A segédleten előre beikszelték a fideszesek nevét, de aki nem tudná megjegyezni őket, a szavazófülkébe is magával viheti a papírokat. Egy olvasónk hívta fel rá a figyelmünket, hogy a jászapáti Fidesz igencsak direkt módon kampányol a választások előtt: a lakosok körében szavazási segédleteket osztottak ki, amelyeken konzekvensen a Fidesz jelöltjei mellett szerepel az iksz. A dokumentum arra is felhívja a figyelmet, hogy a segédlet akár a szavazófülkébe is bevihető június 9-én. A segédleteken arra kérik a szavazókat, hogy a Fidesz mind a 8 jelöltjére tegyék le a voksukat, illetve felhívják a figyelmet arra, hogy „Jászapáti további fejlődésére Pócs János polgármesterjelölt és a mögötte lévő kormányzati háttér a garancia”.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Azoknak, akik aláíráskor is ikszet írnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@Billibácsi: És? Az a lényeg, hogy személyesen ikszeljen a választópolgár! Hogy kinek a sugallatára, javaslatára, az mindegy! A kampány is befolyásolás, a szórólapok mind segédletek..a legtöbbjén X is van. Ha a nagyfaternak egy sajtcetlire felírja az unokája a jelöltek neveit és azt a fülkében puskázásra használja, az sem csalás!
Az óriásplakátokat és a kisebb kampányfotókat talán eltávolítják a választás napjáig? Még hetekig láthatók. Az nem befolyásolás, az a te véleményed?!
szaboria1
Aki analfa béta az olvasni se nagyon tud. Ez az a település ahol a több a jelölt pm.-re 4 egyéni 22
Nanya
@balos: Nekem is van tippem !
Mégpedig : Június 10 én a fidesznyik csürhe papírzsepi helyett ágylepedőbe fogja a csipás szemét törölgetni a sírástól.
Félek ,hogy el kezdenek majd az eredmény után a Dunába ugrálni.

De én nem szólok bele !
balos
@Nanya: Akkor nem emlékszel a csürhére 2006ban?Igaz,most a magyarpotya lesz az új dúcse!Szóval ez a keleti hódítás eredménye!A köpőcsésze után az árnyék székek országa!
Nessy
Ehhez még hozzájön a szavazat összesítő szoftver új algoritmusa, az időleges leállása, és hüp, hüp, hüp, barba trükk, 110%-s fidesz győzelem!
Nanya
@balos: Én nem csak emlékszek 2006 ra,de elfelejteni se tudom,hogy mire képes egy mocsok felbujtó. Aki aztán látva az eredményt elmenekült a helyszínről ,állítólag meg se állt az osztrák határig.

Ilyen utcai harcos nyúl !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.