mn50231

Áramütés egy ráckevei gyümölcsösben: meghalt két ember
A büdös cigányok megint a mások fáradtságos munkájával megtermelt gyümölcsöt próbálták csoportosan ellopni, ugye? A gazdának pedig elege lett a haramiákból. A hatóságok helyett maga próbálkozott a védelemmel. Régebben ezért a tolvajokat karóba húzták a föld végében. Most majd a dolgos embert hurcolják meg az ingyenélő hatóságok. Ragyás! Mikor lesz már rend ebben az országban?
Kiengedik a börtönből Iaria Salist, az antifa-ügy elsőrendű vádlottját 16 milliós óvadék fejében
A felsőbb bíróság rájött, hogy nincs semmiféle bizonyíték a maca ellen. Nem látni sehol, hogy uszítana, verne, késelne, fojtogatna, rugdalna valakit, a balhé meg rendesen kerekedik emiatt az unióban, így kénytelen előre menekülni. A közhangulat miatt nem menthetik fel azonnal, húzni kell az időt amíg feledésbe merül kissé a dolog. Aztán visszakapja a lóvét és mehet Isten hírével, akár haza is.
Orbánnál betelt a pohár, eddig kapott haladékot Pintér Sándor és Nagy Márton
A fideszes göbbelsztóni újabb ötlete. Éveken keresztük hagyta a "nemzeti kormány" tobzódni a disznókat ezen a területen (is), pedig a választóktól felhatalmazást kapott a rend megteremtésére, talán már harmadszor. Most a választás előtt kijöttek a farbábal, rendnek kell lennie, kellenek az ottani szavazatok is. Vajon mennyi idő kell a rendteremtéshez, csak nem pintéri 2 hét (azaz semmi sem fog történni)? A ragyást úgy kellene kirúgni állásából, hogy szállna, mit a győzelmi zászló, zúgva és lobogva. Csakhogy túl sokat tud az elvtárs a fideszes maffiáról, így maradni fog.
Rétvári Bence akkorát kommunistázott, hogy a Fideszben ülő volt KISZ-titkárok is megemlegetik
Leszögezte: elfogadhatatlan, ha a törvények erőszakos megszegői védelmében rendőröket, ügyészeket, bírókat fenyegetnek.

Aztán azzal mi van, mikor a rendőrök ártatlan embereket vernek meg és hamisan tanúskodnak, az ügyészek ártatlan embereket vádolnak koholt vádakkal és a bírók ártatlan embereket ítélnek el ezeknek a hamis vádaknak az alapján, következmények nélkül? Ha nem tudnád miről beszélek, akkor ide írom: a 2006-os rendőrterrorról és következményeiről.
No államtitkár elvtárs vagy úr, szabad válaszolni a sokszázezer vagy millió magyar emberben megfogalmazódott kérdésre.
Megtagadta az Országos Mentőszolgálat a vasárnapi összellenzéki tüntetés biztosítását a DK közleménye szerint
Aztán a szemkilövetőket, vérbírókat és a vérügyészeket és a felbujtóikat is ki fogjátok kergetni az országból a perverzekkel együtt? No meg a fidesz és a saját "lölő féléiteket" és sameszaikat is? A mentőszolgálatot pedig tessék feljelenteni, van elegendő ügyvédetek az intézkedéshez. A dolog nem maradhat büntetlenül még akkor sem, ha a kisbetűs orbán vagy a ragyás rendelte el.
„A hittanórán maga mellé ültette, és belenyúlt a bugyijába” – Vád alá helyezték Sz. atyát
Csak nézz rá Kocsis érsek fényképére! Gyereket 100 méteres közelségébe nem engednék, úgy ránézésre. Persze lehet, hogy csak rémeket látok.
Orbán csúnyán benézte: már a legrégebbi szövetségesei fenyegetik
A kisbetűs orbán már Brüsszelben eljátszotta becsületét az ukrán ruletten. Most már sz.rt sem számít a véleménye, sem ott, sem itthon. Fény derült notórius hazug mivoltára. Magyarországot újra utolsó csatlóssá tette.
Veszélyben a bírói rendszer: egyre többen távoznak a rendkívül alacsony fizetések miatt
Alacsony a fizetésük, ezért nem merik eliténi a cigányokat és a zsidókat valamint a volt kommunistákat? No hol egy lista, hogy melyik, mennyit keres, lássuk csak! Vajon 2006-ban is azért ítélték el a a tüntetőket, a gyerekeket, a szemét rendőrök által begyűjtötteket, mert akkor is alacsony volt a fizetésük? Nem tudom felsorolni a sok száz halálra ítélt nőnek és férfinak a névsorát akiket a 40-es évek népbírosági, az 50-es évek Rákos korszakának bírói, majd kádár vérbírói ítéletei alapján ártatlanul kivégeztek, majd rehabilitáltak. Vajon ezeknek is alacsony volt a bérük?
Orbán Viktor üzent a rendkívüli kormányülésről: erről szól majd 2024
"Orbán Viktor üzent a rendkívüli kormányülésről:"

orbán (így kisbetűvel) Viktor a brüsszeli árulás után már ne üzengessen az átvert magyaroknak. Néhai Torgyán elvtárs szavaival élve: "mongyon le"!
Újabb 230 millió adóforintot költünk el egy fideszes popzenész „emlékművére”
Újabb 230 millió adóforintot költünk el egy fideszes popzenész „emlékművére”

