Borbély Lénárd korábban már kilépett a Fideszből, most pedig függetlenként megnyerte a csepeli polgármester-választást. Ha most felhívná Orbán Viktor és ajánlatot tenne neki, akkor visszautasítaná a miniszterelnököt.

Borbély Lénárd, a Fideszből korábban kilépett, most független polgármester fölényesen nyert Csepelen. Az telex.hu egy hosszú interjút készített vele, melyben felvetették azt, hogy sokan úgy tekintenek rá, mint aki hivatalosan ugyan nem fideszes polgármester, ugyanakkor mégiscsak ugyanahhoz a táborhoz tartozik.

Van visszaút a Fideszbe? – Borbély Lénárd csepeli polgármester eljátszott a gondolattal, mit mondana, ha Orbán Viktor felhívná

Borbély Lénárd visszautasítaná Orbán Viktor felkérését/Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„Ezt a Fidesztől kell megkérdezni, mert már jó ideje nem vagyok tagja a pártnak. Azt tudom elmondani, hogy a nemzeti, keresztény-konzervatív értékrendszerem nem változott.”

Arra a kérdésre pedig, hogy egy ilyen fölényes győzelem után van-e visszaút a Fideszbe így felelet:

„Határozottan ki tudom jelenteni, hogy a jövőben függetlenként kívánok dolgozni. Aki Csepelnek jót akar tenni, azzal nagyon szívesen dolgozom együtt, tehát keresem ehhez a lehetséges szövetségeseket, akár a főváros, akár a kormány részéről.”

Amikor pedig azt tették fel neki hogy mit szólna, ha Orbán Viktor felhívná azzal az ötlettel, hogy legyen a Fidesz jelöltje Csepel-Soroksár választókerületében a 2026-os országgyűlési választáson, ezt válaszolta:

„Megköszönném a lehetőséget és a bizalmat, hogy gondolt rám. Nagyon megtisztelőnek tartanám, de engem a csepeliek egészen nagy többséggel választottak meg polgármesternek, nem akarom őket cserben hagyni. A következő öt évben polgármesterként fogok dolgozni, és az a tervem, hogy 2029-ben újból elinduljak a polgármester-választáson.”

Forrás: telex.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Lénárd!Téves a felfogásod, mert olyannal foglalkozol amit Orbán soha nem tenne meg!Orbán az olyan embert aki a FIDESZ-ből kilépett már egy nagy nullának, vagy hullának tekint, nem ismeri meg , számára az az ember megszűnt, nincs, nem foglalkozik vele.Ne gyötrődj felesleges dolgokon Lénárd, inkább szervezed meg a hátsód védelmét, mert szemből nem biztos hogy Orbánék megtámadnak.Hátulról viszont , nagyon is elképzelhető!Kreálnak majd egy történetet amit a médiában elterjesztenek, és majd nem győzöl védekezni a nagy semmi ellen, de mire ez kiderül, ha nem vagy erős akkor már régen a padlón leszel!Azután lehet hogy a bíróságon bebizonyítod, hogy nem igaz a történeted de akkor már évek fognak elmúlni és az emberek csak arra fognak emlékezni hogy ennek az embernek volt valami piszkos ügye, nem pedig arra, hogy tisztára mostad magad!Ebben az az érdekes, hogy nem annak kell igazolni az állításait aki a valótlan állít valakiről, hanem a védekezőt szólítják fel hogy védekezzen már ,s ha azonnal nem mond valamit akkor a támadó úgy értékeli hogy ő az igazat mondta.A besározás módszere az mostanában fideszes szabadalom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.