Csepelen a volt fideszes polgármester, Borbély Lénárd újrázott, alaposan elverte a Fidesz jelöltjét. A politikusnak máig úgy tűnik, kibékíthetetlen ellentéte van Németh Szilárddal, akivel úgy véli, csak akkor tudott volna megegyezni, ha „bűncselekményt követ el”.

A volt fideszes Borbély Lénárdot óriási fölénnyel választották meg újra Csepel polgármesterének: 67,38 százalékot kapott, ezzel szemben a Fidesz jelöltje, Dudás Zoltán 10,20 százalékot. A polgármester az telex.hu-nak adott interjúban azt mondta: szerinte a választók a Fideszből őt kiszorító Németh Szilárdnak üzentek az eredménnyel.

Borbély Lénárd: "Németh Szilárd hiteltelen politikus" – Csak bűncselekmény árán egyezhettek volna meg

Borbély Lénárd nem egyezett meg Németh Szilárddal/Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Az újrázó polgármester állítása szerint Németh Szilárd és a csepeli Fidesz azzal próbálta lejáratni, hogy azt terjesztették róla: összefogott Gyurcsány Ferenccel, háborúpártinak és a csepeli Magyar Péternek is nevezték.

„Németh Szilárd hiteltelen politikusnak számít Csepelen.”

- szögezte le Borbély Lénárd.

„Sosem gondoltam volna, hogy egykori szövetségeseim napi szinten tolják majd az engem lejárató álhíreket… Nem is tudom, hány lejárató oldalt hoztak létre, tényleg volt itt minden.”

A polgármester a lapnak elmondta: korábban volt kísérlet arra a Fideszben, hogy kibékítsék Németh Szilárddal.

„Volt, aki azt gondolta, hogy valahogy meg kéne egyeznem Németh Szilárddal, de ez csak úgy jöhetett volna létre, ha bűncselekményt követek el.”

- jelentette ki a politikus. A kibékítés azonban nem jött létre.

„Nem az történt, hogy kértek tőlem valamit a Fideszben, és miután nemet mondtam, kizártak. Németh Szilárd a Fidesz alelnöke, ő magasabb polcon volt, mint én, ezért nekem nem lehetett igazam vele szemben. Szerintem, ami fontos, hogy Németh Szilárd mindent megkapott ahhoz, hogy elérje a célját, ami a csepeli közvagyon megszerzése volt. Feloszlathatta a viszonylag jól működő csepeli Fideszt, kizárathatta a csepeli polgármestert és az alpolgármestereket. Feltételezem, ezért cserébe azt mondta, hogy rendben lesz Csepel, meg fogja tartani a Fidesz a kerületet.”

- szögezte le Borbély Lénárd.

Forrás: telex.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Micsoda erkölcsös fideszes képviselő, nem akar bűncselekményt elkövetni, amikor Németh Szilárddal csak így tudna egyeztetni!
RonaGyuri
hiteltelen? talán! de hiteles bizonysága annak, ami Orbániában történik! =))
namihami
Kb hány milliárd erejéig ""hiteltelen"" ez a Pacalkirály? Szóljon már valaki, hogy a Borbély saját fajtája "hiteltelenítette"" éveken keresztül! Vicces, hogy az ellenzék évek óta röhög ezen hiteltelenen, mialatt a pártja nem győzte favorizálni és pénzzel tömni!
rücsü41
Micsoda erkölcsös fideszes képviselő, nem akar bűncselekményt elkövetni, amikor Németh Szilárddal csak így tudna egyeztetni!
Billibácsi
@rücsü41: Ez már szinte hihetetlen!
vitriol
Mindig is így gondoltam: ez a leg célravezetőbb lebontása a NER-nek, ha egymást nyírják ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.