A pomázi, a szentendrei orvosi ügyeletre meg nincs pénz. Szerinted a ragyás miniszter is lóhalálában keresi az orvosi ügyeletet, ha ő vagy családtagja bajba kerül? Ugye-ugye, hogy kilóg a ló f.sza a takaró alól, az ami nekünk jut baj esetén. (is)
A büntetés-végrehajtás cáfolja, hogy méltatlan körülmények között tartanák fogva az olasz tanárnőt
Soha ne higgy ezeknek! A nyomozók arra használják a BV-t, hogy azt a terheltet, aki nem az ő elképzelésük szerint vall, poloskás, patkányos, cigányos cellába helyezik, szarral etetik. Aztán jöhet az "alkudozás", úgy igazi ávós módra. Csak gondolkozz egy kicsit. Vajon miért nem volt még Galambos Lajos egyetlen percig sem cellában, a többi elítélttel együtt? Vajon veled is így bánnának? A BV-és banda azt teszi, amit parancsolnak nekik. Ha úgy tetszik nekik, akkor egy csokitolvajt is kéz és lábbilincsben vezetik a bíró elé. Tapasztalt ügyvédek sokat tudnának (ha mernének) ezekről a dolgokról közölni.
Karácsony a következőket ígéri, ha újraválasztják
A seggfej egyet tehet megválasztása után: mázsás súllyal a lábán a Dunába ugrik örömében a Lánchídról, biciklijével, biciklisávjaival, méhlegelőivel, orbitális baromságaival egyetemben. A többi áldásos hagyatékát majd a lakosság utána hajigálja örömünnep keretében.
A Fiatal Családosok Klubja hálálkodik a kormánynak, hogy nagy kegyesen visszavonulót fújtak napelem-ügyben
No ugye a valóság meg az, hogy a szaros unió kötelező havi elszámolás rendelete ellenére is marad az éves elszámolás Magyarországon. No ezt kapd ki, légcsavar!
Ha vett ilyen rizsszeletet ne egye meg – Mérgező, rákkeltő anyag lehet a Coop termékében
Vajon, ha rizsszeletről van szó, miért zöldséges, gyümölcsös standokkal teli képpel nyit a cikk?
A "cigánybűnözés" kifejezés miatt L.L. Junior nyílt levélben fordul Orbán Viktorhoz
Ha már ez a cigány is tiltakozik ellene, akkor biztosan létezik (a hatalom szerint nem létező, de a valóságban tapasztalható) cigánybűnözés. Egyébként mit gondolsz, a tárgyban kiírt népszavazás milyen eredménnyel végződne?
Ekkorát még nem ígért Pintér Sándor – 650-820 százalékos bérpótlékkal toboroz
Folyik az új, kispénzű, alacsony képzettségű, buta ávósok toborzása. Cigánybűnözés ugye nemhogy nincs, de nem is létezik, úgyhogy annak üldözésére nem kell költeni. A nép biztonsága kiváló, a napi rablások, nyaklánc kitépések, betörések, kifosztások, késelések száma még a napi százezer alatt van. A gyilkosságok száma is alig haladja meg a temetők befogadó képességét, ugye? Mivel közelednek a választások, kell a sok civil ruhás fakabát, beugrató ügynők, akik hallgatóznak, agitálnak, ha kell megfélemlítenek, persze jó pénzért. Képzett IT szakembert, aki befolyásolni tudná a választási eredményeket, vagy szükség esetén meg tudná akadályozni azt, ennyi pénzért csak Timbuktuból lehet importálni. Igaz, hogy ők még dárdával, karddal, és ráolvasással dolgoznak, de minden bizonnyal lassan tanulnak, viszont gyorsan felejtenek. De mivel feketék, jól beleillenek az uniós elvárásokba.
Gajdics Ottó óva inti a tüntetésre készülő fiatalokat a "mocskos Fidesz" skandálásától
Egy normális diáknak, normális esetben a legnagyobb ellensége a tanár! Csak egy stréber megy ki tüntetni az ellensége mellett. Azonban ezt még egy seggfej Gajdics elvtárs sem tilthatja vagy akadályozhatja meg. A megoldást talán a liberális tanárlobbi helyretételével kellene kezdeni, megtiltva a hamisított magyar történelem, irodalom és hagyományok ismertetését a diákokkal. Ehhez bizony nagy bátorság, kemény elhatározás és igazi elszántság szükséges. Dicső kormányunk a fogdmegek kivezénylésével és a "majd hazamennek" várásával óriási bakot lő. A megoldás kidolgozását és levezénylését viszont nem egy akarnok, "elő a gumibotot" belügyminiszterre, hanem egy tehetséges szakemberre kell bízni.
Orbán Viktort kikelt magából a közrádióban: "Ami sok, az sok"
"Üstökön ragadtuk az inflációt, egy radikálisabb megoldást választottunk."

