasmi meg hogy migrans hordak erkeznek ellenorizetlenul nem letezik. Ezt csak a bakondi fele remhir terjeszto agymoso proganda hiresztelei mindan alap nelkul. Migransok csak ugy erkezhetnek az orszagba, ha megfelelo dokumentumokkal rendelkeznek. Itt most nem beszelek az orbanek altal kiengedett emberecsempeszek altal behozott migransokrol, mert az teljesen mas teszta.
bakonyiisti
@Yoda69: ugye te sem gondolod komolyan amit mondasz,..a cigóknak 600 év kevés volt hogy némi humanoid vonásokat magukra vegyenek,.." Migransok csak ugy erkezhetnek az orszagba, ha megfelelo dokumentumokkal rendelkeznek. "...erről tudnak a görögök, olaszok is..??..felmész a netre ,gugli a te barátod, beírog ,migrant, aztán szemezgess...
Yoda69
@bakonyiisti: Ezert van hatarorseg es idegen rendeszet hogy az illegalis migransokat megfogjak es visszakuldjek. Ez nem egy uj keletu dolog mindig is volt es lesz. Az ketsegtelen. hogy a sok haborus helyzet, es az idojarasi kataklizmak felturbozzak a migraciot. Es gondolom nem mondok ujat, hogy ez meg tovabb fog ersosdni, ahogy egyre abnoramilasabb idojarassal szembesulunk. De ezt a tenyt kezelni kell tudni ertelmes emberek modjara.
bakonyiisti
@Yoda69: csak a fegyveres határőrizet vethet gátat ennek, a többi mind csak mellébeszélés...
telegdilaci
@Béla333:A betelepített távolkeleti vendég unkásokról miért nem beszél Orbán amikor azok is migránsok,kitalálhatna már valami más hazugságot ez a ki a háború párti és ki a béke párti már annyira unalmas,hogy erre a handa bandázásra oda sem figyelnek a normális Emberek csak azok akiknek baj van a Toronyban!
Géza
Az igazság kimondása mára gyűlöletbeszéddé változott. Tilos kimondani egyes dolgokat, de ezt tudja mindenki. Előre törtek a gyerekgyilkosok.
telegdilaci
@bakonyiisti:Akiket a pártállam betelepít az Országba vendég munkásokat,azok jöhetnek,már az sem gond ha elveszik a Magyarok elől a munkahelyeket,egyébként a migránsoknak eszükbe nincs hogy itt maradjanak Magyarországon,nekik a nyugat a céljuk! még az Ukrán háborús menekültek sem maradtak itt csak ideig óráig amig megkapták a Magyar Útlevelet,és a Magyar állampolgárságot,azután tovább álltak nyugatra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.