Küldetésünket teljesítettük, a tizenkét fideszes EP-képviselő lekiismeretesen végezte munkáját - mondta Schmitt Pál a Fidesz-KDNP EP-választási kampánynyitó rendezvényén. lelki értelemben vett európai egyesülést Tőkés László erősítette jelenlétével. Orbán ennél erősebbeket is mondott. Tekintsék meg videónkat!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
antonka
a dumából elég volt, tudni szeretnénk, hogy mi volt a küldetésük, és ebből mit teljesitettek, mert hogy erről egy kurva szó sem esik sehol, csak hogy mennyi a fizetésük, milyen bizniszekben milyen kenőpénzek ütik a markukat, hogy röpködnek brüsszel és budapest között, nos ez nem munka. mit csináltak, vagy mit nem csináltak. ha ugy dolgoztak mint az itthoni parlament, hol mindig üres a tanácsterem 80 %-a, akkor kint vagyunk velük az összes vizből.
xu
@antonka: és belekerültünk nyakik a szuaréba!
gondolkodo
@antonka: Nekem eleitől fogva szúrja szemem, hogyan teljesíthet 100%-ra bárki is itthon a MOB-ban és odaki az EP-ben?
xu
Az a lényeg, hogy a küldetés teljesítve.
reallatas
Na ne röhögtessen a Viktor, hogy oda ne rohanjak. Hol is van az itthon is konkrétan érzékelhető eredmény. Hát persze azért a 7-8 ezer/hó gázsiért. Nem ám kemény konvertibilis magyar forintról van szó.
eutanazia
Látom lelki szemeimmel, Schmitt-Tőkés-Orbán egyesült.......hhuu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.