Közel negyed év telt el a Marian Cozma meggyilkolása óta, komolyabb előrehaladás viszont továbbra sincs az ügyben. A nyomozók még mindig nem tudják, ki szúrta le a kézilabdást és a gyilkos fegyver sincs meg. A rendőrség hat személyt helyezett előzetes letartóztatásba, a hetedik gyanúsított szabadlábon védekezhet.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keseruimre
nem is lesz sajnos, sokáig fognak még topogni! egyik sem ismeri el a szúrást, közvetlen bizonyíték meg nincs. ugyanis bármennyire is egyértelmű a rendőrségnek a gyilkos kiléte, mely a papírokból (nyomozati anyagokból) kiderül, az ügyészség tuti vissza dobja nekik pótnyomozásra, hogy kétséget kizáróan bizonyítani kell a cselekményt.

közvetett bizonyítékokra nem nagyon lehet ilyen ügyben támaszkodni. a bíróságnak egyértelmű bizonyíték kell. hogy valamelyik bevallja? kizárt.
xu
Kollektív bűnösség pedig nincsen.
keseruimre
@ugyeugye: móron az elsődleges intézkedések lettek elcseszve, úgy mint a forró nyom, a közterületi állomány tájékoztatása. (mert ugyebár igazoltatták az elkövetőket)
ugyeugye
@kese_23: Veszprémben meg az egész... jelen állás szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.