Minden parlamenti párttal tárgyalna a még hivatalban lévő miniszterelnök annak érdekében, hogy stabil többségű nemzeti kormány alakuljon Magyarországon.

Forrás: zoom.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tsabeeka
@nanena: elolvastam. szerintem nem beszélünk el egymás mellett, csak más az álláspontunk. én ebben amúgy nem látok semmi értelmetlent, mint ahogy az álláspontok megbeszélésén sem, de túl fogom élni :)
ugyeugye
@tsabeeka: first I was afraid... :)))
(I will survive)
Csubaka
@tsabeeka: Én téged és nem I.GyF-et idéztem.
Egyébként azóta már néhányszor nyilatkozott a még radikálisabb intézkedésekről, melyet azért nem értek, mert ha ő már nem lesz miniszterelnök, pártelnökként mi köze van ahhoz, hogy egy állítólag független és szakértő kormány mit tesz. Vagy már most diktálni akar mint az ügyészségnek, vagy a bíróságoknak?
gildia52
ó ne akarjon már végre semmit tünjön afrancba,éhendöglünk miatta,neki meg a sok millio lopott pénz hozza a sanszot,menjen a franba,ide olyan ember kell akit nem ők ajánlanak hanem a nép fogadja el,szavazhatnék magamra is.
gildia52
ha lemond akkor ne akarjon semmit, ilyet külföld meg sem emlitene meg sem engedné. Nem akarják őt támogatni szar van a a palacsintába, de őő már meggazdagodott Apró Piroska és doberev Klára által, ugyhogy ne nyavaloygjon tünjöün a francba senki nem sajnáélja.
ugyeugye
@gildia52: amíg csak szóban hangzik el, h lemond, semmi.
Ha írásban beadja, akkor jön a jog. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.