A megkérdezettek közel fele előrehozott választást akar.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
joreggelt elvtarsak idelye volt mar eszmelni. novemberben is pont ekkora volt akaki szintje, csak mi meg kicsit szenderegtunk...
van egy kedves ismi es kedves felesege akik zsi..zsi..zsinagogaba jernak hmm nem akarom bantani, mert gyerek koromtol a baratom es barat csak egy van. O mar juniusban ezt mondta es nem hiszem el, unalmas mert mindig az van amit mond.
Azt mondja Vikesz nem fogja engedni a Ferit bukni, mert kell nekik, mint egy falas kenyer. Ha bukna akkor olyan johetne aki stabilizalna es jelentos szavazokat vinne el a Vikesztol. Vikesznek es slepjenek ures a kassza es ha most nem nyernek akkor nekik annyi.
Lehet fogadni Vikeszek erdeke a Ferinek maximalisan ki kell az idelyet tolteni. Majd figyeljetek meg ... ezt mondta a baratom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.