Ma Magyarországon már nincsen megosztottság: az emberek elsöprő többsége véli úgy, hogy változásra van szükség - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke az Echo TV-nek adott keddi interjújában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
emlekszik meg mi tortent legutobb :)
magas nepszeruseg, oriasi bukas
picit lehetne jobb vesztes.

azert az erdekes kerdes,h ha megint veszit (akkor mar egyertelmu lesz,h miatta bukik a fidesz .visszavonul vagy erolteti tovabb?
nyirtass
@bigyibogyo:
Azért mindenki nem bukhat totálisan, mert több pártrendszerre van szükség a kormányzáshoz. De az tény, hogy a totális diktatúrának buknia KELL!!
Gyurcsánynak, slepjének és pártjának buknia kell!!, nincs köztük egy épeszű se.
vukkocska
Az őszinteség ott kezdődik nálam, ha megkérdezik, van-e megosztottság Magyarországon, akkor azt mondom:IGEN. Ettől kezdve már nem is nagyon érdekel, hogy mit mond tovább OV. Megosztottság ott kezdődött, amikor a választás eredményét 2002-ben megkérdőjelezték úgy, hogy a választási eredményeket a Fidesz értékelte, a választásért is a Fidesz volt a felelős. Akkor ezt a választást hogyan lehet megkérdőjelezni? A megosztottság ettől az időtől datálódik és folyamatosan a mai napig tart.
bigyibogyo
nyirtass: ha diktatura lenne neked mar fejed nem lenne a gondolatert amit leirtal.
amit diktaturanak gondolsz az csak siman a vesztes oldalon allas, es ennek nem elfogadasa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.