Tessék, itt vannak a rekorderek! A legfrissebb, 2008-as adatok, hogy fillérre pontosan mennyi költségtérítést vettek fel havonta honatyáink.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gyulabors
@vukkocska:
Köszi a kiegészítést!
Ha én ezeket az infókat is oda írtam volna, néhány tag rögtön "más tollával ékeskedést" ill. politikai hovatartozás miatt szerényen és serényen neki látott volna árkot ásni, "süteménynek" nézni.
adsl70
igen es csak azt nem ertem a felsorolasban miert nincs ott Vikesz es a szemuveges miskolci kedves ( hogy nevezzem ezt a ...) az utcan koszonni sem tud! regebben a Vologdan naponta talalkoztam vele es soha nem koszont vissza, budos parasztja ..
masterboy
@adsl70: Nevezd a neven,mondjuk.Az hogy nem koszont neked....valoszinu ugyanazt gondolta rolad,mint Te rola....budos paraszt.Ez a vilag mar csak ilyen.
Diamont Frost
Nna! Legalább EGY dologban TELJES az EGYETÉRTÉS !! A pénztárnál párt-állástól függetlenül EGYFORMÁN felveszik fel a "jól megérdemelt" fizetést! Nekik nem lesz létkérdés a 13.havi nyugdij nemléte!!.
Egyig csapat sem különb a másiknál!
Érdemes végigcsócsálni a neveket!!
adsl70
@masterboy: "koszont vissza.." te olvassod is a postokat vagy csak van emberekrol velemenyed ( rollam a paraszt..) es aszerint osztod ?
masterboy
@adsl70: hogy koszont,vagy visszakoszont asszem pont mindegy.Persze csak szerintem...na meg aki a Volgdan lakik,az sikeres ember nem lehet. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.