A politikus jelezte: elmegy, de nem írja alá a vita feltételeit rögzítő nyilatkozatot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Vajon az MTVA vezérigazgatója aláírta-e és tudomásul vette-e, hogy őt egy közpénzből fenntartott köztévé - nem párt tv! - vezetőjévé nevezték ki?, és azokat betartja-e?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Philip Marlowe
"Donáth Anna nem írja alá az MTVA nyilatkozatát a köztévés vitához"

Donáth Anna azt ír alá amit akar! Az ő baja...kit érdekel?
Horizont
Az én szerény véleményem szerint Tompikán kívül a 10 EP listavezetőnek egyöntetűen fel kellett volna lépni az MTVA ellen, hogy üljenek le velük és megbeszélve hozzák létre azt, hogy is legyen az egész vita. Belengetni egy nagy közös tüntetést, arra meghátráltak volna.
Mert ez minden csak nem vita.
Yoda69
@Béla333: Mar megint rovidtavu memoria zavarban szenvedsz Bela. Pont Dobrev volt az aki ellenezte a kozteve vitat mondvan ott diktatorikusak a feltelek. Es pont magyar volt az aki meg csak ott akart szerepelni, es az ATV-ben vagy az RTL Klubbon amit Dobrev akart, ott meg nem. Erre az ellenzeki partok elfogadtak a kozteve felkereset, kiveve Magyart. Igaz vegul o is csak elmegy, de mint Donat, vagy tobbiek nem irjak ala a felteteleket. Ergo, tok mindegy mit kerdez majd a fideSSes musorvezeteo, arrol beszelnek majd amirol akarnak, persze ha le nem keverik oket menet kozben. Ezert lesz szerintem nagy show, es a koztevesek alaposan be fognak egni, mert eleg profik mennek oda. Ertem ide Magyart, Donatot, vagy Dobrevet. A fideSSes csocselekpartokrol nem irok, mert azok ugy majd a propagandat fogjak harsogni.
KisTehen
vajon összebalhézik ner péterrel, hogy kinek nagyobb az arca?
nejlontacskó
@KisTehen: Tompika nyeri meg a nagy arc versenyt.
Vajon Tamás báttya, most is be lesz mindenezve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.