Megválasztották a Jobbik-Konzervatívok új elnökét a párt 33. tisztújító kongresszusán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Béke poraira. Jobbiklétre szenderült. Úgy kellett ez most, mint ablakos Tótnak a hanyattesés! Lassan az ezer párt országa leszünk, Finnország az ezer tó országa. Ez az elnevezés nem a legpontosabb, ugyanis 187 888 tavat és 179 584 szigetet tartanak nyilván. Hiányzott már ez az alak mint szar a zsebből. Sem a fidesszel sem az ellenzékkel, blablabla. Tehát a pohos téglája. Parízeres Jakab nem lesz boldog. Amúgy erősen túlkínálat van bukott törpenáci pártokból Magyarországon. Dolgozni elmenni? Mint opció? A versenyszférában hol keresne havi 2-3 milliót + az alkotmányos zseton innen-onnan? Nem lép szövetségre a kormánypártokkal. Azok nem is akarják, elég a megbízást teljesíteni. Addig amíg 1 fordulós a választás, addig tök mindegy mennyi párt van, ha a pártok száma > 2. Ebben a választási rendszerben nem lehet legyőzni a fideszt ennyi párttal. Ez így lett kitalálva. Ráadásul minél több párt van, annál jobban tudják mutogatni a trógerek, hogy itt mekkora demokrácia van. Zseniális.
Eladott Ország
" Az Amerikai Egyesült Államokban ( USA) két nagy párt van, a Republikánusok és Demokraták. Miért kettő? Számtalan kísérlet történt más pártok alapítására, e pártoknak azonban sohasem sikerült győzelmet aratniuk a választásokon, újra és újra helyreállt a kétpártrendszer. Valószínűleg azért, mert az Egyesült Államok társadalmát rendkívül sok politikai, etnikai, vallási, regionális és gazdasági érdekellentét osztja meg. Az a párt, amelyik csak egyetlen csoport vagy régió érdekeit kívánja képviselni, nem remélhet győzelmet: a választási eredmények ugyanis nem az arányos, hanem a többségi képviselet elvei szerint alakulnak ki. Ezt nevezik Máté-effektusnak, arra a bibliai idézetre utalva, amely szerint akinek van, annak adatik (…) de akinek nincs, az is elvétetik tőle, amije van. (Máté evangéliuma, 13:12)”
„Máté 13:12 Akinek van, az még többet kap, hogy bőséggel legyen neki. Akinek azonban nincs, attól még azt is elveszik, amije eddig volt.” ( 13. fejezet)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.