A tévés riporter mikrofon pamacsát lefújta a szél, a polgármester a kutyájával kimentette a felvételhez fontos eszközt. 

A legutóbbi választások jelentős változásokat hoztak Keszthely és Hévíz városaiban. A választások után pár nappal találkozott a Heti Napló Sváby Andrással című műsor stábja a keszthelyi és a hévizi polgármester, mindketten most nyerték el a tisztség

Hévízen a független Naszádos Péter 61-38-as százalékos aránnyal győzött fideszes ellenfelével szemben, nagy felhatalmazással kezdheti meg következő ötéves ciklusát. Naszádos szerint győzelmének titka a lokálpatriotizmus volt.

„Kikerült belőle a nagypolitika, tehát nem tudott minket megosztani a nagypolitika Hévízen. A csapatom kormánypártiakból, függetlenekből és ellenzékiekből állt össze”

– mondta a frissiben megválasztott polgármester az ATV Heti Napló stábjának.

Sváby András műsora miatt Keszthely új polgármestere fürdőnadrágra vetkőzve a hideg Balatonba gázolt

A mentőakció kezdete Fotó: YouTube/ATV Magyarország

Keszthelyen Tóth Gergely lett a város első embere, aki alaposan megverte a hajdani fideszes polgármestert és államtitkárt, Manninger Jenőt. Tóth szerint a helyi fideszes vezetés iránti elégedetlenség párosult az országos Fidesz-uralommal, ami 18 éve tartott. „Keszthelyen, amely a Balaton fővárosa volt, mintha megállt volna az idő. Ami szép, azt még a Festeticsek építették, és itt szeretnénk fejlesztéseket elérni” – nyilatkozta Tóth Gergely.

Tóth mögött egy olyan csapat állt össze, amelyben jobb- és baloldali emberek is helyet kaptak, így egyesületüket joggal nevezték pártok felettinek, amit a választók díjaztak. Tóth szerint a kampány során tapasztalt ellenségeskedésnek véget kell vetni, mert sok olyan probléma van Keszthelyen, amit együtt tudnak megoldani.

„A mi kórházunk is veszélyben van, és ez nagyon kis részben az önkormányzat hatásköre, de együtt szeretnénk lobbizni az eddigi ellenfeleinkkel, hogy a szülészet-nőgyógyászat megmaradjon és a rendelések normalizálódjanak.”

– fogalmazott az új polgármester.

Az interjú közben Keszthelyen tombolt a szélvihar, amely aranyos történetet eredményezett. A mikrofon végén lévő szőrzsákot a szél letépte és a vízbe sodorta. Tóth Gergely polgármester fürdőnadrágra vetkőzve gázolt a hideg vízbe, hogy visszaszerezze a nélkülözhetetlen forgatási eszközt. Kutyája, Elza, vele tartott. Némi keresgélés után előbb Elza, majd Tóth Gergely megtalálta a mikrofonszivacsot és visszaadta a stábnak.

„Polgármester úr megmentett nekünk egy több ezer forint értékű mikrofonszivacsot” – jegyezte meg a riporter, amire a polgármester mosolyogva válaszolt: „Szolgálunk és védünk.”

Forrás: ATV.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Hogy én mé rühhellem ezt a folyton tele nyállal a szájában fröcsögő idiótát, nem is tom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.