Török Gábor elemző, a Vision Consulting igazgatója elképzelhetőnek tartja, hogy az MSZP - olasz mintára - szorosan és deklaráltan együttműködik majd az SZDSZ-szel és az MDF-fel. Szerinte nemcsak a kormány, de az ellenzék is bénultan áll a gazdasági válsághoz. Éppen ezért hamarosan a magyar politika nagyon jelentősen megváltozik majd.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

antonka
éppen eljött az ideje, hogy változzon a politika. azt a két dürrögö fajdkakast örökre ki kell iktatni a közéletből, és egyből jobb lesz az emberek komfortérzete. kitakaritani a sok kompromitált képviselőt, és akkor talán ujra fognak hinni az emberek, és hajlandóak lesznek áldozatokra, de addig amig ez a két elszánt kakas egymást tépi marja, addig nincs idő az ország dolgaival foglalkozni, mert fel kell sorakozni a vezérek mögött és biztatni kell őket, ezért nem érnek rá dolgozni. na persze fizetni az ország fogja a viadorokat és a drukkereket is. ideje lenne váltani.
zsuci
pontosan jól írtad Antonka ,csak az a baj hogy van még a fazékban egy kis csont azt még lekell szopogatni a levét meghagyják nekünk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.