mn50231

Saját kertjében levegőbe lőtt egyet gázpisztolyával egy férfi, a rendőrök elvitték
Fogadjon a témában jártas ügyvédet és kényszerítsék a zsarukat bírói úton a kártérítésre.
Súlyos vádakkal illette saját lánya az MSZP kamuvideójának "mentősét"
A valóságot leírni, elmondani soha nem szégyen, hanem kötelesség. Erkölcsi normákra hivatkozva védeni a hazugságokat felér a hamis tanúzással.
Újabb álhírgyártót kapott el a rendőrség – videó
Az elkövetők a köznyugalom megzavarására alkalmas tartalmakat kattintásvadász címekkel látták el, hogy azokat minél több – a nyomozás adatai szerint alkalmanként több százezer – felhasználóhoz juttathassák el.

Lehetne ebből látni idézetként legalább egy-két esetet? Ugyanis nem éppen meggyőzőek a cikkben konkrétumok nélkül leírtak. A másik dolog pedig, hogy ma már a "nép" nem vesz be mindenféle f.szságot, amit egyes eszementek terjesztenek a neten. 31 év alatt sokan és sokat fejlődtek már ebben az országban, talán a liberálisokat kivéve.
Nagy Blankát kiközösítették osztálytársai, két tanára közös tablón sem akart vele szerepelni
A diáktársak jól láthatóan és olvashatóan más véleményen vannak, mint a trágár kisasszony! Őbutasága pedig nem veszi észre, hogy mindenféle bohóc pártocskák pódiumi bokszzsáknak használják, vele mondatják ki azt, amit egy politikusnak nem illik vagy nem szabad. Minden esetre egyelőre a megnyert perek következtében jövedelmezőnek tűnik a dolog, de hosszú távon ez a saját jövőjét teheti tönkre. (úgy járhat mint a bohóc győzike lánya) Itt már a szülő felelőssége is felmerül.