A miniszterelnök azt mondja: az övé már nem kisebbségi kormány, stabil a többsége.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
paragrafus
@xu:
....."Most már kristályosodik bennem a kép: az ilyen ... embereket lehet megvezetni, mint TE!"....

Amúgy egyébként érdekelne, hogy engem ugyan mi a fészkes fenével vezettek meg. (Tekintettel arra is, hogy amit kifejtettem, az nem poltikai vélemény volt, hanem szakmai.)
klicskó
Tényleg nem lehet visszahivni őket. Majd 2010-től kerülnek börtönbe. Akkor majd nem lesz mentelmi joguk.
Dezire
@paragrafus: Egy kormány és az a párt mely vezeti az országot biztos abban,hogy töbsége van.Miért nem kéri ki a népe véleményét?Erre a kormányra senki nem szavazott.Paragrafus szakmailag ami eddig történt Te nem érzed azt amit eddig csináltak az nem az amit neked ígértek?
démon
Ezt az embert csak a börtönben szabadna mutogatni,annyira közveszélyes.
furfang
@paragrafus: Ha annyira szakmai volt az érvelésed,( végig olvastam őket), akkor rá kellett volna jönnöd közben, hogy hiba van abban, amelynek betűit idézted, azaz azalkotmányban!!!!!Éppen egy demokráciában, ahol a népképviseletre épül a kormányzás, a népnek, vagy a nép által választott köztársasági elnöknek mondjuk, ( sajnos ez nálunk nincs így) lehetőséget kellett volna arra adni, hogy ítéletet mondjon egy olyan kormány felett, ami alkalmatlan. Ezt az alkotmányt, és választási törvényt, ha jóhiszemű vagyok akkor azért csinálták így alkotói, mert a rendszerváltás miatt elszabaduló indulatoktól féltették az állam stabilitását. Időközben kiderült, hogy ezzel egyszersmind lehetetlenné tették egy rossz kormány, esetleg bűnös képviselők leváltását, felmentését. Ha te ennek a valóságát nem látod át, akkor a te készülékedben van a hiba. Fensőbbséggel hivatkozni az alkotmány betűire ebben az esetben minimum cinikus, privát véleményemként pitiáner, demagóg álláspont.
xu
@Dezire: Nem csináltak semmit. Semmiről nem tehetnek. A madár - és a disznyó ifluenza, meg a gazdasági válság (amire azt mondták, hogy elkerüli hazánkat), meg Gyurcsány Katuska néni (jó, hát Ő azért egy kicsit benne van) az oka mindennek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.