Orbán Viktor rendet rakna a bulinegyedben, Belső-Erzsébetvárosban.

Megjelent a Magyar Közlönyben a döntés a Belső-Erzsébetváros közbiztonsági helyzetének javításával kapcsolatos feladatokról. Ebből derül ki, hogy az Orbán-kormány megvizsgálta a Belső-Erzsébetváros (bulinegyed) közbiztonsági helyzetét – írta meg a 24.hu

Orbánnál betelt a pohár, eddig kapott haladékot Pintér Sándor és Nagy Márton

Turisták a Gozsdu-udvarban. Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Vizsgálata alapján pedig arra jutott,

hogy Belső-Erzsébetváros közbiztonsági helyzete, különös figyelemmel a Budapest, VII. kerület Gozsdu udvar és környékén tartott rendezvényekre, kormányzati beavatkozást igényel.

Orbán Viktor június 15-ig adott időt arra, hogy Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter megvizsgálja egy új „rendőrőrs létesítésének lehetőségét”,

Pintér Sándor belügyminiszter pedig biztosítsa a Belső-Erzsébetváros közbiztonságának megerősítéséhez szükséges rendőri erőt.

Forrás: 24.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ez is csak kamú eddig nem érdekelte.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Ez is csak kamú eddig nem érdekelte.
Dr. Proktor
Több mint tíz év kellett ahhoz hogy leessen Orbánnál a tantusz, vagy ez csupán PR fogás?
Nessy
@Dr. Proktor: Amíg ezzel foglalkoznak nem kell a valós gondokkal szembesülniük! Hiszen ennél nagyobb probléma most nincs kis hazánkban!
Dr. Proktor
@szaboria1: Most sem érdekli, csak valami gesztussal támogatni szeretné a főpolgármesteri jelöltjeiket...
Dr. Proktor
@Nessy: Kis hazánk a létező világok legjobbikja - nem tudtad?
Már csak Bulgáriát kell áldozatos munkával lekőröznünk...
Nyírfa
A mi poharunk valóban megtelt, Viktor, már ki is folyt a tartalma, és csak terül, terül, terül, egészen a Parlamentig ér. Készítsd a gumicsizmád és a csónakod, mert kiöntünk, mint az ürgét.
rücsü41
Már hosszú évek óta baj van a buli negyeddel, és úgy látszik hogy azt még egy FIDESZ korszak alatt sem sikerült törvényekkel megoldani.Talán a lakosság cserét, vagy kiürítést javasolnám, mert az emberek életvitelét a negyedben gyorsan és látványosan az ellenkezőjére nem lehet változtatni, ilyen még Rákosi pajtásnak sem sikerült!
Cherry
Idióta csótány, a népnél már 14 éve betelt a pohár elmebeteg disznó, Takarodj már a temetőbe,,,,,
Billibácsi
@szaboria1: Kampányfogás a lakók szavazataiért.
jesz
Méghogy Pintért utasította? Az már pont leszarja, túlnőtt Orbánon.
CsipkeRózsa
Néhány évvel ezelőtt téma volt, a bulinegyedben a záróra, meg a szemét eldobálás.
Most jutott el az agyáig? Máshol sokkal több, nagyobb problémákat is találhat, keresgéljen. Pl. a fideszes polgármestereknél a rengeteg pénzlenyúlást, a saját célokra felhasznált EU-s pályázatokkal.
Cappuccino
Szlovákiában már megpróbálták a problémát meg oldani...
mn50231
A fideszes göbbelsztóni újabb ötlete. Éveken keresztük hagyta a "nemzeti kormány" tobzódni a disznókat ezen a területen (is), pedig a választóktól felhatalmazást kapott a rend megteremtésére, talán már harmadszor. Most a választás előtt kijöttek a farbábal, rendnek kell lennie, kellenek az ottani szavazatok is. Vajon mennyi idő kell a rendteremtéshez, csak nem pintéri 2 hét (azaz semmi sem fog történni)? A ragyást úgy kellene kirúgni állásából, hogy szállna, mit a győzelmi zászló, zúgva és lobogva. Csakhogy túl sokat tud az elvtárs a fideszes maffiáról, így maradni fog.
viccesvigságok
rendet rakna ??? max a LENK villában Sopronban 500 an ha tolongtak a rendezvényén ami suttyomba lett pikk pakk tán szervezve ? mert se hire se plakátja beosont mint a bujdosó kurucok? HM,lejebb adta a konvolyt is máskor szirénázva 120 felett ma meg siri csend ?ja változnak a viszonyok ? REND teremtés ??? " ábrándozás az élet megrontója."akik annó a családokat is egymással összeugrasztották ma mit akarnak ? max leléphetnek. elég volt lehet csomagolni ...170000 igérgetés 17000 hazugsággal mi meg még hgyjönk csak Kutyábol sem lett szalonna " akkor 30 % nyugdijemelés 5000 x frázisként pufogtatva? A gazdaság meg összeomlásban ?
viccesvigságok
akinek 1 milliárdos kintlévőségei vannak az már megszedte magát ugye ??? Taxistól a szőkitésen át de még mindig kuporgat korházi takaritásaiból nem élne meg? mert neki ennyi nem elég? pedig már mindenki torkig van pinytő báá val hány ingatlant vett meg szerte kis hazánkban? akkor mitől lenne éppen itt rend, rendőrt sem látni az autósok letolják egymást járőr alig napi szinten tömegbalesetek bedugult sztráda ??? ja fiatalitani KÉNE ÁM
nejlontacskó
Mi van itt?
Ja, kampány...
Mindent értek!
LászlKovács
@viccesvigságok: Tudod, a mocsokvirágnak , ahogy a többinek is, semmi nem elég, főleg akkor, amikor korláltlanul tehet meg mindent amit csak akar, akár a hatalmával visszaélve is. A teljhatalomban ő is egy kisebb hatalom, aki sokat tud, ráadásul!!!
viccesvigságok
@LászlKovács: tudod amikor az elsőt elkövette akkor kellett volna jól pofán vágni, de mivel nem lett következmény elpofátlanodott az EU val mindig elment a falig mint a ló instállom ez egy bátor ló. Bátor a szart Vak. Azután a repüléseiről hát én 30 éve is igy jártam focimeccsekre , ezt nyilatkozta. Pedig tán Villamos bérletje sem volt. Most meg elvolt pár településen de lopva titkon érkezett ám Sopronba is . Máskor 10-12 autóból álló konvojjal szirénázva. Most meg csendesen beosont, aztán diskurált a Fertő tóról 9 éve nem mehettek oda. Vazallus janija meg 90 napot adott ki arra majd mehet a horgászó meg a vitorlázók a slepp meg majd sohanapján ?? vagy 100 tavaszt várjunk a betongettó semmire ? gyalázat. az észérségük szégyene. Bár majdaz EU még alájuk vág.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.