A pécsi panelprogram folytatásának fontosságát hangoztatta Szili Katalin, a város szocialista polgármesterjelöltje szerdán, Pécsett.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xu
Miből? A hőszigetelési pénzből nem lesz lakható a lakás.
Szívesen olvastam volna arról, hogy mit jelent a lakható panel?
Katinkának biztos nagy a tapasztalata ebben.
ypokna
Miskolcon, igen is működik a panelprogram KORRUPCIÓJA .

Társasházunk közös képviselője hamis közgyűlési határozat számot tüntetett fel a pályázatban .A miskolci rendőrkapitányság a nyomozást megtagadta.

Fordultunk az Észak –Magyarországi Reg. Nyomozó Hivatalhoz ahol 288 § (1) bekezdés a. pontjába ütköző és aszerint minősülő költségvetésből jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás a panel program csalása miatt Ügyszám:64010-438/2008 bü.

2007. októberében szerveztek egy fórumot a panel programok népszerűsítésére . A fórum végén szerettük volna átadni Tompa Sándornak a csalással kapcsolatos dokumentumokat , de Ő a szemünkbe röhögve az alábbi kijelentést tette:nem veszem át és nem érdekel az ügy . Mi , a bíróságot megemlítettük , hogy panaszunkkal odafordulunk .Mire Tompa Sándor az alábbi kijelentést tette :nem fogják megnyerni a pereket . Igaza is lett, sorra nem nyerjük meg a pereket .

Miskolcon a Győri kapu 87-97 sz házban következő képen vitték véghez a panel programot .

A k.k. bead egy pályázatot 2006 szeptemberében melyben hamis közgyűlési határozat számot tüntet fel .
Majd elkezd házalni ,és nyilatkozatokat gyűjt a tulajdonosoktól , hogy kérik a panelprogramot .
Ezeket az úgymond írásos szavazást 3 tulajdonos össze is számol .
Következő lépés 2007 nyara , miszerint rendkívüli közös költségként megszavaztatja az összeget , lakásonként változó összeggel / 350.000-570.000 Ft-ig / .
A munkálatokat elkezdik kivéve akik ellenállnak , és nem engedik be a munkásokat .
A 174 családból 7 család nem engedi be a kivitelezőt .
Az ellenállókat Miskolci bíróságra adják és a bíróság hoz I, és II fokon egy olyan döntést hoz miszerint az ablak és a radiátor közös tulajdon .Mivel a főfal közös tulajdonnak minősíti így az ablak pedig része a tartószerkezetnek .A radiátor pedig az épület berendezése .

Ezeket a lakásokat 1990-ben a magyar állam eladta és itt magántulajdonú lakások vannak .Nincs közös tulajdon .Pl:egy 51 m 2 –es alapterületű 1,5 szobás társasházi öröklakás tulajdonosa a hozzátartozó közösségben maradó 56/10000 részilletőséggel bír az alapító okirat szerint .
Csakhogy , ezeket a lakásokat a MIK /Miskolci Ingatlankezelő Vállalat / ellenjegyezte és nem a társasház .

Kijelenthetem , hogy Miskolcon rákényszerítik az emberekre a panel programot , közgyűlési határozat nélkül adnak be és nyernek el pályázatokat . A tulajdonosok sorra keresik fel a különböző jogsegély szervezeteket , de mivel határozatok és a papírok birtokában nincsenek így nem is tudnak hová fordulni problémáikkal .

Miskolcon a Győri kapu 87-97 sz ház úgy kezdte a panel programot , hogy 1.700.000 ft kintlévősége volt 2006 évben .

Szerintem, ha akkor nem tudták fizetni a tulajdonosok a közös költséget akkor most hogyan tudnák fizetni a havi 10.000 Ft többlet költséget .

Akik akkor nem fizettek azok most sem fizetnek , tehát a 174 családból már 47 családnak van jelzálog a tulajdonán .

Megkezdődhetnek az árverezések és a kilakoltatások .

KÉRDEZEM , EZ VOLT A CÉLJA AZ MSZP –NEK A VÁROSBAN ??

ADJANAK RÁ VÁLASZT !!

VÁLASZOLJON TOMPA SÁNDOR !

Az egész összeg 220 .000.000 ft melynek 1/3 részét az önkormányzat 1/3 az állam 1/3 részét a tulajdonosok kötelezően vállalják .

Még egyszer , : ha már akkor nem fizettek a tulajdonosok tehát nem voltak fizető képesek , akkor mégis felvetetik velük a hitelt !

A pályázatban nem az szerepel , hogy ez rendkívüli közös költség hanem hitel .
Tehát a magántulajdonú lakásainkra melyre rendkívúli közös költséget megszavaztatták és erre hitelt vesznek fel, majd és tovább menjünk, vissza nem térítendő pénzt kapnak az államtól és az önkormányzattól .

Jól van ez így ?

Válaszoljon Tompa Sándor !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.