No akkor biztosan az "üstökön ragadás" következtében lesz 700 forintnál is több a benzin literje. (remélem emlékeztek még a taxis blokádra) Ennek áldásos következményei majd láthatjuk a fogyasztói árakban is. Zseboroszlán elvtárs megint kimutatta a foga fehérjét, tehát várható, hogy a multik szabadon garázdálkodhatnak a haza kereskedőkkel együtt. Ez a szokásos koreográfia már évek óta.
Karácsony Gergely meglepő bejelentése: óriási buli a Lánchídon, fényoroszlán is lesz, utcazenészek jelentkezését várják
"Véget ért a felújítás, 2023. augusztus 4-én visszakapják a gyalogosok is a Budapest 150. születésnapjára gyönyörűen felújított Lánchidat. Ünnepeljük meg ezt együtt a Lánchíd-pikniken programokkal, koncertekkel, evéssel-ivással, és sötétedés után a híd díszvilágításával!"

Mi közlekedni akarunk rajta, nem piknikezni, fesztiválozni, hablatyolni a nagyvilágba vagy netán recskázni a sötétben! Közlekedni a Duna felett, mint a többi hídon, saját járműveinkkel. Hogy ne halj meg hülyén, ide másolnám a híd szó jelentését:

"A híd olyan építmény, amely közlekedési vagy szállítási kapcsolatot teremt valamely hegyszoros, völgy, út, vasút, folyó, egyéb víztömeg, vagy más fizikai akadály két oldalán elhelyezkedő területek között"
Szétszedte Orbánt Gurmai Zita: "Földhöz ragadt, avítt és macsó szemlélet"
Mondjátok már meg, mi vagy ki az az "mszp"? Csak nem a valamikori nyolcszázezres tagszámmal rendelkező mszmp mai, liliputi leszármazottja, Kuka törpével az élen? És ez a Zita lenne a helyettese? (A többi törpe már elbujdosott szégyenében ugye? Ők Hófehérkét várják ma is, igaz pufajkában.)
Rétvári Bence tombol és nekiment az amerikai külügyi szóvivőnek: "Megtévesztő és hamis"
Érdekes!
A fazon a fényképen se nem tombol, se nem toporzékol. Mindezeket a jelenségeket a kommentelők esetében lehet érzékelni. Nagyon szegényes a szellemi felhozatal ezen a honlapon elvtársak, nagyon szegényes. Legalább a magyar helyesírást már elsajátított egyedeket engedjétek megszólalni, ne a társadalmi must alját.
Szitkozódhat a Mészáros-Várkonyi házaspár: nevetségessé tette őket egy fiatal rapper – videó
Ezek szerint Vajdaságban is születnek értelmi fogyatékosok, nemcsak a "belpesti keltetőben". Ilyen esetekben szokták alkalmazni a "kétajtós szekrényeket", akik szelíden és barátságosan elmagyarázzák a delikvensnek a helyzetre vonatkozó illemszabályokat.
Fidkányozott egy DK-s önkormányzati képviselő, kérdőre vonta a Fidesz-közeli lap
Farkas elvtárs nagy vitéz lett hirtelen. De talán nem árt ha vigyáz a nevére, nehogy aztán katlan-ra végződjön kas helyett, a nagy politikai harc alatt.
Kiderült: ezek az élelmiszerek lesznek kötelezően akciósak az árstop eltörlése után
Drákói árellenőrzést kell bevezetni Az ilyen Swarz féléket, akiknél a 10 deka már csak 8 deka, az 1 kiló már csak 750 gramm, a 2 liter csak 1 750 ml, stb., az árak pedig a duplájára emelkedtek, el kell kergetni az országból. Tipikus példája annak, hogy a jól ismert "egyesek" vérszemet kaptak. Nos azt kell kiszúrni rövid úton.
Orbán Viktor vészjósló üzenettel érkezett a közrádióba: "A harmadik világháború reális veszély"
Szerencsétek, hogy nem én vagyok Orbán! Az összes, itt a háborút és az ukránokat, felbujtóikat támogató gazembert átrakatnám erőszakkal (persze csakis önkéntesen, ugye) a határon túlra, ukrán(?) területre. "Magyarország önkéntes és ingyenes támogatása az ukránoknak" jelszó alatt. Aztán majd felfegyverezve, beöltöztetve harcolhatnátok új hazátokért és persze lelkesedhetnétek a háborúért.