A főpolgármester az újraszámlálás számára kedvező eredménye ellenére kitart az elhatározása mellett, és új szavazást kér.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szegény Dzsoni és Árnika
@Nessy: Szerineted hány vidékit költöztetnének fel és jelentenének be BP-en?

Karácsonyt sosem bírtam (azért, mert ellenzéki valaki, nem lesz jó ember egyből), amit meg is erősített, a 2022-es előválasztás meghekkelésével, aztán Tarlós díszpolgár (Noooormális?), majd a tutyimutyiságával - gusztustalan, ahogy vigyorog mindig mindenen, mint egy hülyegyerek!
Őrnagy
@Szegény Dzsoni és Árnika: Karácsony is vidékről felköltöztetett falusi bugris!
Szegény Dzsoni és Árnika
@Őrnagy: New York a világ fővárosa - mindenki paraszt, aki nem New York-i !!!
Őrnagy
@Szegény Dzsoni és Árnika: De az örök város Róma, mert minden út rómába vezet. New York még sehol se volt, amikor a civilizált világ fővárosa már Róma volt, és New York már sehol se lesz, amikor Róma még mindig az örök város marad!
Szegény Dzsoni és Árnika
@Őrnagy: Róma, a sötét középkor fővárosa - az 500 évig tartó inkvizícióé, a köznyelvre lefordított bibliaégetésé (mert nem akarták, hogy az emberek megértsék Isten szavát - és ami durvább, most 2024-ben sem akarják!), a vallásháborúké, az érthetetlen dogmáké, ami miatt nem ismerhetik meg Istent az emberek - azt tudtad, hogy a Mindenható Isten, nem csak az Atyád, hanem a barátod lehet? - nos, honnan is tudnád ezt...
Őrnagy
@Szegény Dzsoni és Árnika: New York meg a mocskos "modern" aberrált világ undorító városa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.